kaç yıllık evlisiniz?
canım maalesef onlar bız bayanlar kadar ince düşünceli ve anlayışlı olamıyorlar bunun nedenı nedır bende bılemıyorum ama bu boyle. senın kararını onaylamasını anlayıs gostermesını beklıyorsun sende haklısın fakat her zaman ıstedıgımız sonuclar vermıyor bıze yaşam bu durumda ne denılebılkır bılemıyorum ama guclu olmaya calış onunla konusmayı dene cozulecektır ınsallah dualarım senınlee
1.5 sene önce deliler gibi sevdiğim adamla evlendim.. dünyanın en anlayışlı şevkatli insanı.. hiçbir şikayetim yok bir kere üzmedi kırmadı beni.. melek gibi bir kayınvalidem var.. hasta olsam başımda bekler kızım der bana o derece yani.. melek gibi bir eltim var onu kırarım bir gün diye öyle korkarım o kadar iyi insanlar ki anlatmam şükrediyorum halime :109:
çalışıyorum.. ev hanımı değilim anlayacağınız.. henüz çocuğumuz yok.. hayatımda herşey mükemmel diyebiirim..
ama bu ağlama krizleri neden.. mutsuzluk, huzursuzluk neden.. hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden..
düşünüyorum hiçbir nedenim yok.. çok daralıyorum hadi dışarı çıkalım canım sıkkın biraz diyorum eşime.. yavrum hemen çıkalım gezelim diyor.. yemek yapmasam bitanem dert değil dışardan alırım der.. temizliğime yardım eder.. daha mükemmel olunamaz yani..
ama bendeki bu durgunluk neden?... anlamıyorum hiçbir neden bulamıyorumcanım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşeyden tat almıyorum
Siz bütünbunları öderken eşiniz ne yapıyor?
Bizde BUNLARI ADAM YERİNE KOYUYORUZ...
Bunlara sebep biz kadınlarız maalesef bütün yükün altına girdiğimiz için adamlar aynı kadın gibi oldular kendilerine çalışıyorlar ,normalde kadın eşine vermek zorunda değill lütfen ezdirmeyin kendinizi ..(gerçi erkeklerin yüzsüzlükleri kadını erkek konumuna getiriyor )
Bencilleşmek lazım sanırım çünkü erkekler bundan anlamıyorlar..
kendisi de borç mu ödüyor?
öyle olmalı..
tek maaşla tüm borçların altından kalkamayız gibi düşünmüş olmalı..
sana şu mesajdakileri yazdıran adam, kötü niyetli olamaz..
Bence sizin hem aklınız, hem duygularınız karışmış.
Başka birşey bu...
Kötü niyetli değil zaten ben bunu hep belirtiyorum ama kırılmasın üzülmesin dedim çok seviyorum onu ben iki gün önce çocuk planları yapıyorduk ama böyle bir konuda beni üzmesi çok canımı sıktı zaten hayal kırıklığım bu yüzden böylesine mükemmel dediğim adam nasıl bu kadar düşüncesiz olabildi..
İş yerinde çektiğim sıkıntıları çok iyi biliyor kendi bile deliriyor anlattığım zaman.. ama işi bırakmak istiyorum deyince yan çizdi..
peki, çocuğumuz olsun istiyor?.. ben işten çıkmicaktım öylemi yani hem çalışıcam hem çocuğa bakıcam eve bakıcam borcumuzu ödicem?..
geçen hafta hamileyim sanmıştım Allahım korumuş iyiki değilimbu kafayla gidicekse çocuk sahibi olmayı düşünmem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?