• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

mutluysan vazgeçme sakın.seninle ilgilenen biri var daha ne istiyosun.erkekler öyle kolay seviyorum fln dyemez hareketleriyle belli eder.

Yanındayken mutluyum.
Ama gün sonunda ayrılıp eve döndüğümüzde, sorgulamaya başlıyorum.
Amacı ne, ben niye salak gibi bu rahatlığı ona veriyorum diye dert ediyorum kendime.

Yanındayken mutluyum.
Ama gün sonunda ayrılıp eve döndüğümüzde, sorgulamaya başlıyorum.
Amacı ne, ben niye salak gibi bu rahatlığı ona veriyorum diye dert ediyorum kendime.

sende kıskandırmaya çalış.belli eder niyetini.ama eski arkadaşın olduğu için seninle dalga geçtiğini sanmıyorum.yaşı kaç bu arada erkek arkaaşının.

sende kıskandırmaya çalış.belli eder niyetini.ama eski arkadaşın olduğu için seninle dalga geçtiğini sanmıyorum.yaşı kaç bu arada erkek arkaaşının.

Ben de yakın arkadaşız diye, amacının takılmak olacağını sanmıyorum. Yani öyle olmamasını umuyorum diyelim.
21 yaşında.

Soğumuyorum desem yalan olur :(
Bu yüzden kendime kızıyorum aslında "bu muymuş senin sevgin" diye.

Bu olanları anlatırken ya da kendi kendime düşünürken moralim bozuluyor.
Yaptıkları, hareketleri, rahatlığı beni soğutuyor gerçekten.
Ama işte bunları o yokken düşünüyorum anca.
Yan yanayken salak gibi hoşuma gidiyor ne yapsa.
Sonra evde kendi kendimi yiyorum, niye tepki göstermedim diye.

Ne hissettiğimi bile bilmiyorum artık. Allak bullak etti beni.
Iyi kotu her yasanmislik birer tecrube...

Anliyorum fakat seni rahatsiz eden bu duruma son vermek senin elinde.
Al karsina konus guzelce.
Laf arasinda konus diyen oldu onu konustur diyen oldu ama sizin durum hala ayni, ikinizden de bir adim gelmiyor.

Ve tekrarliyorum sevgililerden pek farkiniz yok.
Yani o flort donemi acildi acilmadi heyecani hostur fakat aylaaaaar oldu.
Su halinizin canini sikmasi dogal. O konusmuyorsa dahi sen kendin icin birseyler yapip durumu aciklik getirsen iyi olacak gibi.
Olumsuz dahi olsa ne kaybedersin ki?
Suan icin icini yemiyor mu daha cok acimiyor mu sanki.

Bu cocuk sana deger verse dahi zaafini kullaniyor. Bunun farkinda olup kendini de onu da bi sarsman gerek aslinda.

Fazla naz asik usandirir derler ya... yerinde olsam simdiye kadar ya konusmustum ya da farkettigim srylerle sogumus coktaan silmistim.

Olumlu ya da olumsuz sonuclandirip sonuclandirmamak senin elinde...

Iyi kotu her yasanmislik birer tecrube...

Anliyorum fakat seni rahatsiz eden bu duruma son vermek senin elinde.
Al karsina konus guzelce.
Laf arasinda konus diyen oldu onu konustur diyen oldu ama sizin durum hala ayni, ikinizden de bir adim gelmiyor.

Ve tekrarliyorum sevgililerden pek farkiniz yok.
Yani o flort donemi acildi acilmadi heyecani hostur fakat aylaaaaar oldu.
Su halinizin canini sikmasi dogal. O konusmuyorsa dahi sen kendin icin birseyler yapip durumu aciklik getirsen iyi olacak gibi.
Olumsuz dahi olsa ne kaybedersin ki?
Suan icin icini yemiyor mu daha cok acimiyor mu sanki.

Bu cocuk sana deger verse dahi zaafini kullaniyor. Bunun farkinda olup kendini de onu da bi sarsman gerek aslinda.

Fazla naz asik usandirir derler ya... yerinde olsam simdiye kadar ya konusmustum ya da farkettigim srylerle sogumus coktaan silmistim.

Olumlu ya da olumsuz sonuclandirip sonuclandirmamak senin elinde...

Konuşabilir miyim bilmiyorum.
Belki bir süre sonra bu durum beni iyice sıkar, patlarım. Hiç belli olmaz.
Ama konuşamasam bile böyle devam ederse soğuyacağım iyice.

Dediğin gibi zaafımı görüp kullanıyor.
Böyle birinin açılmasını beklemektense soğumak daha hayırlı galiba benim için.

Kiyamam ya...
O kadar temiz bi sevgiydi ki... odunlugu ile kiymetini bilmeyip artik seni boyle dusundurtmeye basladi.

hem de yorumlarindan anladigim kadariyla citi piti, yufka yurekli ve naif bir kizsin ki... zaten herkes ayni seyi hissedip bi gayret yazdilar;)

Umarim hakkinda hayirlisi olur... karamsarliga kapilma ama. simdi sen yazdin boyle davranan biriyle olmaktansa hic olmamasi belki daha iyidir diye.

Yani kisa vadede olumlu olumsuz farketmez, sabirli ve akilli bir kadinsin, uzun vadede sonuc senin icin iyi olacak gibime geliyor;)

Kiyamam ya...
O kadar temiz bi sevgiydi ki... odunlugu ile kiymetini bilmeyip artik seni boyle dusundurtmeye basladi.

hem de yorumlarindan anladigim kadariyla citi piti, yufka yurekli ve naif bir kizsin ki... zaten herkes ayni seyi hissedip bi gayret yazdilar;)

Umarim hakkinda hayirlisi olur... karamsarliga kapilma ama. simdi sen yazdin boyle davranan biriyle olmaktansa hic olmamasi belki daha iyidir diye.

