• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

Hadi o zaman ne duruyorsun?

Duygularımı belli etmek istemiyorum.
Karşılık alamazsam küçük düşmüş hissederim . ( o belki küçük düşmüş görmez ama ben öyle hissederim)
Sonunu görmekten kastım o değildi.
Seviyorsa artık açılsın ya da sevmiyorsa birini bulsun da "baloon benim sevgilim var artık " desin bana.
Yolumuz beraber mi olacak yoksa ayrı mı bunu belli etsin bana . İsteğim bu yönde.

Duygularımı belli etmek istemiyorum.
Karşılık alamazsam küçük düşmüş hissederim . ( o belki küçük düşmüş görmez ama ben öyle hissederim)
Sonunu görmekten kastım o değildi.
Seviyorsa artık açılsın ya da sevmiyorsa birini bulsun da "baloon benim sevgilim var artık " desin bana.
Yolumuz beraber mi olacak yoksa ayrı mı bunu belli etsin bana . İsteğim bu yönde.

Kusura bakma arkadaşım o zaman daha çok üzülürsün. :ssz:

belli etsin etsin de adam etmiyor iste. sorun da bu. sizi kullaniyor siz de bekliyorsunuz. neyi bekliyorsunuz daha. sen beni yanlis anladin dese dicek bi seyim yok diyorsunuz. butun gun herifle el ele diz dizesiniz. diycek hic mi lafiniz yok yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belli etsin etsin de adam etmiyor iste. sorun da bu. sizi kullaniyor siz de bekliyorsunuz. neyi bekliyorsunuz daha. sen beni yanlis anladin dese dicek bi seyim yok diyorsunuz. butun gun herifle el ele diz dizesiniz. diycek hic mi lafiniz yok yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana ne kadar arkadaşça gelmese de "ben sana hep arkadaşça davrandım. Sen bu yakınlığı yanlış anlamışsın" derse bana, ne diyebilirim ki ?

reddedilmeyi gururuna yediremeyecegin için yapamıyorsun yani... ilginçmiş.

Ben bunu defalarca defalarca yazdım.
Reddedilip, küçük düşmek tabi ki çok gurur kırıcı bir şey . Başka birine söylerken de çekinirim bu yüzden.
Ama bir zamanlar yakın arkadaşın olan biri tarafından reddedilmek ayrı bir şey.
Bu adamla neredeyse bütün arkadaşlarımız ortak. Benim ona görmemem, onunla aynı ortamda olmamam lazım eğer ki reddedilirsem.
Arkadaşlarımız ortakken, her şeyi beraber yapıyorken bunu yapmam da çok zor. Anca kendimi eve kapamam ya da yalnız takılmam gerek.

Size fazla korkak geliyorumdur, "aşık insan nasıl gurur yapar" diye eleştiriyorsunuzdur, olabilir tabi.
Ama benim ona duygularımı anlatabilme gibi bi durumum olsa, ne kendimi kahrederim, ne buraya hayatımı, olan biteni yazarım, ne de burada bunca insanın vaktini alırım.

Bana ne kadar arkadaşça gelmese de "ben sana hep arkadaşça davrandım. Sen bu yakınlığı yanlış anlamışsın" derse bana, ne diyebilirim ki ?

hangi arkadas arkadasiyla sarmas dolas oturur allah askina. el ele tutusan kac tane arkadas gordunuz. ayni masada otururken baskasina sarılmiyor da niye size sarılıyor. size oyle bi sey dedigi an cemkirecek o kadar konu var ki. ama cok pasif kaliyorsunuz. ve bu adam bundan yuz buluyor.

hangi arkadas arkadasiyla sarmas dolas oturur allah askina. el ele tutusan kac tane arkadas gordunuz. ayni masada otururken baskasina sarılmiyor da niye size sarılıyor. size oyle bi sey dedigi an cemkirecek o kadar konu var ki. ama cok pasif kaliyorsunuz. ve bu adam bundan yuz buluyor.

Pasiflik konusunda haklısınız . Ona söylenecek o kadar çok şey var ki dediğiniz gibi.
Ama işte ben susar kalırım. :43:

çok zor bir durumdasınız ya.ne olacağı belli değil, aklınızda soru işaretleri var ve birini seviyorsunuz ama aranızda olmasını istediğiniz gibi şeyler olmuyor.
..bence ilk siz söylemeyin derim çünkü karşınızdaki insan hem size çok ilgi gösteriyor hem de hiçbir adım atmıyor size karşı; demek ki sizi seviyorsa bile bir sebepten dolayı sevgili olmak istemiyor.sevgili olmak istese söylerdi bence, tamam siz de sevdiğiniz halde söyleyemiyorsunuz ama karşınızdaki kişi size o kadar yakın davranmakta bir sakınca görmediğine göre çekingen bir insan falan değildir heralde.

Ben bunu defalarca defalarca yazdım.
Reddedilip, küçük düşmek tabi ki çok gurur kırıcı bir şey . Başka birine söylerken de çekinirim bu yüzden.
Ama bir zamanlar yakın arkadaşın olan biri tarafından reddedilmek ayrı bir şey.
Bu adamla neredeyse bütün arkadaşlarımız ortak. Benim ona görmemem, onunla aynı ortamda olmamam lazım eğer ki reddedilirsem.
Arkadaşlarımız ortakken, her şeyi beraber yapıyorken bunu yapmam da çok zor. Anca kendimi eve kapamam ya da yalnız takılmam gerek.

