O kadar benzer seyler yasadim ki...
Ozetle, basta mesafeliydim ve kendimden emin oldugumda yakin davrandim, onun da yakin davranmasina izin verdim,
Ancak bir iki boyle olup ondan bir adim gelmeyince icten ice sinirlendim. Hep erkek acilmali diye dusunen biri degilimdir fakat onun hem rahat olup hem suskunlugu birbiriyle tutarsiz iki ayri davranisti ve cekingenligin otesinde birseydi, gayet isine geldigi gibi davraniyordu yani.
Son gorusmemizde telimi kurcalamaya kalkisinca o sinirle azari basmistim...
O sirada haddini bil demedigim mi kaldi yoksa her arkadasima boyle davrandigimi mi saniyorsun demedigim... yani olayli bir itiraf oldu benimki.
Gulumseyip "ben de" demisti. Meger umidini kesmis benden, ark olarak samimi olup zamana birakma karari almis. Tel rehberine bakmasina bile verdigim tepki bu iken nasil acilabilirmis vs. Bi ton aciklama yapmisti...
Sonuc, o gunden beri beraberiz... arada saka yollu ilk sen acildin diyip guluyor hatta ona aski ilan ettigimi bile soyluyor da... boyle mutlu oluyorsa kendince eglensin diye hee diyip geciyorum
Zaten bir karar vermissin konu sahibi. Fakat tavsiyem sundurmesine izin verme. Ya tepkini koy ya da acil. Veya ikisini birarada yap.
Son tavsiyem yakin olmak ona cesaret vermekle saclarini oksayip baskalarina sevgili diye tanitip sonra senle arkadas ayagina laf cambazligi yapmasi bir degil, bunlar cocugun artik iyice haddini astigini gostergesi, izin verme bence.