Allah yardmcin olsun ama ne olur bebegine sakin olmaya calis evet insan cok yoruluyo ama yapacak bisey yok inan geciyo benim kizimda öyleydi 47 kiloya dusmustum artk ama cok şükür bi gun geldi duzene girdi herseyin zamani var sukredelim sagliklari yerinde oyle teselli bulalimBebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Evet çok şükür sağlıklı ama 44 kiloya düştümAllah yardmcin olsun ama ne olur bebegine sakin olmaya calis evet insan cok yoruluyo ama yapacak bisey yok inan geciyo benim kizimda öyleydi 47 kiloya dusmustum artk ama cok şükür bi gun geldi duzene girdi herseyin zamani var sukredelim sagliklari yerinde oyle teselli bulalim
Sütten kesmeyi düşünüyorum bende ama nasıl yapıcam? Ne kadar doyursam da kalkıp emmek istiyor ben de bineron veriyorum 1 defa. Sanırım daha fazla istiyor ki sürekli uyanıyor. Biberon içmesine rağmen 3 saat en geç yine emmek istiyorsizi en iyi ben anlarim kizim bebekken kolikti.buyudu yine degisen bisey olmadi taki 2 yasinda sutten kesene kadar.nasil ki sutten kestim gece hic uyanmadi.simdi 3.5 yasinda yasadiklarimi unuttum bile
Onu da denedim yine aynı. Yürümeye başladı acaba ondab olabilir mı diye düşünüyorumÇok zor Allah yardımcınız olsun.En son çare yanında yat,beşiğine koyma beraber yatin gitsi .Uykusuzluk çok zor.
BilemedimOnu da denedim yine aynı. Yürümeye başladı acaba ondab olabilir mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?