ben bakarim karima sen üzülme..diyemedi

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kizlar dün canimi cok sıkan bir hadise yaşadım..
Yaklaşık 5 senedir ha gayret ya sabır diyerek calistigim iş yerimde inanilmaz mutsuzum artik son damla da taşti derler ya öyleyim..
Her ay maasimla faturalarimizi ödüyorum evlenmeden önce cektigimiz iht.kredisini oduyorum ve yemek kartimla bile evime alisveris yapiyorum yemegimi bile evden goturuyorum.. Mobilya taksitlerimizin cogunu ben oduyorum.. Bu kadar uğrasirken kendimi degerli saniyordum..

Dün deli gibi aglayarak esimi aradim dayanamiyorum artik burda calismak istemiyorum istifa etmek istiyorum yine is bulurum gerekirse markette bile calisirim ama yeterki huzurum olsun dedim.. Hic sesini cikarmadi .. Yarim agiz ayril isten o zaman dedi .. Morelim bozuldu geri dondum isyerine ve bir msj " sana isten ayril diyemiyorum bütün masraflarini karsilarim garantisini veremem"

Ne masrafim varki? Ne uzerime bir esya alirim nede her haftasonu gezmeye giderim ne taki ne ayakkabi hicbir sahsi masrafim yok ki calistigim halde evime temizlikci bile tutmuyorum hatta yogurdumu bile evde kendim yaparim kizlar düsünün artik

Güvenim yerle bir oldu kizlarbirde cocuk sahibi olmayi dusunuyorduk kime guvenicem ki? Ya da daha kaç parçaya bölünücem? Ben ona calismicam demedimki sadece birkac ay kafami dinlemek istedim ama diyemedi..

canım maalesef onlar bız bayanlar kadar ince düşünceli ve anlayışlı olamıyorlar bunun nedenı nedır bende bılemıyorum ama bu boyle. senın kararını onaylamasını anlayıs gostermesını beklıyorsun sende haklısın fakat her zaman ıstedıgımız sonuclar vermıyor bıze yaşam bu durumda ne denılebılkır bılemıyorum ama guclu olmaya calış onunla konusmayı dene cozulecektır ınsallah dualarım senınlee

Bizde BUNLARI ADAM YERİNE KOYUYORUZ...

Bunlara sebep biz kadınlarız maalesef bütün yükün altına girdiğimiz için adamlar aynı kadın gibi oldular kendilerine çalışıyorlar ,normalde kadın eşine vermek zorunda değill lütfen ezdirmeyin kendinizi ..(gerçi erkeklerin yüzsüzlükleri kadını erkek konumuna getiriyor )

Bencilleşmek lazım sanırım çünkü erkekler bundan anlamıyorlar..

gercekten

esiniz kazandigi maasla en yapiyor merak ettim
burdan görülen siz evlenmissiniz sadece
bekar olsaniz daha rahat yasarmissiniz sanki

ya benim eşim çok anlayışlı şevkatlidir bir dediğimi iki etmez ben hep arkamda olduğunu sanırdım ama bu konuda hayal kırıklığı yaşattı bana..
içimde birşeyler kırıldı konuşmak istemiyorum onunla

kendisi de borç mu ödüyor?
öyle olmalı..
tek maaşla tüm borçların altından kalkamayız gibi düşünmüş olmalı..

sana şu mesajdakileri yazdıran adam, kötü niyetli olamaz..

hak veriyorum sana kardeşim hep benim suçum herşeye destek oldum iyi olurum sandım ama elini ayağını çekti herşeyden her ay para vermeye çalışıyor bana ama o verdiği parada onun kredi kartı borcuna ya yetiyor ya yetmiyor.. üstünüde ben ödüyorum dükkana malzeme alıyor arabaya benzin felan..
onunda şahsi bir harcaması yok dediğim gibi giderleri hep dükkan malzemesi benzin felan..

kendisi de borç mu ödüyor?
öyle olmalı..
tek maaşla tüm borçların altından kalkamayız gibi düşünmüş olmalı..

sana şu mesajdakileri yazdıran adam, kötü niyetli olamaz..

Kötü niyetli değil zaten ben bunu hep belirtiyorum ama kırılmasın üzülmesin dedim çok seviyorum onu ben iki gün önce çocuk planları yapıyorduk ama böyle bir konuda beni üzmesi çok canımı sıktı zaten hayal kırıklığım bu yüzden böylesine mükemmel dediğim adam nasıl bu kadar düşüncesiz olabildi..

