- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
eşim değil sevgilim yada nişanlı gibi bişey çoğu şeyi söyledim aslında ben böyleyim açık açık söyledim sana demişti ama artık çekilmes olduBence de gerçekleri söyleyin,yalan söylemek gereksiz.O da hatası neyse bilmeli.Ama siz ayrılma kararı almadan önce eşinizle hiç konuştunuz mu? Rahatsız olduğunuz şeyleri söylediniz mi ona?
bir korkum yok asla birşey yapmaz ama bunları benim bildiğimi bildiği için bunları bilerek bu zamana kadar devam ettin de şimdi ne değişti demesi beni düşündürüyorGeleceğinin bu adamla zindan olacağı çok net. Negatif özellik dediğin şeylerin hepsi aslında başlı başına birer hastalık.
Neden bu kadar geçerli sebebin varken, ayrılırken bunları söylemek istemediğini anlamadım. Sana bir zarar vermesinden, baskı yapmasından filan mı korkuyorsun?
Çok detaya girmek istemiyorum diyorsan, "seninle mutlu olamayacağımı kesinlikle anladım, yanındayken boğuluyorum, kişisel alanlarıma saygı duymuyorsun, benim bir insan olduğumu unutuyorsun, kendimi değersiz hissettiriyorsun, bunun geri dönüşü yok, sana olan sevgim de saygım da yok oldu" dersin, olmaz mı?
Yaptığın tuhaf değil ki. İnsanlar yeni bir ilişkiye başladıkları insanda rahatsız edici özellikler gördüklerinde, ilişkiyi hemen bitirmek yerine, bir süre katlanmayı tercih ediyorlar, hemen vazgeçmiyorlar. Çünkü aşkın gözü kör, duygular yoğun, çoğu şey henüz yıpranmamış, umutlar var... Yani ilk etapta bu rahatsız edici şeylerin, hayatlarını ne kadar etkileyebileceğini göremeyebiliyorlar. Bunları anlatsan yeter. Ancak sana en önemli tavsiyem, ayrılmaya kesin kararlıysan açık kapı bırakma, aslında seviyorum ama mutlu olamayız tavırlarına girme. Bittiğini net bir şekilde anlasın yani.bir korkum yok asla birşey yapmaz ama bunları benim bildiğimi bildiği için bunları bilerek bu zamana kadar devam ettin de şimdi ne değişti demesi beni düşündürüyor
Gerçekleri söyle ama kararlı halini görüp seni etkilemesine izin verme. Suçlayıcı değil net bir şekilde kararlı konuş ve bitir bu işi bence
yok yok kesin kararlıyım hayatımı karartamamYaptığın tuhaf değil ki. İnsanlar yeni bir ilişkiye başladıkları insanda rahatsız edici özellikler gördüklerinde, ilişkiyi hemen bitirmek yerine, bir süre katlanmayı tercih ediyorlar, hemen vazgeçmiyorlar. Çünkü aşkın gözü kör, duygular yoğun, çoğu şey henüz yıpranmamış, umutlar var... Yani ilk etapta bu rahatsız edici şeylerin, hayatlarını ne kadar etkileyebileceğini göremeyebiliyorlar. Bunları anlatsan yeter. Ancak sana en önemli tavsiyem, ayrılmaya kesin kararlıysan açık kapı bırakma, aslında seviyorum ama mutlu olamayız tavırlarına girme. Bittiğini net bir şekilde anlasın yani.
bakalım inşallah ilk görüşmemizde söyleyeceğimGerçekleri söyle ama kararlı halini görüp seni etkilemesine izin verme. Suçlayıcı değil net bir şekilde kararlı konuş ve bitir bu işi bence
Desin canim ne olacak. Evet boyle geldi boyle gider sanmistim ama gitmeyecegini anladim. Yapamiyorum demek guzel cevap olacaktir.bir korkum yok asla birşey yapmaz ama bunları benim bildiğimi bildiği için bunları bilerek bu zamana kadar devam ettin de şimdi ne değişti demesi beni düşündürüyor
sorun şu ki ben bu kadar kararlı konuşamamDesin canim ne olacak. Evet boyle geldi boyle gider sanmistim ama gitmeyecegini anladim. Yapamiyorum demek guzel cevap olacaktir.
Bu cumleleri soylerken pat pat soylemen gerekmiyor zaten canim. O sana neden nicin.sacmala gibi soru yagmuruna tuttugunda nefesin icine kacmis gibi de soyleyebilirsin bu cumleleri.seni seviyorum ama hakikaten gelecek göremiyorum dersin..sorun şu ki ben bu kadar kararlı konuşamam
sağol canım :)Bu anlattıkların çok olumsuz şeyler evlenseniz bile bi süre görmezden gelebilirsin sonra senin için çekilmez bi hayat olacakbence yol yakınken dön ve gerçekleri söyle
e buna kimsenin yapabilecegi bsy yok ki..sorun şu ki ben bu kadar kararlı konuşamam
haklısınıze buna kimsenin yapabilecegi bsy yok ki..
Selam bayanlar...hayırlı bayramlar..
Sizden her konuda yardım aldığım gibi bu konuda da yardımcı olmanızı bir yorumda bulunmanizi rica ediyorum öncelikle malumunuz dokuz günlük bir tatil vardı bu vesile ile memlekette geçirdim bayrami ..........akrabalar arkadaşlar derken konu iş sevgili maddi manevi he konu konuşuldu öncelik sevgili zaten bizden seven yoktur kendisini ben hariç bende ne hikmetse deli gibi severim yani bende biliyorum aslında kötü yönlerini ama görmezden geliyordum eminim bugün evlensek 1 hafta sürmez sevgili kk üyeleri eşim ailemle görüşmeme izin vermiyor eşim çok cimri eşim çocuk istemiyor evde bana yardımcı olmuyor gibi ve daha birçok konu açacağıma eminim aslında belki de konu da acamıyacağım :) bu adam benim telefonumu alır saklar yada net paketimi iptal eder öyle birisi bunlar etrafımdaki kişiler tarafından bana hep anlatılmasına rağmen ben anlamıyordum anlamak istemiyordum ama en son kendime dur dedim bu yılları bir daha yaşayabilecekmisin bu yaşına tekrar gelebilecekmisin sırf insan seviyorum diye bütün bu eksileri görmezden gelebilirmi hayır dedim sevgim mantığımı geçmemeliydi ben neden maaşımı ona vereyim neden arkadaşlarımla görüşmeyim neden paramın hesabini o yapsın neden aile ilişkilerim iyi olmasın ..ben salak mıyım neden beni ezsin yakışıklı mı hayır (etrafa göre) bana sorsanız çok yakışıklı ama herkes diyor çok olgun biraz yaşlı mı ne bana göre değil neyse düşündüm taşındım tamam seviyorum aldatma yalan yok ama diğer yazdıklarım yeterli, değilmi ayrılmak için ben ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama neden olarak bunları söylemeyeceğim sizce ne söylemeliyim neden diye sorduğunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?