Ben artık nasıl yaşarım...

okyanus1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
141
1
46
İstanbul
Bu saatten sonra tüm erkeklerin ne hali varsa görsün uçkurularına düşkün bütün hepsine yazıklar olsun .

benim 2 senelik ilişkim artık can çekişiyoor evlilik umutlarımız hersey bitti onda bitmediysede bende artık umudum kalmadı ve bu genc yaşımda, yaşımda 19 , göz torbalarımın kararmasına kadar ömrümü piskolojimi ve beni benlikten çıkardı. aileme bakamaz oldum hicbişeyden umutlu değilim. sigara içmeyen ben 1 senedir günde 1buck paket içer oldum. içkiyi içmeyen ben hepsini su içer gibi oldum. hayata her zaman gülümseyen ben şimdi 2. yüzümle gülmeye başladım. hic bi arkadasımla muhattap değilim kimseyle konusmak görüşmek istemiyorum 1 bucuk senedir duygularımı ona olan nefretimi hep bu lanet insana anlattım. kimseye anlatmadım ilk başlarda herkezi karsıma aldım şimdi kafamı o kadar duvara vuruorumki yeminler ederim .ben bi cana kıydım . iş yerimden yakınlarıma yalan söyleyip çıktım kendim istedim çıkmayı. şimdi ahlak ahlak evde oturmus gene ağlamaklı bi bicimde parmaklar klavyede icimi döküyorum. isteyen cevap yazar yazmaz bilmiyorum. ama artık bağırmak istiyorum. herseyimi mahvetti . iyice değersiz yalancı lanet bi insanım onun gözünde. bütün kavgalar hatalar hep bana yüklendi . ben ise naptımm kaybetmemek icin kendmi hep suclu gösterdim peki aşkım doğru söylüyorsun aşkım haklısın bir daha yapmayacağım, aslnda doğru sölüosun neden ben yaptım ki ya vs.vs. o cana kıydığımda lafını bile duymak istemediğim kürtaj ! ah kafam ah cocukmusum cocuuukk hala cocuğum ama lütfeeenn anneler yalvarıoyorum çocuğu olan herkez ne olursun ama ne olursunuz kızlarınızı her gün hayatın pisliklerini anlatın kimseyi güvenmeyeceğinizi anlatın . lütfen yalvarıorum size . benm canım annemde bana anlattı benim hep diğer kulağımdan çıktı o erkekle yaşamadığım şey kalmadı . artık evli gibi hissediyorum kendimi kuklayım sanki. küfür ederse susan , tehdt ederse yalvaran, . bunların tüm sebebi benim ve asıl sebebi onunla olan cinsel ilişki. beni tehdt ederse kavgada fln. o kadar cok anlatacağım şey varki. asıl yazma sebebim ben ilerde ne yapacağım ben bu şekilde yaşayamam benim cocuklarım ondan baska bir insanda olamaz. ben kızlığımı diktirmem diktirememm olmazz yapamammm. evlenceğim diğer insanı kandıramam vicdan azabı denen birşey var . yapamammmm. eğer şimdi evlenme şansımı kullansam bu sebepler olmasa zurihte evliliğim olcak , herkez razı . kimse erkek arkadasımı istemiyo ayıptır söylemesi evlensem dediğim insanında geliri çok iyi ve orda yalnız kalmayacağım halamın kızı evlencek yakında o istiyo beni yanına. ama olmaaazz :'(( çokkk pişmanııımm çokkk keşkelerim var çokkkkk. kime ne dert yanıcam ben içim simsiyah oldu karamsarlıktan depresyondan. 6 ayda kibrit kadar oldum . ayriyetten çok sağlıksız ve düzensizim :'( çok kötüyüm ben çok

ALLAH YARDIM etsin öncelikle.çekilir bir vicdan azabı değil.sana verebilecek tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bu erkek arkadaşından ayrıl.
evliliği 1 2 seneliğine aklından çıkar.ve unutma sen ruh halin düzelmeden yapacagın herşeyden daha sonra zarar görebilirsin.yaşın çok genç ama yaşadıklarının tecrübesi sana yetmali ve ben bunları bir daha yapmam diyebikmelisin.bunun altından kalkabilirsin.sabret zaman herşeyin ilacıdır .gün gelecek rahat nefes alacaksın bu durumdan kurtulacaksın.sadece kararlı ol

ah betül hanım o kadar çok aşığım ki fakat kin kusuorum o insan denen varlığa . benimki aşkmı blmiorum ama sevgi kesnlikle var hele ona karsı olan alışkanlığım kat be kat üstte . bu cinsellik yüzünden hayatım mahvolcak kimseyi sevemicem beraber olamicam. benim icin zurih cok cok büyük bir şans artık mutluluk huzur düzen değer istiyorum . daha cok zamanı geriye istiyorum.. maalesf maalesf..........