Size fazla korkak geliyorumdur, "aşık insan nasıl gurur yapar" diye eleştiriyorsunuzdur, olabilir tabi.
Ama benim ona duygularımı anlatabilme gibi bi durumum olsa, ne kendimi kahrederim, ne buraya hayatımı, olan biteni yazarım, ne de burada bunca insanın vaktini alırım.

belki o da aynen böyle düşünüyordur :1:

çok zor bir durumdasınız ya.ne olacağı belli değil, aklınızda soru işaretleri var ve birini seviyorsunuz ama aranızda olmasını istediğiniz gibi şeyler olmuyor.
..bence ilk siz söylemeyin derim çünkü karşınızdaki insan hem size çok ilgi gösteriyor hem de hiçbir adım atmıyor size karşı; demek ki sizi seviyorsa bile bir sebepten dolayı sevgili olmak istemiyor.sevgili olmak istese söylerdi bence, tamam siz de sevdiğiniz halde söyleyemiyorsunuz ama karşınızdaki kişi size o kadar yakın davranmakta bir sakınca görmediğine göre çekingen bir insan falan değildir heralde.

Çekingen değil çok rahattır hatta sağ olsun.
Sadece kendini çok beğenmiş, ilk tanıştığımız gün, arkadaşım onu bana tanıtırken "çok kendini beğenmiş" demişti. o da " E öyleyim, ben hiç reddedilmem, geri çevrilmem." gibi şeyler söylemişti. Tek korkusu bu olabilir. Arkadaşlığımız bozulacak diye onu geri çevireceğimi düşünüyor olabilir, diyordum.
Ama bu kadar zaman sabredemezdi herhalde sevse.

Olumlu ya da olumsuz fikrini bilebilsem de konuyu kapatabilsem diyorum sadece artık.

belki o da aynen böyle düşünüyordur :1:

Bu yüzden bu kadar dert ediyorum ya işte :17:
Böyle yakın arkadaş olmasak, sevse söylerdi demek ki sevmiyor diye susup oturcam.
Ama seviyor olmasını düşünmek daha cazip geldiği için bununla avunuyor da olabilirim.

Son düzenleme:
Bunlar okudukça kafam daha çok karışıyor.
Ben hiç öyle p.çn teki diye bakmamıştım olaya. Neticede arkadaşım ve tanıdığım kadarıyla da çok düzgün biri.
He erkektir, belli olmaz, böyle davranmak her erkeğin hoşuna gider belki ama, bunu bana yapmaz diyordum hep.
Bi kızla takılacaksa, dünden razı olan bir sürü kız var çevresinde. Gidip de arkadaşını seçmezdi diye düşünüyordum.

Geçmiş zamanlı cümleler kuruyorum çünkü artık bu duruma anlam veremiyorum. Belki de sizin düşündüğünüz gibidir.
Önceden bunu yazanlara "yok o bana öyle şey yapmaz" diyordum ama diyemiyorum artık.

Birine aşık oldum diye ortaya çıkması inanın daha iyi benim için bu şartlar altında.
En azından adam beni sevmiyormuş diyip, bir süre salaklığıma yanar unuturum.
Ama bu durum çok sinir bozucu. Bir tepki göstersem sorgulasam, "sen beni yanlış anlamışsın ya" dese hiçbir şey diyemem.

canım ben de başta ay ne güzel ne tatlı olaylar bu çocuk aşık falan diyordum ama artık ben bile şüpheye düştüm.

bence olaylara başka açılardan bak ve artık bir şeyler yap.

erkek milleti neticede. en iyisinden bile her şey beklenir.

belki ortamlarda sevgilim var havası yapıyım, kıza istediğim gibi kol atıyım sarılıyım ama sevgili olmayalım sorumluluk olmasın, şuanda aşık olduğum kız da yok olunca yolumu çizerim diye düşünüyor.

ha belki de gerçekten çekingen ama el kol atmasını sarılmasını biliyor ne biliyim acayip.

bence tepkini koy sarılmasına sevgili gibi davranmasına izin verme. cidden öyle davranmak istiyorsa açıkça söylesin.

burada birçok arkadaşın da dediği gibi sonunda sen üzülürsün.

:46::46::46::46::46:

sonuna kadar katılıyorum.
reddedilirsem gururum kırılır, küçük düşerim diyor konu sahibi.
ama bu çocuk eğer baloonu gerçekten sevmiyorsa şu yaşananlar çok daha gurur kırıcı bence.
bir erkeğin bana karşı ne hissettiğini bilmeyeceğim ama o bana keyfine göre sarılacak, dokunacak, öpecek:26::26:
valla aklım almıyor benim.
sevgili baloon, lütfen yanlış anlama beni ama;
sokakta kendini bilmez o kadar bayan varken, senin gibi aklı başında bir kızın bir erkekten böyle bir muameleyi kendine layık görmesine inanamıyorum.
ya sevmiyorsa??
sevmiyorsa kendini kullandırtmayacaksın, ya Allah aşkına hangi erkek bir kıza böyle davranır nasıl izin veriyorsun?
şu adamı bir silkele, çek elini de yahu çok mu zor?
herkesin içinde sadece arkadaş sıfatıyla bu adamın seninle sarmaş dolaş olmasından gururun kırılmıyorsa, reddedilince hiç kırılmaz bence.:50:

Bitirdim kızlar.
Bundan sonra diğer arkadaşlarım nasıl davranıyorsa, o da öyle davranabilecek bana

Ben bıktım, pes ettim.

iyi bir tercih.. diğerleri gibi davran bakalım ortaya çıkar zaten bi süre sonra sana gerçekten ilgisi mi var yoksa arkadaş mı

"Bir de böyle deneyeyim bakalım " demicem çünkü , amacım denemek değil.
Artık bıktım bu durumdan. Arkadaşken bu kadar rahat davranmaması gerektiğini bilecek yaşta.
Buna rağmen aylardır böyle rahat davranıyorsa, sevgili de olmaz öylesinden.

Back
X