İş yerinde çektiğim sıkıntıları çok iyi biliyor kendi bile deliriyor anlattığım zaman.. ama işi bırakmak istiyorum deyince yan çizdi..

peki, çocuğumuz olsun istiyor?.. ben işten çıkmicaktım öylemi yani hem çalışıcam hem çocuğa bakıcam eve bakıcam borcumuzu ödicem?..

geçen hafta hamileyim sanmıştım Allahım korumuş iyiki değilim bu kafayla gidicekse çocuk sahibi olmayı düşünmem asla

kim olsa yerinizde çok kırılırdı. erkekler kadınlarla yer değiştirdi artık. evlenince karım çalışsın istiyolar. bende mesela karşımdaki insanın "çalışıp çalışmayacağına sen karar ver " demesini isterdim ama nerdee gunumuzdeki erkekler eşlerinin çalışmasını istiyorlar. kendilerine guvenmiyolar. ettiği laf çok kırıcı eşinizin .üstelik her taksidi siz öderken. e o zaman insan niye evlensin hakketende. erkek adam karısınıda evinede bakmak zorunda. ama şimdiki erkeklerin işine gelmiyor pek.

canım bence bu kadar da olumsuz düşünme..iş yerinin sana verdiği stres de daha duygusal ve olumsuz düşünmene neden oluyor galiba..ama dediğin gibi eşinin de kendine harcaması yokmuş yeni bi iş kurmuş..anlaşlan ikinizde elinizden geleni yapıyorsunuz ama senin katkın daha fazla.. sonuçta devir değişti artık erkek de kadından para bekler oldu.. belki işleriniz çok bozulacağı için eşin isteksiz davranmıştır.. sen başka iş ara bulursan ayrıl bence..hakkınızda hayırlısı

Bence sizin hem aklınız, hem duygularınız karışmış.
Başka birşey bu...

aklım ve duygularım karışık değil.. benim ondan tek duymak istediğim sen böyle mutsuzken çalışmanın bir anlamı yok çık işten dinlen biraz kafanı topla Allah ne verdiyse geçinir gideriz sıkma canını deseydi.. ben sadece bu desteği duymak istedim.. Benim mutsuzluğum hep işyerim yüzünden oldu.. eşimde bunu biliyordu kaç kere düşündüm istifa etmeyi hep destek oldu ama iş ciddiye binince yan çizdi..

çok abartıyorsunuz
mesajlarınızda yazmışsınız eşinizin de geliri şahsi harcalamalarına gitmiyor zaten

evliliğin ilk yıllarında maddi sorunlar olur, hepimiz yaşıyoruz
hepimiz hem çalışan, hem eviyle ilgilenen kadınlarız
benim bebeğim yok; ama bu sitedeki bir çok kadın gibi ben de bebeğim olunca çalışma hayatıma devam edeceğim. günümüzde bunlar gayet olağan şeyler..

eşin dükkan açmış, ikinizin geleceği için kasıyor.. sen de ona destek olacaksın, kötü birşey mi?

eğer eşin bunca maddi sıkıntı arasında sana "aa tabi canım hemen bas istifanı çık gel" deseydi, onun akıl sağlığından şüphe ederdim
adam mantıklı bir adam ki, duygularıyla hareket etmiyor, mantığını devrede tutuyor..

asudeye katılıyorum bende.
eşin sana düşüncesini gerçekçi olarak söylemiş.
başka cümlelerle söylese daha iyi olurdu tabi ki.
ikinizin kazancı anladığım kadarıyla ancak karşılıyor giderlerinizi.
tamam ayrıl dese sende basıp istifayı eve gelsen ne olacaktı.
senin maaşının karşıladığı giderleri nasıl ödeyecektiniz.
mesleğini bilmiyorum ama işte hemen öyle bulunamayabiliyor.
aylarca işsiz kalabilirsin.
o zaman daha zor olacaktı sizin için.
birde inan her işyerinde benzer problemler var.
işyerindeki problemler çözülemeyecek durumdamılar.
yeni bir işyeri araştırsan.
bulunca oraya geçersin hemde işsiz kalmış olmazsın.

işyerinde sıkıntı nasıl bişeydir bilirim, insanın psikolojisini bozar, o yüzden mutsuzluk sanki her alandaymış gibi hissettirir. e kolay değil, günün büyük bölümünü işte geçiriyoruz. eşinizle ilgili sıkıntınız hakkında düşündüğüm şu, bence eşinizin söylediği şey değil, söyleme tarzı yanlış. o da erkektir, kırmadan söylemeyi pek beceremez işte. ben de yeni evliyim, borç içindeyiz. maaşlarımızın tamamı borçlara gidiyor haliyle. birgün bebek konusu açıldığında eşime "bakacak kimsemiz yok, ben nasıl bırakırım yabancılara. olmadı çalışmam dedim.", eşim de "o zaman geçinemeyiz, ben tek başıma ödeyemem borçları" dedi. (ev kredimiz çekmeyi düşünüyoruz da) işin içinde bebek varken bile kızmadım eşime, sonuçta gerçekleri söylüyor. sonra maddi sıkıntı çekmek, borçları ödeyememek daha mı iyi yani? bence iş araştırması yap bi yandan, yeni bir iş bul öyle ayrıl. hatta 1 hafta tatil yapıp kafanı dinledikten sonra işe başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…