Yani kisa vadede olumlu olumsuz farketmez, sabirli ve akilli bir kadinsin, uzun vadede sonuc senin icin iyi olacak gibime geliyor;)

Öyleydi vallahi, havalardaydım resmen aylar önce :)
Kimseyi böyle sevmedim diye geziniyordum buralarda.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Herkes uğraştı, fikrini paylaştı.
Fotoğraflar gönderdim, yorumlar yaptılar sağ olsunlar. Ama olmayacak insan için bu kadar akıl yürüttük galiba.

Bu gidişle ben yavaş yavaş tamamen soğuyacağım, arkadaş olarak da saygım kalmayacak gibi geliyor.
Bu kadar sabretmemin de bir sebebi varmış demek ki. Dayanamayıp pat diye söylesem belki olumlu sonuç alırdım ama yürümezdi.
Böyle başlamadan bitecek gibi.
Zaman gösterir tabi. Emin olmadan da kötüleyip günahını almayayım adamın. Ama bezdirdi beni artık :)

baştan beri takip ediyorum konunuzu ama hala aynı yerdesiniz. ona aşkınızı itiraf etmenizden yana değilim aksine onun itiraf etmesini sağlamalısınız ama bu şekilde olmaz, çünkü kusura bakmayın ama elinin altında olduğunuzu, hiç bir yere gitmeyeceğinizi biliyor ona sizi kaybedebileceğini hissettirmeniz lazım, araya biraz mesafe koyun, biraz soğuk davranın, her görüşmek istediğinde gitmeyin hatta bir sevgilinizin olduğunu yada birinin sizinle sevgili olmak istediğini söyleyin. geleceğe dair planlarınızdan, evlenmekten, çoluk-çocuktan bahsedin vs. yani onu harekete geçirecek bi şeyler yapmanız lazım yoksa böyle daha çok beklersiniz ilk adımı atmasını....

baştan beri takip ediyorum konunuzu ama hala aynı yerdesiniz. ona aşkınızı itiraf etmenizden yana değilim aksine onun itiraf etmesini sağlamalısınız ama bu şekilde olmaz, çünkü kusura bakmayın ama elinin altında olduğunuzu, hiç bir yere gitmeyeceğinizi biliyor ona sizi kaybedebileceğini hissettirmeniz lazım, araya biraz mesafe koyun, biraz soğuk davranın, her görüşmek istediğinde gitmeyin hatta bir sevgilinizin olduğunu yada birinin sizinle sevgili olmak istediğini söyleyin. geleceğe dair planlarınızdan, evlenmekten, çoluk-çocuktan bahsedin vs. yani onu harekete geçirecek bi şeyler yapmanız lazım yoksa böyle daha çok beklersiniz ilk adımı atmasını....

Tam yorum yapacaktım ki zaten biri yapmış! Yahu zaten elini tutuyor sarılıyor bilmem ne yapıyor neden ilerletsin ki? Baloon bence çok taviz vermişsin çok havalandırmışsın. Şu saatten sonra kalkıp sevgili olsanız heyecan bile duyamazsın. Bence ufak ufak olumsuz sonuca bağlanmalısın. :(

İnan artık bir şey yapasım yok.
Dediğin gibi ona çok rahatlık verdim. Ama bu rahatlığa güvenip de aylarca yerinde sayacağını tahmin etmemiştim.

Tam yorum yapacaktım ki zaten biri yapmış! Yahu zaten elini tutuyor sarılıyor bilmem ne yapıyor neden ilerletsin ki? Baloon bence çok taviz vermişsin çok havalandırmışsın. Şu saatten sonra kalkıp sevgili olsanız heyecan bile duyamazsın. Bence ufak ufak olumsuz sonuca bağlanmalısın. :(

Evet evet çok taviz verdim. Böyle olcağını tahmin edemedim.
Doğru aslında, şu an sevgili olsak değişecek pek bir şey de olmaz.

Baloon sana tekrar yorum yapacaktım..fakat mutfakta çok işim var.. ama bu gece yazacağım..yazmassam içim rahat etmez :)

Baloon gelişme var mı?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Baloon gelişme var mı?

ne gelişmesi olacak arkadaşım senin hala umudun var mı:26:

bu kızcağız her gece burda gaza gelip karar alıyor, evet bir şeyler yapacağım artık diye.

ertesi gün çocukla görüşüp geri geliyor, bir şeyler yapmam lazım ama o cesaret ben de yok diyor.

aylardı böyle , ne gelişecek.:3:

bu kızcağız her gece burda gaza gelip karar alıyor, evet bir şeyler yapacağım artık diye.

ertesi gün çocukla görüşüp geri geliyor, bir şeyler yapmam lazım ama o cesaret ben de yok diyor.

Aylardır bekliyor çünkü ama beklemekle olmaz ki. Bence artık açıkça söylemesi lazım. En azından arkadaşsa arkadaş gibi davranmalılar. Bunu belirtmeli. Gaza getirmel değilde cesaretlendirmek lazım baloon'u.

Vallahi olayın özü olmuş bu yorum:thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aylardır bekliyor çünkü ama beklemekle olmaz ki. Bence artık açıkça söylemesi lazım. En azından arkadaşsa arkadaş gibi davranmalılar. Bunu belirtmeli. Gaza getirmel değilde cesaretlendirmek lazım baloon'u.

e o kadar kişi dedik, bu çocuğun yaptığı artık kullanmak oluyor diye.
bizle konuşurken mantıklı buluyor, ertes, gün vazgeçiyor.
beklemekle olmaz, ben olsam bin kere çatlardım ,kendisine yaptığı haksızlıktan başka bir şey değil.
ama kendi bilir nihayetinde.

Back
X