• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...

Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.

Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil. :20:

He hala seviyor muyum, hem de çok :17:
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır :5:

belli ki sen çok seviyorsun ama o arkadaş gözüyle bakıyor ama yine de normal bi arkadaşlıkmış gibi gelmedi bana. Bence o sevgilin bile değilken saçınla oynamasına elini tutmasına izin verme derim bu kadar yakın olma uzaklaş

Ben artık mesafemi iyice koydum.
Eskiden her gün mesaj atan, saatlerca saçma sapan muhabbetler eden adam da hiç arayıp sormaz oldu.
Artık ben mesafe koyunca istemediğimi düşünüp de mi çekti kendini, yoksa "madem soğuk davranıyor, bundan sonra böyle davranırız" diye düşünüp umursamıyor mu bilmiyorum.

He yine görüşüyoruz.
Ben yine görüştüğümüzde gülüp eğleniyorum onunla.
Ama eskisi gibi arayıp sormamasına takıldığım için mi bilmiyorum ama kötü yanlarını görüyorum sürekli.

Bir şey söylüyor "ne saçma konuşuyor" diye geçiriyorum içimden.
Bir şey yapıyor "bu ne salakça bir davranış" diyorum kendi kendime.
Biriyle konuşuyor "ne kadar boş muhabbet ediyor" diyorum.
Bu cümleler , "Niye böyle yürüyor, niye böyle oturuyo..." şeklinde gidiyor.
Deli miyim neyim ?

Her hareketini, halini, tavrını sevdiğim adama niyeyse (çok afedersiniz ama) bok atıp duruyorum şu günlerde.

Yüzüne de söylüyorum bir de.
Geçen gün "hiç nazik değilsin, açık sözlü değilsin, alaycısın.." diye eleştirilerimi sıraladım. "Sen niye gömdün şimdi beni ya" dedi.
O an dank etti bana da "napıyorsun sen baloon, az yavaş" dedim kendime.
Sonra şakaya vurdum da kapadım konuyu.

Okulda gördü geçen gün yanımıza geldi oturdu.
"arkadaşını bırakıp da niye yanımıza geldin" dedim. Hiç beklemezdi benden şaştı kaldı :1:

Ya artık ciddi ciddi vazgeçtim, ya da bu kadar zaman bekle bekle dengem şaştı, aklım allak bullak oldu da ne düşüneceğimi şaşırdım.

Sogudun mu bilemem ama fazlasiyla gicik olmussun...
En son dibine girmisti bu cocuk, sonra ne oldu da iletisimi birden kestiniz anlamadim.
Kusluk desem oyle degil, samimiyet desem.... arkadasim olsan noluyoz kizim derdim...
Bu durumu normal karsiliyorsa tek nedeni senin vazgectigni dusunup zorlamak istememesi bence.
Fakat her ne kadar olumsuz yonlerini gormeye baslamis olsan da aklin onda belli ki...
Yuzyuze gorustugnuzde hic mi yakin davranmiyor? (Sirnasmak demiyorum)

Baloon nerelerdesin??? Lütfen cevap yazarmısın..ne olduda birden irtibatı kestin...seni gercekten çok merak ediyorum.. umarım iyisindir :(

Çok sinir oldum ama.
Resmen benim kendimi geri çekmemmi bekliyormuş . Hemen uyum sağladı arayıp sormamaya.
He bir de günlerce arayıp sormuyor, sonra görüştüğümüzde yine eskisi gibi yakın davranıyor, bir ilgi bir alaka.
Ama sonra 3-4 gün görüşmesek de napıyordur arayıp sorayım da demiyor.

Açılmayı geç böyle gidersek görüşemez olucaz.
Ben hiçbir şeye kızmadığım zamanlardaymış meğer o ilgi alaka, sabahlara kadar konuşmalar falan.
Şimdi de yanyanayken iyiyiz, arkadaş ortamında yine hep benimle ilgilenir falan ama anca görüştüğümüz zamanlarda işte.

Bu durumu da gördükten sonra bir şey beklemem artık ondan

Kendi açından düşünüyorsun baloon. O da senin gibi düşünebilir, istemiyor mesafe koydu demekkı rahatsız benden diye aramıyor olabilir.
Bak yine diyorum kaybetmekten korkuyor bu çocuk o yüzden böyle. Sen açılsana, madem ciddi davranmaya da başladın. Öyle de böyle de belli ki sen kaybetmeyi göze almışsın. Biraz cesaret. Bak benimki bu kadar bile değildi ya birbirimize canım bile demezdik. Sanki görünmez bir çizgi vardı ve onu aşamazdım. Sonuç ne oldu, çocuk ilk gördüğü andan beri seviyormuş meğer ama kaybetmeyi göze alamamış. Bazen sorarım hala, açılmasaydım ne olcaktı diye. Bekleyecektim diyor, çünkü kaybetmektense içimde tutar ama yıne yanında olurdum diyor.
Rahat biri olabilir ama bu konular çok başka :34:

Kendi açından düşünüyorsun baloon. O da senin gibi düşünebilir, istemiyor mesafe koydu demekkı rahatsız benden diye aramıyor olabilir.
Bak yine diyorum kaybetmekten korkuyor bu çocuk o yüzden böyle. Sen açılsana, madem ciddi davranmaya da başladın. Öyle de böyle de belli ki sen kaybetmeyi göze almışsın. Biraz cesaret. Bak benimki bu kadar bile değildi ya birbirimize canım bile demezdik. Sanki görünmez bir çizgi vardı ve onu aşamazdım. Sonuç ne oldu, çocuk ilk gördüğü andan beri seviyormuş meğer ama kaybetmeyi göze alamamış. Bazen sorarım hala, açılmasaydım ne olcaktı diye. Bekleyecektim diyor, çünkü kaybetmektense içimde tutar ama yıne yanında olurdum diyor.
Rahat biri olabilir ama bu konular çok başka :KK34:

