- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Sütten kesme evresinde babası devreye girmesi gerekiyor.3-4,gün boyunca gece uyanıp ağladıkça babası ilgilenicek sizi göremeyecek,biberonuda babası verecek.sizi gördüğü sürece kesme işinde çok zorlanirsiniz.Sütten kesmeyi düşünüyorum bende ama nasıl yapıcam? Ne kadar doyursam da kalkıp emmek istiyor ben de bineron veriyorum 1 defa. Sanırım daha fazla istiyor ki sürekli uyanıyor. Biberon içmesine rağmen 3 saat en geç yine emmek istiyor
32 aylık yeminle saat başı kalkıyor, 1 de bile yatsa 7 de ayakta.. Her uyandığında geri dalmak için benim yanına yatmamı ve biberon ile süt vermemi istiyor.. Hiç arkadaşı olmadığı için gün içinde hem evin hem benim xanıma ot tıkıyor... Yalnız değilsiniz ama anne kv eş birine söyleyin 1 hafta gece başkası baksın siz uyuyun sinirleriniz bozulmuş.. Çok gerildiğinizde '' o daha melek minik bir bebek''tekrarLa derin nefes al ver. Dün abartısız 2 saat vızıltı şeklinde ağladı ki benim tekrar seslere Karşı hassasiyetim var..Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Bebeğinize uyku eğitimi vermeyi denediniz mi? 4 aydan itibaren uyku eğitimi tavsiye ediliyor. Gece beslenmesini de 8 aydan itibaren kesmeliydiniz. Gece emzirme yok biberon hiç yok. Birkaç gece ağlayıp huysuzlaşacak zamanla düzene girecek.Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Jameya zayiflikta insanlarda cok sinir yapar lutfen sagligindanda olma canim dikkat et kendine.yemene icmene.acaba o uyurken mesela bebek ninnileri var 3 daikada uyutan veya dualar var onlarimi acsan.yegenlerimde cok ise yariyorEvet çok şükür sağlıklı ama 44 kiloya düştümkendimden soğudum çocuktan soğudum. Elimden geldiğince sakin davranıyorum ama böyle geceleri uyumayınca insanın psikolojisi bozuluyor. Düzene girmiyor girmeyecek ben artık inanmıyorum. Böyle gergin gergin büyütücem
Ne kadar uyku eğitimine karşı çıksalarda ben sadece kitap okuyarak çocugumun uykusunu düzene sokabildim danısmandan yardım almadım.COcugum en geç 9 da yatakta oluyor,gecen gece bir kere uyandı ağzına emziği verdim uyudu hemen.dün gece baya uyanık durdu ama acıkmış sanırım bende hemen yapmadım mamasını ondan uzun süre durdu sanırım genelde böyle bir sıkıntımız yok.Gündüz uykuları ne kadar iyi olursa gece o kadar iyi uyur.Maddi durumunuz varsa mutlaka danısmanlıktan yardım alın pişman olmazsınız.Çocugu uyuyanlar ben uyku danısmanına karşıyım diyorlar hemen, sizi çok ıyı anlıyorum insanı çok yıpratıyor uykusuzlukBebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Bende ayni durumdaydim 16 aylik gece sabah akadar uyumuyordu gunduz kac kere kac saat uyuyor emiyor mu ayakta mi sallanarak uyuyor gunduz beselnebiliyor mu gece mamasi kullaniyor musun ben sana yardim ederm ins sen bana yaz cnm sakin ol cennet bosuna annelerin ayagi altimda degil ins bir çözüm bulunurBebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Son cumlene istinaden benim cevremde tam tersi durum var. En basitinden oglum 28. Ayinda hala geceleri kalkiyor. Tabi oncesi kadar degil şükürBebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyleçocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
aynı durumu yıllarca yaşamış biri olarak şöyle söyliyim, altı temiz, karnı toksa, hastada değilse eğer yatırın yatağa ağlasınEşiniz yardım etmiyor mu sölesiniz size destek olsun tamam oda çalısıyor ama bıraz uykusuz kalsın oda cok yorulmuşsunuz. Benim oğlumda suan 21 aylık bır kac ay öncesıne kadar ağlardım geceleri sinirden. Gündüz uykusunu 2 ye düşürdüm ve geceleri uyuyor arada bir ınadı tutuyor ama bunads şükür. Eğer sürekli sallammak istıyorsa çingene salıncagı kurun derim. Koca beşiği sallamak zor bebek hamağı almıştım buyudukce sıgmadı bende mecbur çingene sakıncagı kurdum rahat etmiştim. Gece mamasını iyi yedirin gündüz yorun bebegınızı. Anneniz flan yokmu gelse bıraz yardım etse sizde dinlenırsınız. Yada salona gıdın acın tv verın oyuncakları kapatın camları kapıları kendısıne zarar verıcek esyaları kaldırın sız yatın uyuyun ufak ufak uykular olucak cunku beynınız cocugumuzda oldugu ıcın ama cook ıyı gelıyor
Amin inşallah fCanım benim yiyenimde böyleydi hiç uyumazdı ablam uyumak için anneme gelirdi 1,5 yaşından sonra uyumaya başladı inşallah senin bebeğinde öyle olur
bizin köpek dişler de çıktı. Onlar çıktı 2 gün rahat uyudu ve yine başladı. Gündüz tek uyku yapıyor 1 yaşına girdiğinden beri.26 aylik oglum gece 1 e kadar uyumaz. gece de sik uyanir. ayrica 15 aylik bebek daha disini tamamlamistir su aralar azi disini cikariyordur ki o en beterleri. anliyorum seni. gunduz uykusunu azalt 2 kere uyuyirsa bir kere uyut 1 kere uyuyorsa uyudugunun yarisi uyusun.
Sanırım öyle bir durum varaynı durumu yıllarca yaşamış biri olarak şöyle söyliyim, altı temiz, karnı toksa, hastada değilse eğer yatırın yatağa ağlasın
ağlar ağlar susar...ama her ağladığında siz onu kucaklarsanız, sizi parmağında oynatır...
Bebelerimize süt verince sadece besin maddeleri geçmiyor. Aynı zamanda ruh halimizde geçiyor. Biz sakinsek onlar da sakin oluyor, biz gerginsek onlar da gergin oluyor.
Yaşadığımız devirde herkes her şeyi tek başıma yaparım kimseye muhtaç değilim veya herkes kendi kendine idare etsin, kimse kimsenin sıkıntısını çekmek zorunda değil düşüncesi yüzünden çok fazla yük bindi omuzlarimiza. Mesela ben kızlarımı babaannelerine bile bırakamıyorum. Ev işi, temizlik, çocuklar derken haliyle yoruluyorum. Bunların olmaması için kendimize de vakit ayırmalıyız ama yok işte. O yüzden hiç aksatmadan psikolog.....
Bir de cinnet geçireceksen kocana karşı geçir. Ufacık yavrudan çıkarma.
Çünkü akrabalarına "müsait değiliz gelmeyin" diyemeyen kocan. Bunlar da seni geriyor.
boşyere harap ediyorsun kendini, bebeği neye alıştırırsan onu ister... yabancılar, dediğim şekilde bakıyorlar çocuklarına...altını bezliyorlar, karnını doyuruyorlar, götürüp odasına yatağına bırakıyor...çocuk orda ağlasada, sızlasada gidipSanırım öyle bir durum varaslında kendi kendine de uyumayı biliyor. Bilmiyor desem neyse ama bi iki pışpışladığım zaman uyuyor.
benim tekrar seslere Karşı hassasiyetim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?