Baloon. Surekli takip ediyorum konuyu. Dedigin gibi; soyleyebilmek cesaret ister. Aslinda anlayabiliyorum seni ama iyi sabrediyosun ben edemezdim galiba. Aslinda hakli oldugun bi cok nokta var. Ay biz catladik artik :) ama hayirlisi olsun. Mesafe koymakla iyi yaptin. Bence artik anlar. Ama nolur tutumlu ol; yani 2 gun mesafeli olup 3. gun eskiye donme yoksa ise yaramaz.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ay yani sinir ol..Bak millet kocasına bile tahammül edemiyor..Üstüne alınma
Çok sabırsız sanırdım kendimi, ama iyi sabrettim :)
O da çok güzel kullandı sabrımı. Öyle yakın davranacağı başka bir arkadaş bulur artık kendine.
Farketti mi bu mesafeyi/soguklugu?
Fark ettiyse de hiç belli etmedi.
İşte en son eve bırakırken tepki gösterdim. Kendim giderim diye. Onda bi bozuldu galiba. Susturdu hemen beni.
Anlamadıysa da çok uzun sürmez fark etmesi.
Hiçbir şey kaçırmadın :)
İtiraf falan etmedi hala aynı.
Ben de kızdım artık, bıkkınlık geldi. Araya mesafe koyma kararı aldım.
Madem arkadaşız, arkadaşça davranırız bundan böyle diyorum.
Bence bu sekilde artik anlicak biseyleri. Hayirlisi diyorum..
aynen öyle yap..
mesafe koyunca onun sana geldiğini göreceksin
Anlattığınıza göre gayet rahat biri... Eğer sizi sevseydi büyük ihtimal söylerdi. Bu yüzden bence artık onu hiç takmayın. Mesela ven de yakın arkadaşıma aşık oldum. O da beni seviyor gibi geldi. Onu sevdigimi söyledim. Ben zararlı çıktım.
Benim yine tavsiyeye ihtiyacım var
En son perşembe günü görüşmüştük. Mesafe koymuştum ya hani?
Cuma günü ne bir şey yazdı ne arayıp sordu.
Gayet rahat mesafe koyucam demek ki diye düşünüyordum.
Ama dün akşam mesaj attı. Ve ben ne yapacağımı şaşırdım.
Çünkü bu mesaj olayını hiç düşünmemiştim. Hep yan yanayken mesafe koymayı planladım.
Ne yazsam, nasıl yazsam diye düşünmekten göbeğim çatladı koca akşam.
Geç yazdım, kısa kısa yazdım ama hiç de alınmadı.
Alınsa kısa keser susardı ama 4saate yakın susmadı hiç.
Mesaj da nasıl belli edeyim başka tavrımı?
Nasil bi mesajlasma oldu ki? Sen nasil cevaplar yazdin baloon? 4 saat boyunca mesajlastiniz mi. Peki sonra yuz yuze gorustunuz mu?
"Uyumadığından eminim ,biraz muhabbet ederiz dedim diye başladı konuşma.
Geceleri çok geç yattığımı bilir.
Gün içinde neler yaptığından bahsetti. Bana sordu, hiç dedim geçiştirdim.
Sonra oruçtan falan bahsettik. Zaten zayıfsın, düzgün ye iftarda sahurda diye tembihledi beni.
Siyaset bile konuştuk :)
"Uyusak mı uykun var mı ? " dedi. Benim yok ama sen uyu hadi geç olmuş falan dedim. (Facede falan görür, madem uyumıcaktın niye öyle dedin der diye uykum var demedim. Yalan yere.)
"Sen uyumuyorsan ben ne diye uyucakmışım ne eksiğim varmış" falan dedi dalgaya vurdu, uyumadı o da.
Artık muhabbet en sonunda "şimdi sizin evin önüne gelsem, mecbur kalıp çıkar mısın?" a kadar geldi. "yoo" dedim sadece.
"Oruçlu olmasaydın çıkardık geceden, deniz kenarı bir yere gider kahvaltımızı eder, az gezer dönerdik" dedi. "oruçlu olmasam da yapmazdık öyle bir şey" dedim.
Baktım ki konuşmanın şekli değişiyor, "uyuyayım artık ben" dedim.
Kızdı "Ben uyusak mı diyorum, sen ne diye tekil konuşuyorsun. Ben niye uyumuyormuşum " gibi bir sürü laf etti.
VE daha yazmaya değer olmayan bir sürü saçma sapan muhabbet.
4saat boyunca kısa kısa yazdım. Normalde gülücüksüz konuşmam. Çok az gülücük kullandım. Geç yazdım. Ters ters cevaplar verdim ama alınmadı hiç.
Gerçi alındığını falan hiç belli etmez. Diğer arkadaşlarımla falan arası çok iyi sanıyorum. Sonradan "ben ona kızgınım" diyor. Ama o kızgınlığı hiç karşısındakine belli etmiyor.
Hiç görüşmedik ondan sonra. Ramazan olunca kafeye falan da gidilmiyor malum.
Görüşsek anlarım ama alınıp alınmadığını.
Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...
Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.
Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil.
He hala seviyor muyum, hem de çok
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır
Hah işte tam orada diyecektiniz, niye tekil konuşmayayım ki diye.
Aşırı yoğunum konunu tam okuyamadım açıkçası fakat başlığına istinaden şunu söyleyeceğim ''Asla Vazgeçme ''
Bir köşede bekle gerekirse hiç varlığını dahi hissetmesin ama asla vazgeçme.
Sabret ..
Ya bu çocuk sana karşı boş olamaz bence ya
Bende hep böyle düşündüm ama 1 yıl oldu .
O yüzden artık "seve bu kadar durur muydu, ben mi yanlış anladım" diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?