Nasıl düşüneceğimi şaşırdım. böyle de olabilir.
O memleketinde ben tatildeyim o yüzden baya oldu görüşemiyoruz.
Bayrama kadar yazmadı aramadı hiç. bayramda ben yazdım, bayramını kutladım. ondan mı cesaret aldı nedir, ondan sonra sürekli yazar konuşur oldu ama hepsi bu kadar işte.
bizde yine değişen bir şey yok.
hazır birbirimizi görmüyoruz, 1 ay daha görmicez. içimdekileri anlatıp da kurtulayım diyorum ama içimden de gelmiyor, elim gitmiyor.

Herkese tek tek cevap vermek isterdim ama vaktim yok affedin :/

Gelişme var mı diye merak ediyorsunuz ama yok maalesef. Biz hala aynıyız.
İnternete giremicek bir yerdeyim o yüzden bu kadar zaman beklettim sizi kusuruma bakmayın.

Nasıl düşüneceğimi şaşırdım. böyle de olabilir.
O memleketinde ben tatildeyim o yüzden baya oldu görüşemiyoruz.
Bayrama kadar yazmadı aramadı hiç. bayramda ben yazdım, bayramını kutladım. ondan mı cesaret aldı nedir, ondan sonra sürekli yazar konuşur oldu ama hepsi bu kadar işte.
bizde yine değişen bir şey yok.
hazır birbirimizi görmüyoruz, 1 ay daha görmicez. içimdekileri anlatıp da kurtulayım diyorum ama içimden de gelmiyor, elim gitmiyor.
1 ay daha var yani. Söyle bence ya da neden hic yazmadığını sor.

Bence bu zamana kadar itiraf etmeliydiniz. Hayat neyi beklemek için uzun ki?:-)En kötü nolabilir? Bi anlık deli cesareti biraz özgüven sadece size gereken. Ben olsam şimdiye 40 kez itiraf etmiştim :KK68: ama ben de kimseden hoşlanmıyorum sevemiyorum o kadar değerli göremiyorum insanları :KK76: yaşadığınız duygu kolay bulunur bişey degil aslında. Güzel hisler olmalı. Söyleyin gitsin

Bence bu zamana kadar itiraf etmeliydiniz. Hayat neyi beklemek için uzun ki?:-)En kötü nolabilir? Bi anlık deli cesareti biraz özgüven sadece size gereken. Ben olsam şimdiye 40 kez itiraf etmiştim :KK68: ama ben de kimseden hoşlanmıyorum sevemiyorum o kadar değerli göremiyorum insanları :KK76: yaşadığınız duygu kolay bulunur bişey degil aslında. Güzel hisler olmalı. Söyleyin gitsin
Ne güzel yazmışsın, ben de defalarca konuş dedim ama o uzaklaşmayı tercih etti. Biraz deli cesareti sadece ya :)

Ne güzel yazmışsın, ben de defalarca konuş dedim ama o uzaklaşmayı tercih etti. Biraz deli cesareti sadece ya :KK66:
Teşekkür ederim :KK19: söylemezse benim içimde kalacak ya :-) yani nolabilir ki en fazla, dünyanın sonu mu olur? Belki dünyanın başlangıcı bile olabilir, olumlu da olsa olumsuz da olsa :KK51: hayırlısı bakalım

Teşekkür ederim :KK19: söylemezse benim içimde kalacak ya :-) yani nolabilir ki en fazla, dünyanın sonu mu olur? Belki dünyanın başlangıcı bile olabilir, olumlu da olsa olumsuz da olsa :KK51: hayırlısı bakalım
Aynen bence de.. Hem ben illa erkek söylesin taraftarı değilim. İnsanların duygularını paylaşması kadar güzel birşey yok:)

Baloon bence sen itiraf et ve uzaklas o yakinlasacaktir deki senin icinden geceni biliyorum benupi seviyorsun filan ben soylerdim

Baloon bence sen itiraf et ve uzaklas o yakinlasacaktir deki senin icinden geceni biliyorum benupi seviyorsun filan ben soylerdim

kızıyorsunuz bana biliyorum :( yazabilsem keşke ben de ...
o kadar rahat olduğunu görüyorum ki, bizim bir ilişkimiz olsa da yürümez gibi geliyor. ben fazla kıskancım, onun davranışları ise pek rahat.
ben ona duygularımı açsam, ondan da karşılık alsam da ne kadar devam ederiz bilmiyorum.
ya da konuşmamak için bahane arıyorum ne bileyim.

kızıyorsunuz bana biliyorum :( yazabilsem keşke ben de ...
o kadar rahat olduğunu görüyorum ki, bizim bir ilişkimiz olsa da yürümez gibi geliyor. ben fazla kıskancım, onun davranışları ise pek rahat.
ben ona duygularımı açsam, ondan da karşılık alsam da ne kadar devam ederiz bilmiyorum.
ya da konuşmamak için bahane arıyorum ne bileyim.
Hayırlısı :KK76: inşallah en güzeli neyse o olur hakkında :KK68:

Back
X