aşk :) bak çok iyice ve etraflıca düşün senden daha degerli kimin var cevap vereyim sana senden degerli hiç kimse olmamalı hayatında.önce sen bak ne kadar yara almışsın degermi bu yaşta yaşadıklarına bi bak.beni dikkate al gerçekten sevgini hak edecek bir insana aşık olacaksın.ve bu durumu yaşadıgını hatırlayıp oda aşkmı kölelik etmişim diyeceksin.19 yaşındasın kim bilir gözünün içine bakacak kaç kişi olacak.hayatında.neler yaşayacaksın daha hayat uzun bi yerde unutmayı bil..yok öyle onsuz yaşayamam bal gibi yaşarsın.inadına mutlu olur ölümüne sever ve sevilirsin.degerini bil sen degerlisin bak mevlananın bir sözü umarım yarımcı olur.

İnsanın gerçek değerini söylesem, ben de yanarım dünya da...! Fakat ne yazık ki insan değerini bilemedi, kendini ucuza sattı... İnsan aslında çok değerli bir atlas kumaşken, kendini hırkaya yama yaptı... Hz. Mevlâna

anlatmak istediğiniz bütün herseyi biliyorum düşünüyorum gercekten. ama bi yandan onunla geçirdiğim o güzel günler ve ilk aşk ilk deneyim hep dürtüyo . kocaman bosluğa atıyoor. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim sağolun gercekten..

bu boşluk senin için yeni bir kapı cesaretin varsa.
umarım tutunacak güzel hakkında hayırlı olan bir dogru bulabilirsin.
ve bu durumdan kurtulursun.ayrıca unutma yanlız degiliz ALLAH bizimle.
öz cümle degmez diyorum okadar.
benden bu kadar

şimdi evlilik olayı kesinlikle olmayacak sanırım ona söyle olur yoluna gidilmeli bence seni bu şekilde yüz üstü bırakmamalı birde bu bebek kaldığı zaman kürtajı kim düşündü ortak fikrinizmiydi yada bebek kaldığında evlenmeliyiz gibi bir muabbet dönmedimi aranızda güzel kardeşim

bende çok aşık oldum dediğim adamı bıraktım ve hala onu seviyorum ona aşığım herkeste onu görüyorum ama ben değerliyim kendimi ezdirmem. ilişkiye girmedik ama bizde yakınlaştık bende ilklerimi onla yaşadım ilk onla öpüştüm mesela. ama ne olursa olsun onun saygısızlıklarına tehditlerine boyun eğmedim. şu an ona çok aşık olduğum için ondan başkasını sevebileceğimi düşünmüyorum ama ya seversem.. bu evlenenler de zamanında bizim gibi acı çekmedi mi çekti ama sonunda onlarda eskiyi bırakıp geleceğe baktılar mutluluğu aradılar. sende öyle yap.. kendini tüketme.. üç günlük dünyada huzursuz olmaya değmez.. bebeğini kaybetmişsin o adam eğer insan olsaydı kendi çocuğuna sahip çıkmaz mıydı? seven insan böyle üzer mi? lütfen kendini yıpratma hemen evliliği de düşünme ailen seni bunları yaşa diye büyütmedi onlar senin gözünün içine baktı lütfen kendini de onları da ezdirme gözünün önüne bak. ondan ayrılınca ölmezsin. bak çok mutlu oldukları sevdikleri ölen insanlar bile yaşıyor alışıyorlar zamanla. ve senin şimdi huzurun yok neler neler yaşamazsın ve şimdi ondan ayrılamam diyorsun. sence ona değer mi?.. bu kadar fedakarlık ona değer mi?.. onun için kendini mahvetmeye değer mi?..

