Ben artık vazgeçtim

biraz daha çekersen kendini yakın zamanda sevgili olduğunuzun haberini alıcakmışız gibi hissettim

Yüzyüzeyken direk sor. Sen benden hoşlanıyormusun yoksa kanka olarakmı görüyorsun, ben bazen anlayamıyorum hareketlerinden de söyledi kurtul. Nasıl durdun 1 sene ömür geçiyor bence ne olacaksa olsun. Hem sen soracaksın kendini belli etmiş olmazsın bu soruyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah herşey gönlünce olur ..

Sormak çok istedim. Hatta burda sor kurtul diyenleri de gördükçe bir cesaretlendim ama bırakın yüzyüze sormayı, mesajla sorsam 'gönder' tuşuna basamam
Her konuda sabırsız olan ben 1 senedir sakince bekliyorum, hayret ediyorum kendime.
Şu an ne kadar zor gelse de arkadaşlığımı devam ettiriyorum. Bu yüzden sormak da zorlaşıyor.

Bende hep böyle düşündüm ama 1 yıl oldu .
O yüzden artık "seve bu kadar durur muydu, ben mi yanlış anladım" diye düşünüyorum.

Güzelim ya bak yine aynı yerdesin. O akşamki mesajlaşmada çıtlatsaydın keşke. Hislerini belirtseydin. Sevse bu kadar durmaz dıyorsun ama durur. Emin ol bekler o da. Sen de bekliyosun bak ama çok seviyosun di mi?
Aynı şekilde o da senin hislerinden emin olamıyo demekki.. Bu şekilde hele hiç olamıcak.
Ama biraz bu tavrını devam ettir en azından "Noldu, ne bu halin?" diyene kadar. Sonrasında da söyle gitsin.. Bu çocuk boş değil sana karşı. Sana verdiği değerden dolayı kaybetmek istemiyor ve bu şekilde emin olamıyor.

Baloon bence iyi yapiyorsun mesafe koyarak. O alindi mi alinmadi mi bosver. Illa ki anliyordur davranislarinin degistigini. Biraz daha boyle davranmaya devam et. Bana oyle geliyor ki yakinda sorucak sana niye boyle davraniyorsun diye. Az daha sabir derim ben bak 1 sene dayanmissin iste :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

valla ben senn yanında olsam gelir o mesajı atardım senin telefonundan Bekle bekle nereye kadarr . yapma kendine bu eziyeti

İnşallah böyle düşünüyordur o da. Sevmiyor olmasından daha iyi en azından.
Bakalım bu tavrı ne zaman anlayıp da soracak. "Ben sorunları konuşarak çözemem. Zamana bırakırım, konuşmadan halletmeye çalışırım" der.
Ama yine de dayanamayıp "ne oluyoruz?" diyecektir diye umuyorum.

Sabrediyorum elden ne gelir başka :) Sorar umarım

valla ben senn yanında olsam gelir o mesajı atardım senin telefonundan Bekle bekle nereye kadarr . yapma kendine bu eziyeti

Birinin yapması lazım benim yerime
Ama kötü bir sonuç çıkarsa diye kimse cesaret edemez sanırım :)
Bekle bekle çatladım, hala da sabrediyorum. Sonumuz hayır olsun

Birinin yapması lazım benim yerime
Ama kötü bir sonuç çıkarsa diye kimse cesaret edemez sanırım :)
Bekle bekle çatladım, hala da sabrediyorum. Sonumuz hayır olsun

Baloon vallahi sabrına hayranım :) Ben olsam şimdiye kadar 4365635 kere sormuştum herhalde. Ama yaşayan bilir tabiki, belki ben de aynı durumda olsam ben de soramazdım. Ama artık bir şekilde belli et doğrudan olmasa bile dolaylı yoldan. Böyle yaşlanana kadar bekleyeceksiniz birbirinizi yoksa

Seneye mezun olacağız bir de :)
Şu olay çözülmeden ayrı şehirlere gidersek kahrolurum.
Başkası anlatsa ban bunları "söyle gitsin" derdim. Ama soramıyorum bir türlü.

Seneye mezun olacağız bir de :)
Şu olay çözülmeden ayrı şehirlere gidersek kahrolurum.
Başkası anlatsa ban bunları "söyle gitsin" derdim. Ama soramıyorum bir türlü.

Hiç olmadı tam mezun olacakken sorarsın. Ne de olsa ayrı şehirlere gidiyorsunuz :)
Ama bence gitmeden söylemelisin ve son senenizi sevgili olarak geçirmelisiniz

Hiç olmadı tam mezun olacakken sorarsın. Ne de olsa ayrı şehirlere gidiyorsunuz :)
Ama bence gitmeden söylemelisin ve son senenizi sevgili olarak geçirmelisiniz

Ayy inşallaah
En kötü ihtimalle mezun olduğumuzda söylicem zaten ama söylememe gerek olmadan artık bir sonuca bağlanırız umarım

