• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık nişanlıyım...

Ben evlenince daha KK'ya girmem heralde, ne işim var artık evli barklı kadınım :confused:
Koskoca KK de bizim kadar evlenmek isteyen yoktur heralde :KK48: Konu sahibi de nişanlının kıymetini bilmen lazım bu dengesiz adamdan sonra insan üzülüyor böyle şeref.z için çektiği acıya ama elde değil

Küçük bir yerde yaşıyoruz çalışmam gerek duyulursa işe gitmemi istemezler diye ni şey demedim kimseye ama tekrarlarsa şart oldu

Tatlım sırf bugün iki haber vardı bu takıntılı adamlarla ilgili.Şakaya gelmez.Sen yanlış bişey yapmıyosun ki.Bir tek nişanlına söyle diyemiyorum.Bişey olur başı belaya girmesin diye.Gözünü açık tut aman diyim.

Koskoca KK de bizim kadar evlenmek isteyen yoktur heralde :KK48: Konu sahibi de nişanlının kıymetini bilmen lazım bu dengesiz adamdan sonra insan üzülüyor böyle şeref.z için çektiği acıya ama elde değil
Tabi canım nişanlısının kıymetini bilsin, bak olan var olmayan var :confused:

çok seviyordum, deliler gibi aşıktım geziyorduk tozuyorduk yiyip içip eğleniyorduk çok bağlandım. sakalları gülüşü sesi huzurdu tam anlamıyla ama sonra.... bir soğukluk hissettim bi gün ne olduğunu sordum başta bi şey yok dedi. sonra kedisi anlattı annesi istemiyormuş beni ayrıldık. maf oldum sigaraya içkiye sardım. geceler boyu ağladım içtim uyudum. çok zayıfladım 2 sene geçti üzerinden, tekrar buluştuk bi şekilde barıştık sonra aradım açmadı aradım aradım aradım açmadı sonra mesaj geldi bi daha beni arama diye yıkıldım. biraz zaman geçti bi erkek arkadaşım oldu. sevdim onu bana çok değer verdi,sözlendik mutluyuz. oda sözlendi bi kızla. yeni öğrendim annesinin beni istemediği falan yokmuş GÜVENMEYİN.. üstelik daha yazmadığım bunca şeye rağmen geçen gün ben işe gelirken arabasıyla arkamdan takip etti.. neden yapılır böyle bir şey neden bu şerefsizlik...
Böyle şerefsiz lik yok aldığınız ahlarin döktüğünuz yaşların içinde boğulun. Sen o pisliği unut. O pisliğin sana yaptığını sen nişanlına yapma. Önüne bak mutlu ol

Söyleyecek şeyler var ama seviye yerlerde. Bu arada konudan ben istersem çıkarım.
Neden konuyu sabote ediyorsunuz? İçini dökmüş istemezseniz okumazsınız bir de sizin yüzünden banlanmış üye,üstüne cevap veremeyince yok de/da başlamışsınız. Keşke buraya da ekşi sözlükte ki gibi seçilerek alınsa üyeler.

Seni yedek parça gibi görmüş hayatindaki boşlukları doldurmuş ihtiyaci kalmayinca gitmis ihtiyaç duyunca gelmis bencil yalanci serefsizin teki. kendi zamaniniza duygularina emegine kandirilmana uzuluyorsun anlıyorum. Cok normal. Allah sana baska birini göndermiş sevmis mutlu olmussunuz. Insallah guzel de bur yuvaniz olur. Geçmişi unutup geleceğe odaklanın. Allah onun hak ettigini verir sen bilmesen de. Ustelik kaynanam sevgiliyken beni isterken sonradan kiskandi esimin bana olan aşkını istemedi nişan doneminde ana esim arkamda durdu. Çünkü bir hatam yoktu. Seven adam sahip çıkar. Yalan söylemez. Sen kurtulmussun o pislikten üzülmek yerine Rabbime sukret

Hala unutamamışsın gibi geldi bana. Ne yaparsa yapsın neden seni bu kadar ilgilendirsin ki artık, nişanlısın sonuçta.

Back
X