Ben artık düşünemiyorum . Bir akıl verin lütfen?

Eşiniz herşeyi kabullenmiş belli ki sizi arayıp sormadıgina göre ama babalık duygusunu nasıl kazanır bilemedim boşanma davası açmayı düşünmüyor musunuz eğer barışmak gibi bir niyetiniz yoksa uzatmanın bir anlamı da yok en azından sizde bebeğinizin de hayatını yoluna sokarsınız

Eşiniz iyi bir eş olamamış belli ki ama umarım iyi bir baba olmayı başarabilir
Eşim inadından böyle yapıyor

Keske ilgili bi baba olsaymis tabiki istersn boyle biseyi ama ya elinden almaya kalksaydi sana vermeyip huzursuzluk cikartsaydi dayabilirmiydin boyle olmasida bi bakıma iyi bisey bence senin için ama çocuk için ayni şeyi soyleyemem tabi üzücü bi durum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evliligimiz-bitti-artik.952023/. Arkadaşlar eşim 1 ay dır baba evindeyim cocuğunu görmüyor. Eşimin ailesinle altlı üstlü oturuyıruz ve problemlerimizi aşamıyoruz. Hep bir dargın bir barışık olduk eşimle. Eşimle ayrılmak istemezdim ama ömür bir küs bir barışık geçmiyorr. Küstümü 1-2 hafta dahada fazlada uzatabiliyor. Bu yüzdn ayrılmaktan başka ne yapabilirim. Keşke bir yolu olsa. Başka bir eve taşınmaya razı değil. Bu yüzden ayrılacağız. Delircem sanki. Baba olmak böyle bişimi ? Nedir baba olmak. ? Cocuğumuzu 1 ay olucak sormadı. Ben burda cocuğumuzu görmedi diye ağlarken o ne yapıyor acaba? Kızlar bana bi akıl verin ne olur ? Ne yapayım eşimi arayıp ayrıllalım ozamanmı diyeyim? Nediyeyim ben tükendim düşünemiyorum artık...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evliligimiz-bitti-artik.952023/. Arkadaşlar eşim 1 ay dır baba evindeyim cocuğunu görmüyor. Eşimin ailesinle altlı üstlü oturuyıruz ve problemlerimizi aşamıyoruz. Hep bir dargın bir barışık olduk eşimle. Eşimle ayrılmak istemezdim ama ömür bir küs bir barışık geçmiyorr. Küstümü 1-2 hafta dahada fazlada uzatabiliyor. Bu yüzdn ayrılmaktan başka ne yapabilirim. Keşke bir yolu olsa. Başka bir eve taşınmaya razı değil. Bu yüzden ayrılacağız. Delircem sanki. Baba olmak böyle bişimi ? Nedir baba olmak. ? Cocuğumuzu 1 ay olucak sormadı. Ben burda cocuğumuzu görmedi diye ağlarken o ne yapıyor acaba? Kızlar bana bi akıl verin ne olur ? Ne yapayım eşimi arayıp ayrıllalım ozamanmı diyeyim? Nediyeyim ben tükendim düşünemiyorum artık...
Bayadan beri girmiyordum baktım benm gibi sorun yaşayanlar var. Cnm bende altlı üstlüydüm eşimin ailesi ile olmadı yapamadık ve eşimle ayrıldık. Çok zor okuyor eğer dayanamayacak gbisisen ayrıl cnm allah yardımcın olsun.

Okudumda kısmen benim durumum gibi. Bende altlı üstlü oturuyorum. Çalışıyorum ve bu sebeple hep resmiyim. Ama bu defada eşinin ailesine karşı aramda soğukluk oluştu. Bizim farklı sorunlarımız var. Üstüne birde hamileyim ama ayrılmak istiyorum. Ben tamamen çıkmazdayım yani

Back
X