Mrb..ilk defa bir konuyu okurken keyifle merakla okudum..okadar tatlı ve samimisinizki..size cevap yazmak istedim :) yorumuma gelince..size sürekli dokunma ihtiyacı hissediyorsa..başbaşa biryerlere gidelim diyorsa..bi başkasını değilde zorlada olsa sizi eve bırakıyorsa..diğer erkeklerden kıskanıp soluma geç diyorsa..ve uyuyalım demesi ben sadece seninleyim demektir..bu çocuk size "AŞIK" bence sizi kaybetmekten korktuğu için açılamıyor..reddettiğiniz takdirde sizin arkadaşlığınızıda bitirip sizi bir daha hiç göremesse..lütfen empatik olun..siz zaten en doğru kararı vermişsiniz..normal arkadaşlık sınırları içerisinde kalın..onunla biryerlere gitmeyin..ve ona karşı ilgisiz kalıp diğer arkadaşlarınızla ilgilenin..böyle yaptığınız takdirde sizi özlemesine ve delirmesine sebep olacaksınınız :) erkekler bizlerin cadılıklarına bayılırlar..sakın hani vazgeçtim diyorsun ya bunları yapmaktan vazgeçme..balooncum oldukça iddialı yazdım..fakat amacım asla seni etkilemek değildi..sadece tahminler doğrultusunda ve içimden geçenleri yazdım..umarım yanılmam..bak canım ALLAH'tan sadece hayırlısını iste..onunla veya bi başkasıyla inanıyorumki mutlu olacaksınız.takipteyim :)

Bugüne içimde öyle bir sıkıntıyla başladım ki, sabahtan beri yüzümü güldüren tek şey yorumunuz oldu. Çok teşekkür ederim bu yüzden :)

Ve konuya gelince... Evet arkadaşlığımızı da kaybetmemek için susuyor olabilir. Benim bu kadar zaman susma nedenim de bu aslında.
Bu kararı sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyorum ben de. Bakalım arkadaşça davranınca ne olacak.
Umarım yanılmıyorsunuzdur, umarım yanılmıyorumdur :) Çok çok teşekkür ediyorum tekrar :)

26 sayfanın sonunda artık bir şeyler olmuştur dedim de. Hala tık yok. Ondan zaten bir gelişme beklemek hata. Söylemek isteyen 1 yıldır söylerdi. İş sana düşüyor ama sende de o cesaret yok Ama bence böyle gitmez. Sen zaten üzülüyorsun bu şekilde ama farkındasındır ki karşı tarafın bu duruma üzüldüğü falan yok. Gayet halinden memnun bir havası var. Seni sevse arkadaşlarına ve çevresine karşı sevgili olmadan sarılan, el tutturan bir kız imajı çizmeni engellerdi bence. Bir taraftan da acaba arkadaşlığını mı kaybetmek istemiyor diyorum ama bu belirsizlik ile yaşanmaz be canım. Görüşürken mesafe koymayı becermişsin önemli olan bu mesafeyi hissettirebilmek. Ayrıca 4 saat mesajlaşmakta neymiş. Uykum var, yorgunum, müsait değilim diyerek geçiştirip gerekirse mesajını cevapsız bırakıp tepkini ortaya koyman gerekli ki sana gelip ne oluyoruz diye sorsun. Ama o zaman sende bende anlamadım ne oluyoruz biz diye sorma cesaretini göstermelisin. Umarım yanılıyorumdur ama seni kullanıyor gibime geliyor ve bu duruma bir dur demek için kesin bir müdahalen gerek. Umarım her şey gönlünce olur. Gelişmemeleri merakla takip edicem

mesafe işi nasıl gidiyor?
hissettirebildin mi çocuğa sıradan bir erkek arkadaşın gibi davranması gerektiğini?
yoksa o hala keyfine göre mi takılıyor?

mesafe işi nasıl gidiyor?
hissettirebildin mi çocuğa sıradan bir erkek arkadaşın gibi davranması gerektiğini?
yoksa o hala keyfine göre mi takılıyor?

Ay yok delirtecek bu beni
Dün yine bütün gün beraberdik. O kadar surat astım. Yalandan, zoraki güldüğümü belli ettim hep.
Topluca muhabbet ettiğimiz zaman gayet düzgün davrandım.

Ama saçımla oynadığında falan yer değiştirdim hemen.
Israrla yanına oturmadım. Yürürken yan yana yürümedim.
"Kim o mesaj" atan dedi, "aa, sana ne?" dedim.

Sonra arkadaşlarımız ayrıldı, bu beni eve bırakacaktı. ( bu sefer itiraz etmedim çünkü çok geç olmuştu)
Eve gitmeden oturalım biraz daha dedi. Olmaz, eve gideyim artık diye direttim.
Bir şey konuşmamız lazım dedi, oturduk bir kafeye. Ama meğer sırf eve gitmeyeyim diye söylemiş bir şey konuşmadık.
Eve girerken sarılmadım.
Uyandığı gibi mesaj attı "oruçlu değilsen yemek yiyelim mi" diye.

Yani hiçbir şeyden anladığı yok. Hala gayet rahat

Şu 'kullanma' durumu bazen aklıma gelse de ona konduramıyorum bunu ya. En azından bana yapmaz diye düşünüyorum.
Amaa bu kadar zaman söylememesi de bu yüzden olabilir.
Belik o öyle takılıyor sadece, ben ciddiye alıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…