Aldırma konusunda bn taraftar oldum çok ağladım üzüldüm şok oldum .hersey için çok erken aileler brbirini tanımıyor etmiyor korku kapıldım. herkes bni redderdi daha kücüğümm gencim dedim aldırmk zrunda kldım . tabi o zamanlar harikaydık şiirler yazardı yazılar yazardı bana.o dünden razı evlnmeye annesi bile aldrmayn bn konusurum annenle babnla fln dedi. ama cock yetiştrmk gercktn cok zor. calısmıodu bn yeni mezun olmuşum hicbişi blmiyorum felan. oof cok üzücü bi yandanda bencillik yptım ama doğmaması lazımdı... şartlar bunu gösterdi . dediğim gibi benm yüzüm bile kederden üzntüden gercek yasımı göstermez hızlı yasadım ve büyüdüm. kız kardeşim benm düştüğüm pismanlıklara düşmesn diye hep ona öğütler nasihatler veryrm ablalık yapayımda bir işe yarayım bi yerdede..

canım şimdi benim anlamadığım şey sen bu çocuktan neden bu kadar nefret ettin? bebeğine kıydığın için mi seni aldattı mı yoksa. ya da bu derece mutsuzluğa iten çok ağır bir şey mi dedi

canım şimdi benim anlamadığım şey sen bu çocuktan neden bu kadar nefret ettin? bebeğine kıydığın için mi seni aldattı mı yoksa. ya da bu derece mutsuzluğa iten çok ağır bir şey mi dedi

bizim ilişkimiz berbat bi hale dönüştü. bu hale dönüşmeden önce bu bebek olayı oldu. o zaman güzeldi hersey. ara ara kavga ediyorduk ama ta ki ben tatile gidip geldikten sonra onu aldattığıma dair düşünceler icine girdi şüphe uyandı bu şüphede orda bana flört etmek isteyen biri yzünden oldu. ağustostan beri ilişkimizde saygı değer yok. sevgisi var inanılmaz seviyor hemde. bugune kadarda çok iyiydik fakat kendi basına hareketler edinmeye basladı . beni merak etmiyor aramıyor . hep ben hep ben hep ben arıyorum . yzünede vurdum bu kadar ilgisiz olma bana diye değersiz görüyorum diye. ben mevlüde diye cktım dün öğlen. aksam 9 olmus halamda kalmaya gittim ama hic aramıyor nerde diye. bahane de şu sen mevlüddeydin belki hla ailenlesindir falan filan diye. dedm tamam . üstüne gitmediim. bugun yazıorum cevap vermyoo bende sonunda dedimki iş misin siparişmisin sen ya dedim ama makarasına demiştm yanlıs anladı patladı. sana cok yüz verdim ben vs vs. sacma sapan işler. halat artık dikiş ipliği kdr oldu koptu kopacak. aramızda oysaki aldatma felan gecmedi o da aldatmadı hic asla ve asla. sadece mutsuzluğa itti bizi sinirinden dolayı

siz güclü birine benziyorsunuz dediklerinizin hicbirine olumsuz cevap veremem gercekten . değmez hicbirşeye değmez hayatta en kıymetli şey insanın ta kendisidir ama ben kndmi onunla beraber olduğumda cok emniyette hissediyorum . vallahi ne desem boş

canım benim fazla yıpratmışsın kendini bence ortada çözülmeyecek bir sorun yok bu kadar üzme kendini ya. senin üzülme sebebin biraz da ilişkiye girmek olmuş sanırım vicdanın rahat etmiyor. ama bak namus iki bacak arasında değil bunu bilen gören bir erkek var sen kalbini temiz tut hep. yaşın daha çok genç keşke biraz daha tanısaydın da öyle birlikte olsaydın. ben 25 yaşındayım şimdiki sevgilimden önce 3-4kişiyle çıktım ama tanımadan öyle birşey asla yapmadım taki şimdiki sevgilime kadar. onu tanıdım ve ailem o olsun istedim ve bir tek onunla cinsel birliktelik yaşadım ve ölüm olmazsa da o kişi son olacak. çünkü çok seviyoruz birbirimizi. bazen düşüncesiz davransa da değişeceğine inanıyorum. sizin aranızda sevgi var evet ama sanırım SAYGI bitmiş.. eğer onu kaybetmek istemiyorsan Birbirinizin saygısını kazanmaya çalışın bir an önce. yoksa çok daha zor günler seni bekliyor. yok kafamı dinlemek istiyorum diyorsan biraz kendini çek ve dinlen başka şeylere odaklan

Okyanus yaşlarımız aynı.Benim ilişkimde 2 yıllık belki bu ortak noktalar sana yardımcı olur. Sana söylemek istediğim şey şu: Cinselliği bu kadar düşünme, ben her erkeğin bunu bu kadar önemsediğini düşünmüyorum hatta karşısındakini seviyorsa gerçekten seviyorsa ve bu konunun gerçek değerinden fazlasını bu zar olayına yüklemiyorsa seni seven adam seni her şeyinle kabul eden adamdır. Tehdit ve hakaret demişsin, aileni bilemem ama bence en azından annene durumu anlat yani seni bu yüzden tehdit etmeye kalkıyorsa zaten bu adamla birlikte olduğun her an senin için cehennem azabı. Bir bebek aldırmışsın ama bunu o da istedi değil mi? Bu sizin ortak kararınızdı.

