N Nazkam Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2013 8 0 6 35 Azerbaycan 14 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazkam #1 Simdi benim ameliyatimdan 22 gun gecti .burnumun sagi soluna nazaran sis .o cokta rahatsiz etmiyor beni .ama kemer hissesii sis.korkuyorum ki eyilir .doktoruma dedim dedi sis ama yurem rahat deyil .bilmuyorum size nasil anlata bildim Azeriyim kusur olduysa siz beni anlarsiniz .ameliyat olunan kizlar sizde de boyle oldumu ?
Simdi benim ameliyatimdan 22 gun gecti .burnumun sagi soluna nazaran sis .o cokta rahatsiz etmiyor beni .ama kemer hissesii sis.korkuyorum ki eyilir .doktoruma dedim dedi sis ama yurem rahat deyil .bilmuyorum size nasil anlata bildim Azeriyim kusur olduysa siz beni anlarsiniz .ameliyat olunan kizlar sizde de boyle oldumu ?
N Nazkam Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2013 8 0 6 35 Azerbaycan 14 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazkam #2 Kizlar yandan burnuma dikkatle bakin biraz kemerli gibi 22 gun icin sis sizce inermi kemeri ? Eklentiler $IMG-20130909-WA002.webp 14,8 KB · Görüntüleme: 73
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 200 363 11 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazkam #3 Nazkam .!.: Kizlar yandan burnuma dikkatle bakin biraz kemerli gibi 22 gun icin sis sizce inermi kemeri ? Genişletmek için tıkla... yokkkk yaa sanki kemer alallalala
Nazkam .!.: Kizlar yandan burnuma dikkatle bakin biraz kemerli gibi 22 gun icin sis sizce inermi kemeri ? Genişletmek için tıkla... yokkkk yaa sanki kemer alallalala