"Uyumadığından eminim ,biraz muhabbet ederiz dedim diye başladı konuşma.
Geceleri çok geç yattığımı bilir.
Gün içinde neler yaptığından bahsetti. Bana sordu, hiç dedim geçiştirdim.
Sonra oruçtan falan bahsettik. Zaten zayıfsın, düzgün ye iftarda sahurda diye tembihledi beni.
Siyaset bile konuştuk :)
"Uyusak mı uykun var mı ? " dedi. Benim yok ama sen uyu hadi geç olmuş falan dedim. (Facede falan görür, madem uyumıcaktın niye öyle dedin der diye uykum var demedim. Yalan yere.)
"Sen uyumuyorsan ben ne diye uyucakmışım ne eksiğim varmış" falan dedi dalgaya vurdu, uyumadı o da.
Artık muhabbet en sonunda "şimdi sizin evin önüne gelsem, mecbur kalıp çıkar mısın?" a kadar geldi. "yoo" dedim sadece.
"Oruçlu olmasaydın çıkardık geceden, deniz kenarı bir yere gider kahvaltımızı eder, az gezer dönerdik" dedi. "oruçlu olmasam da yapmazdık öyle bir şey" dedim.
Baktım ki konuşmanın şekli değişiyor, "uyuyayım artık ben" dedim.
Kızdı "Ben uyusak mı diyorum, sen ne diye tekil konuşuyorsun. Ben niye uyumuyormuşum " gibi bir sürü laf etti.
VE daha yazmaya değer olmayan bir sürü saçma sapan muhabbet.
4saat boyunca kısa kısa yazdım. Normalde gülücüksüz konuşmam. Çok az gülücük kullandım. Geç yazdım. Ters ters cevaplar verdim ama alınmadı hiç.
Gerçi alındığını falan hiç belli etmez. Diğer arkadaşlarımla falan arası çok iyi sanıyorum. Sonradan "ben ona kızgınım" diyor. Ama o kızgınlığı hiç karşısındakine belli etmiyor.
Hiç görüşmedik ondan sonra. Ramazan olunca kafeye falan da gidilmiyor malum.
Görüşsek anlarım ama alınıp alınmadığını.