• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

sizin hikaye çok tatlıymış ya.:16:
Tesekkurler :)

O esnada en sinir bozucu olani da beni sakince dinleyip yari hakaret vari cumlelerime aldiris etmeden yuzume gevsek bir gulumsemeyle siritarak bakmasiydi. Sonra tek kelimeyle sakinlestirecegini sandi fakat sonunda bulbul kesildi :))

Simdi anlatirken guluyorum da o an hakkaten cok gerilmistim cunku artik karsilik gelmemesinden ote kullanildigimi dusunmeye baslamistim. O yuzden konu sahibinin o ic buruklugunu anliyorum...

Tesekkurler :)

O esnada en sinir bozucu olani da beni sakince dinleyip yari hakaret vari cumlelerime aldiris etmeden yuzume gevsek bir gulumsemeyle siritarak bakmasiydi. Sonra tek kelimeyle sakinlestirecegini sandi fakat sonunda bulbul kesildi :))

Simdi anlatirken guluyorum da o an hakkaten cok gerilmistim cunku artik karsilik gelmemesinden ote kullanildigimi dusunmeye baslamistim. O yuzden konu sahibinin o ic buruklugunu anliyorum...

gözümün önünde canlandı resmen filmlerde dizilerde olabilecek bir sahne. Mutluluğunuz daim olsun.:16:

evet durum zordur tahmin ediyorum.

zaten en zoru belirsizlik aslında.

umarım konu sahibininki de tatlıya bağlanır.

Eger hala birseyler hissediyor ve kisilik olarak bu son yasadiklariniz disinda onun duzgun biri oldugunu dusunuyorsan o konusmuyorsa suskunlugunu sen bozabilirsin. Mesela o mesaja ters ters bakmak yerine noldu neye baktin diyebilirsin, hiiic kime yaziyorsun derse neden merak ediyorsun herkesin mesajlarini takip ederek gun gecer mi hic vs diyebilirsin. Su an sen ters davraninca da geri adim atar boyle konusunca da. En azindan sorularla onu yonlendirmis olursun, muhtemelen herkese bakmiyorum bi tek seninle ilgileniyorum diyip edebiyata baslayacak... o vakit ya acil ya da onun bu sozlerine artik inanmadigni soyle bitirmeyi goze al. Gonlu varsa gelir, aciklamalari mantiksiz da olsa yine de ugrasir, yoksa da... isine geldigi gibi davranacagi bir kisiyi kaybetmis olur ki bu senin icin ise kayiptan ziyade belirsizlige son verip onune bakmani saglayan hatta uzun vadede bir kazanc olur ;)
Ben hemen olsun bitsinci biri degilimdir, fakat aylardir birbirinizi tanimaya calissaniz da artik ismi konmamis bir sevgililik yasiyorsunuz iste bu dakikadan itibaren netlestirmen senin icin daha iyi olur. Yarin biriyle ciktiginda sana zaten sebgili degildik ki deme hakkina sahip maalesef.

Bu akşam eve dönerken "beni bırakmana gerek yok, sen git burdan eve, iki dakikalık yol kaldı zaten" dedim "Olmaz öyle şey" dedi.
Ben de dediğin gibi üstüne gittim "Niye olmuyormuş, Tuğçe de(ikimizinde çok yakın arkadaşı, hep bir aradayız) tek gitmedi mi eve, madem bu saatte tek gidilmez onu niye bırakmadın " dedim. O arada da yanımdan erkekler geçiyordu. "Çok konuşma da soluma geç " diyip kapattırdı konuyu.
Ne zaman böyle bir şey yapsam ya konuyu değiştirir, ya beni susturur.

Bu akşam eve dönerken "beni bırakmana gerek yok, sen git burdan eve, iki dakikalık yol kaldı zaten" dedim "Olmaz öyle şey" dedi.
Ben de dediğin gibi üstüne gittim "Niye olmuyormuş, Tuğçe de(ikimizinde çok yakın arkadaşı, hep bir aradayız) tek gitmedi mi eve, madem bu saatte tek gidilmez onu niye bırakmadın " dedim. O arada da yanımdan erkekler geçiyordu. "Çok konuşma da soluma geç " diyip kapattırdı konuyu.

