Ben artık vazgeçtim

belli ki sen çok seviyorsun ama o arkadaş gözüyle bakıyor ama yine de normal bi arkadaşlıkmış gibi gelmedi bana. Bence o sevgilin bile değilken saçınla oynamasına elini tutmasına izin verme derim bu kadar yakın olma uzaklaş

Sogudun mu bilemem ama fazlasiyla gicik olmussun...
En son dibine girmisti bu cocuk, sonra ne oldu da iletisimi birden kestiniz anlamadim.
Kusluk desem oyle degil, samimiyet desem.... arkadasim olsan noluyoz kizim derdim...
Bu durumu normal karsiliyorsa tek nedeni senin vazgectigni dusunup zorlamak istememesi bence.
Fakat her ne kadar olumsuz yonlerini gormeye baslamis olsan da aklin onda belli ki...
Yuzyuze gorustugnuzde hic mi yakin davranmiyor? (Sirnasmak demiyorum)

Baloon nerelerdesin??? Lütfen cevap yazarmısın..ne olduda birden irtibatı kestin...seni gercekten çok merak ediyorum.. umarım iyisindir

Kendi açından düşünüyorsun baloon. O da senin gibi düşünebilir, istemiyor mesafe koydu demekkı rahatsız benden diye aramıyor olabilir.
Bak yine diyorum kaybetmekten korkuyor bu çocuk o yüzden böyle. Sen açılsana, madem ciddi davranmaya da başladın. Öyle de böyle de belli ki sen kaybetmeyi göze almışsın. Biraz cesaret. Bak benimki bu kadar bile değildi ya birbirimize canım bile demezdik. Sanki görünmez bir çizgi vardı ve onu aşamazdım. Sonuç ne oldu, çocuk ilk gördüğü andan beri seviyormuş meğer ama kaybetmeyi göze alamamış. Bazen sorarım hala, açılmasaydım ne olcaktı diye. Bekleyecektim diyor, çünkü kaybetmektense içimde tutar ama yıne yanında olurdum diyor.
Rahat biri olabilir ama bu konular çok başka

Nasıl düşüneceğimi şaşırdım. böyle de olabilir.
O memleketinde ben tatildeyim o yüzden baya oldu görüşemiyoruz.
Bayrama kadar yazmadı aramadı hiç. bayramda ben yazdım, bayramını kutladım. ondan mı cesaret aldı nedir, ondan sonra sürekli yazar konuşur oldu ama hepsi bu kadar işte.
bizde yine değişen bir şey yok.
hazır birbirimizi görmüyoruz, 1 ay daha görmicez. içimdekileri anlatıp da kurtulayım diyorum ama içimden de gelmiyor, elim gitmiyor.

Herkese tek tek cevap vermek isterdim ama vaktim yok affedin :/

Gelişme var mı diye merak ediyorsunuz ama yok maalesef. Biz hala aynıyız.
İnternete giremicek bir yerdeyim o yüzden bu kadar zaman beklettim sizi kusuruma bakmayın.

1 ay daha var yani. Söyle bence ya da neden hic yazmadığını sor.

Bence bu zamana kadar itiraf etmeliydiniz. Hayat neyi beklemek için uzun ki?En kötü nolabilir? Bi anlık deli cesareti biraz özgüven sadece size gereken. Ben olsam şimdiye 40 kez itiraf etmiştim ama ben de kimseden hoşlanmıyorum sevemiyorum o kadar değerli göremiyorum insanları yaşadığınız duygu kolay bulunur bişey degil aslında. Güzel hisler olmalı. Söyleyin gitsin

Ne güzel yazmışsın, ben de defalarca konuş dedim ama o uzaklaşmayı tercih etti. Biraz deli cesareti sadece ya :)

Ne güzel yazmışsın, ben de defalarca konuş dedim ama o uzaklaşmayı tercih etti. Biraz deli cesareti sadece ya
Teşekkür ederim söylemezse benim içimde kalacak ya yani nolabilir ki en fazla, dünyanın sonu mu olur? Belki dünyanın başlangıcı bile olabilir, olumlu da olsa olumsuz da olsa hayırlısı bakalım

Teşekkür ederim söylemezse benim içimde kalacak ya yani nolabilir ki en fazla, dünyanın sonu mu olur? Belki dünyanın başlangıcı bile olabilir, olumlu da olsa olumsuz da olsa hayırlısı bakalım
Aynen bence de.. Hem ben illa erkek söylesin taraftarı değilim. İnsanların duygularını paylaşması kadar güzel birşey yok:)

Baloon bence sen itiraf et ve uzaklas o yakinlasacaktir deki senin icinden geceni biliyorum benupi seviyorsun filan ben soylerdim

Baloon bence sen itiraf et ve uzaklas o yakinlasacaktir deki senin icinden geceni biliyorum benupi seviyorsun filan ben soylerdim

kızıyorsunuz bana biliyorum yazabilsem keşke ben de ...
o kadar rahat olduğunu görüyorum ki, bizim bir ilişkimiz olsa da yürümez gibi geliyor. ben fazla kıskancım, onun davranışları ise pek rahat.
ben ona duygularımı açsam, ondan da karşılık alsam da ne kadar devam ederiz bilmiyorum.
ya da konuşmamak için bahane arıyorum ne bileyim.

Hayırlısı inşallah en güzeli neyse o olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…