Ayrıca rica ederim kendini bu kadar çabuk koyverme.. Kendi sağlığından olmuşsun ötesi var mı? Lütfen kendini hayata yeniden bağlayacak bir sebep bul çalış, bir kursa git veya bir şeyler üret. Allah büyüktür, affedicidir yardım eder. Sen yeter ki yeniden başlamak iste tertemiz bir sayfa açmak iste, O yardım eder..

ne güzel bir ömür boyu mutlu olursunuz İNŞALLAH .. Saygı bitti fakat benim icin güven 1. sırada daha önemli bana olan güveni yazdan itibaren yok :/ ilişkimiz ilerledikce kazanırım tekrar felan dedi. kimseye hic birşey anlatamıyrum herkeze kolay kolay söylenmiyor. buraya yazdığımda bile utanarak yazdım. artık karar verdim ara vermek istiyorsa tenefüsler onun olsun .

roka evet zar değil mesele ama beni bu halimle kabul eden insanla evlendim diyelim ilerde basıma kakmayacağı ne malum o da var onu düsününce olay aileye patlicak ne bicim kız yetiştirmişsiniz falan. belki ilerde bu adam beni aldatır . bana cok hesap soracak yasın kactıda afedersiniz ama azdın mı diyecek. ve kafası öne eğik ben olacağım . şimdiki düşüncem bu tabi ilerde nasıl düşünürüm onsuz bilemem o da var :/

benimde aşk konularında sıkıntılarım cok 6 senedir biriyle birlikteydim ayrıldık barıstık surekli sıkıntılar dertler anlatsam cok uzun surer o yuzden yazmıyım hic:)) ama seni cok iyi anladıgımı soyleyebilirim basından gecen kurtaj olayıda seni cok etkilemistir insanlar genelde cok basitmis gibi soyle yap boyle yap diye akıl verir ama yasayan bilir vazgcemiyor insan surekli duzelir diye umit ediyor sen eger yeni bir hayata baslamak istiyorsan bunu basarabilirsin emin ol zaman alır belki ama onu unutup baska biriylede tanısabilirsin ama illada onla olmasını istiyorsan bence kendini cok fazla uzme yorma cunku eline birsey gecmez herseyi akısına bırak suan ne kadar uzerine gidersen bu meselenin o kadar karmasık bir hal alır birazda kendini dusun canım

cnm ben geçen gün bir konu açtım erkek arkadaşım bazen çok düşüncesiz davrandığı için. sizce değişir mi dedim. ayrılmak istemediğimi sevdiğimi cinsellik yaşadığımızı ve ondan başka kimseyle de birlikte olamayacağımı falan yazdım bir çok insan o kdr tepki gösterdi ki sanki namussuzca bişi yapıyormuşum gibi... neyse baya canım sıkıldı ama ben kendimi biliyorum ve kesinlikle namusun iki bacak arasında olmadığını düşünüyorum millet bekaretini kaybetmeden neler yaşıyor insanın ruhu or....pu olmasın canım gerisini salla. sen bu kdr kendini yıpratmışsın vicdanın rahat değil seni tanıyan erkekler senin nasıl bir insan olduğunu elbette görecekler sakın böyle bir şeye takılma... ve eğer onu seviyorsan senin için de güven önemliyse biraz kendine ve ona zaman ver düzelir merak etme. ben gerçekten ortada sorun göremedim yani düzelmeyecek sorunlar yok dersem daha doğru...bu arada teşekkür ederim dilerim sen de bir ömür boyu mutlu olursun cnm benim

Canım hayatta çözülmeyecek sorun, aşılmayacak dert yoktur.Sen kendine hak ettiğin değeri verdiğin sürece kimse sana bunun aşağısında davranamaz. Kendinin farkına var, utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum alınma ama bu utanmayı o anda düşünmen gerekirdi.Yaptıklarımızdan ders almazsak işte o zaman utanılacak,acınılacak hale geliriz.Sen de öncelikle kafanı toplamalı hayattan ne istediğine karar vermelisin. Genceciksin daha koskoca bir ömür var önünde.. Ancak yine nacizane tavsiyem acele karar verme çok düşün bir kere yap tam yap. Hepimizin bazı sıkıntılarla dertlerle boğuşması gerekiyor sen de sıkıntılarınla dertlerinle yüzleş kendini ümitsizliğe bırakmadan tabi ve bir plan yap. Hedefin olsun. Güzellikler,mutluluklar hep seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…