çok konuşma da soluma geç mi dedi?:53:

sen ne dedin?

resmen emir kipiyle konuşuyor.:19:

Sonra konu oraya döndü işte, unutturdu.
Ben tabi başladım hemen "yoo geçmiyorum, ne diye geçicekmişim" diye söylenmeye.

işin zor valla bir şekilde yırtıyor desene açılmaktan.:44:

açılsa sen de rahatlıcaksın o da ya.

bir gün gelsen buraya artık sevgiliyiz yazsan ne şaşırırım. :1:

Yok artik! Hadi erkekler gecti gitti, e sonrasinda? Herhalde ya birden cikisirdim sen kime emir veriyorsun diye ya da bu durumu kabulleniyorsam dahi ben niye geciyormusum sen benim sagima gec derdim :))
isin hakikaten zor, en azindan tugceden farkli degilim, farkliysam da adini koy mesaji vermissin,
fakat bunu birdahakine acikca soylemen gerebilir yoksa onun yonlendirdigi ve istedigi dogrultuda gidecek, olumlu veya olumsuz herhanhi bir sonuca baglanir mi askida mi kalir bilemiyorum...
umarim her sey gonlundeki gibi olur.
Tek tavsiyem, hayatinin her asamasinda kendi hayatinin kontrolu sende olsun, ayni ritmi tutturabildigin kisiyle de yan yana yurursun ;)

Sonra konu oraya döndü işte, unutturdu.
Ben tabi başladım hemen "yoo geçmiyorum, ne diye geçicekmişim" diye söylenmeye.

Iyi yapmissin Baloon cum, bu noktaya gelmek zorunda olmana cidden uzuldum.

Soyle bir fikrim var, bak kavga cikarmaya cok uygun bir konumdaymissin :34: Bence ufak bir kavga tezgahlayabilirsin. Tut kolundan it mesela, "ehhhhh kimsin, kocam misin, babam misin" de.:34: Ne dersin:34: Burda bence bir itiraf patlayabilir guzel kardesim:34: Yani sus konusma vs derse, edepsizlik yap, cevap ver anladin mi? Arbede cikart, gerilim yukselirse belki agzindan bir seyler cikar:34:

Bunu 1-2 kere dene derim, baktin agzindan bir sey cikmiyor, sen soylersin. Yani bagris cagris kavga icindeyken "Hala anlayamadin mi, ben arkadas olmak istemiyorum, seninle arkadas olmaya dayanamiyorum" de mesela, sonra da , don sirtini git. Kavga ederken her sey mubah nasilsa:34:

Yok artik! Hadi erkekler gecti gitti, e sonrasinda? Herhalde ya birden cikisirdim sen kime emir veriyorsun diye ya da bu durumu kabulleniyorsam dahi ben niye geciyormusum sen benim sagima gec derdim :))
isin hakikaten zor, en azindan tugceden farkli degilim, farkliysam da adini koy mesaji vermissin,
fakat bunu birdahakine acikca soylemen gerebilir yoksa onun yonlendirdigi ve istedigi dogrultuda gidecek, olumlu veya olumsuz herhanhi bir sonuca baglanir mi askida mi kalir bilemiyorum...
umarim her sey gonlundeki gibi olur.
Tek tavsiyem, hayatinin her asamasinda kendi hayatinin kontrolu sende olsun, ayni ritmi tutturabildigin kisiyle de yan yana yurursun ;)

Ben de öyle yaptım zaten :) "yoo geçmiyorum" diye inatlaştım. O da mecbur kaldı kendi yer değiştirdi :)
Açıkça söyler miyim bilmiyorum ama böyle yapmasına fırsat vermeyeceğim kesin artık.

Iyi yapmissin Baloon cum, bu noktaya gelmek zorunda olmana cidden uzuldum.

Soyle bir fikrim var, bak kavga cikarmaya cok uygun bir konumdaymissin :34: Bence ufak bir kavga tezgahlayabilirsin. Tut kolundan it mesela, "ehhhhh kimsin, kocam misin, babam misin" de.:34: Ne dersin:34: Burda bence bir itiraf patlayabilir guzel kardesim:34: Yani sus konusma vs derse, edepsizlik yap, cevap ver anladin mi? Arbede cikart, gerilim yukselirse belki agzindan bir seyler cikar:34:

Bunu 1-2 kere dene derim, baktin agzindan bir sey cikmiyor, sen soylersin. Yani bagris cagris kavga icindeyken "Hala anlayamadin mi, ben arkadas olmak istemiyorum, seninle arkadas olmaya dayanamiyorum" de mesela, sonra da , don sirtini git. Kavga ederken her sey mubah nasilsa:34:

hiç böyle biri değilimdir aslında :)
Çok söylenirim her şeye ama sakin sakin söylenirim :) O da aynı benim gibi. Kızar ama onu gülerek, şakaya vurarak söyler.
Kıyafet konusunda kızar bazen "giydiği eteğe bak, delirtcek bu kız beni" diye söylenir, ama gülümseyerek yapar bunu.

Yani öyle sakin yapıyoruz ki kavgalarımızı da, gerilim yükselmesi olabilir mi hayal bile edemedim: )

Çok söylenirim her şeye ama sakin sakin söylenirim :) O da aynı benim gibi. Kızar ama onu gülerek, şakaya vurarak söyler.
Kıyafet konusunda kızar bazen "giydiği eteğe bak, delirtcek bu kız beni" diye söylenir, ama gülümseyerek yapar bunu.

Yani öyle sakin yapıyoruz ki kavgalarımızı da, gerilim yükselmesi olabilir mi hayal bile edemedim: )

kızzzzzzzz senin son durum ney kaçırdım ben
itiraf felan ettin mi neler oldu :27::52:

kızzzzzzzz senin son durum ney kaçırdım ben
itiraf felan ettin mi neler oldu :27::52:

Hiçbir şey kaçırmadın :)
İtiraf falan etmedi hala aynı.
Ben de kızdım artık, bıkkınlık geldi. Araya mesafe koyma kararı aldım.
Madem arkadaşız, arkadaşça davranırız bundan böyle diyorum.

O zaman sen delleneceksin kuzum, gercekten sinirleneceksin. Yani suruncemede oldugun icin zaten sinirli olman gerek, birazcik disa vuracaksin o kadar:34: Mesela burda kolundan tutup itecek, tepkini homurdanmak yerine ciddi ciddi koyacaktin , bagirip cagirip sonra da sirtini donup gidecektin:34:

Ballon cum ben de senin yasindayken senin gibi bir genc kizdim, o yuzden utangac olmani anliyorum ama bu cocuk da bir cins. Umarim o da utangactir, p.c degildir.

O zaman sen delleneceksin kuzum, gercekten sinirleneceksin. Yani suruncemede oldugun icin zaten sinirli olman gerek, birazcik disa vuracaksin o kadar:34: Mesela burda kolundan tutup itecek, tepkini homurdanmak yerine ciddi ciddi koyacaktin , bagirip cagirip sonra da sirtini donup gidecektin:34:

Ballon cum ben de senin yasindayken senin gibi bir genc kizdim, o yuzden utangac olmani anliyorum ama bu cocuk da bir cins. Umarim o da utangactir, p.c degildir.

Umarım utangaçtır.
Sevmiyor olmasını kabullenebilirim. Ama bu kadar güvendiğim birinin arkadaşlık bahanesine sığınarak, bu kadar zaman beni kullanmış olmasını kabullenemem.

Benim sağım solum birbirini tutmaz zaten. An gelir hiç beklemediği anda bağırıp çağıradabilirim :1:

Umarım utangaçtır.
Sevmiyor olmasını kabullenebilirim. Ama bu kadar güvendiğim birinin arkadaşlık bahanesine sığınarak, bu kadar zaman beni kullanmış olmasını kabullenemem.

Benim sağım solum birbirini tutmaz zaten. An gelir hiç beklemediği anda bağırıp çağıradabilirim :1:

merhaba canım ,

siz hala açılamadınızmı yaaa en son annem şüpheleniyo diycektin hani sen yaaa :20:

Allah Allah..Madem böyle yakınlaşmalar var ama ortada adı konulmuş bir şey yok, neden açıkça konuşmuyorsun? Al karşına açıkça sor ve konuş..Ne istediğini ve onu sevdiğini söyle..Bu kadar mı zor?

22 sayfa boyunca taktik üretilmiş..Ne kadar zorlaştırıyorsunuz işleri.

Allah Allah..Madem böyle yakınlaşmalar var ama ortada adı konulmuş bir şey yok, neden açıkça konuşmuyorsun? Al karşına açıkça sor ve konuş..Ne istediğini ve onu sevdiğini söyle..Bu kadar mı zor?

22 sayfa boyunca taktik üretilmiş..Ne kadar zorlaştırıyorsunuz işleri.

Söyleyebilene ne mutlu.
Ama herkes bir değil işte.

Baloon. Surekli takip ediyorum konuyu. Dedigin gibi; soyleyebilmek cesaret ister. Aslinda anlayabiliyorum seni ama iyi sabrediyosun ben edemezdim galiba. Aslinda hakli oldugun bi cok nokta var. Ay biz catladik artik :) ama hayirlisi olsun. Mesafe koymakla iyi yaptin. Bence artik anlar. Ama nolur tutumlu ol; yani 2 gun mesafeli olup 3. gun eskiye donme yoksa ise yaramaz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Back
X