Ben başa çıkamadım lütfen akıl verin !

sende seertçe bak aklı başına gelsın:)

bi süredir öyle yaptım zaten canım bi süre böyle idare ettim, fakat yapım müsait olmadığı için kendi halimde gelip geçer bir hal alınca kadın gene başlıyo ayy sinirimden gülme geldi ALLAH kimseyi böyle sınamasın vallahi sınavım bu da benim işte. komşuluk hakkımı helal etmiyorum sana dedim ETMEEEE dedi, hakkın ne olduğunu biliyor mu ki üzülsün

ayy dengesiz yhaaa.... başa bela kerbelaa.. ben olsamm bı guzel yolarım :)

Davranış bozukluğu insanlarla baş etmek zor birde yetişkin olunca daha da zor bence olabildiğince rahat olacaksın bunlar bu tipler her yerde çağın hastalığı bu insanlar insanlardan uzak kala,kala arızalı oluyorlar ,hoşgörü yok,anlayış yok,insanlık yok,hastalar oluyorlar ,hoşgörü yok,anlayış yok,insanlık yok,hastalar

ayy dengesiz yhaaa.... başa bela kerbelaa.. ben olsamm bı guzel yolarım :)

Şanslı zaten o yönden de farkında değil ama bu gidişle ben de bunu yapmak zorunda kalmaktan korkuyorum. allah ıslah eder de kurtulurum inşallah. yoksa başka çarem kalmayacak arlı arından utanmış arsız kendinden korktu sanmış derler ya hani aynen öyle kadın, zeka yok zahir farkına varamıyo

evet emacığım gerçekten toplumda garip kişilikler hızla artıyor. ne olacak böyle bilmem bir de sinsi ki ağzının içinde küfrediyor, kimse duymasın diye herhalde, yapıştıracağım ağzına en sonunda bir tane

bişey diyeyim mi kızlar ben bugüne kadar hiç yanlış atasözü duymadım, atalarımız herşeyi ne de güzel özetlemişler aslında hayat yaşatarak öğretiyor bunu sanırım. keşke kısa yoldan öğrenebilsek. Ör: nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

böylelerine sessiz kalmamak lazım...

anladıkları dilden konuşacaksın ki anlasınlar....

ama çok da onun seviyesine inmemek gerekir....

sen yinede aseletinle onu ezmeye çalış...

zaten herkes şikayetçimiş...

aranızdaki fark ortada...

onu yok saymaya çalış...yoksa sinir eder durur seni...rahatsız olduğunu anladığı için;

daha da uğraşır senle.....

hasta ruhlu olduğu açık....

Herkesin başında var sanırım böyle insanlar benimde yengem öyleydi kadın yapmadığını bırakmadı bize balkona kuş pisliklerini dökmeler halıyı çırpmalar çekirdek yer balkona atar bıkmıştık artık çok kavga ettik Amcama söylüyoruz karın böyle yapıyor diye o ondanda beter oldu o kadınla herkese terör estirdi ne yaparsan yap baş edemezsiniz böyle insanlarla en sonunda taşındık kurtulduk ama bu seferde diğer amcamın karısına yapıyor aynısını :)

valla böyle komşuları allahım islah etsin..onlarada başka yerden versin niyetleri neyse... sinir oldum canım anlattığın kadarıyla..bende böyle sorun yaşadım şu kadarki bende çok fena payladım üst komşumu geçtiğimiz yaz..balkonumu yıkadım bi baktım çıkarmış halı silkeliyor öğlen öğlen..dedim ne yapıyosun yok efendim ben onun keyfine göre hareket edecekmişim sen kimsin dedim..halı silkelemeninde bi zamanı var... evde oğluna bağırıyo ciyak ciyak heryer inliyo falan ayağında terlikle yalan yere gece gece ses yapmalar tabi bunlarıda o sırada saydım...bendende büyük biraz...hatta çıktım kapısına gittim o sinirle bütün apartman ayağa kalktı dediler sen küçüksün dedim büyükse büyüklüğünü bilsin çok sinir oldum..hepte çamaşırları balkonuma düşerdi gider kapısına bırakırdım yani gelip almazdı bile şimdi taaaaaa karşı yola fırlatıyorum valla iyilik yaramazmış anladım..o gündür sesi kesildi akıllandı..böylelerine asla yüz verme..tamam komşuluk hakkı ama eğer art niyetli bi insansa komşulukta bi yere kadar sabır işliyo.. tavrını koy ve o sana nasıl bakıyorsa sende aynı şekilde bak..

boşver evının kapısını kapat yuzyuze gelme onu gördugun zaman yolunu cevir kapını kapat görunce aklı başına gelsın.........

bi taraftan öyle yapıyorum yokmuş gibi davranıyorum ama bakıyorum gene abartıyor. ahhh o herkes yok mu o herkes onların riyakarlığından sebep oluyor zaten bunlar aslında. arkalarından bin tane söylüyorlar da yüzlerine gelince tık yok.. dua edin hayırlısıyla taşınırım inşallah ya da onlar taşınsınlar , kaç yıldır bıktım vallahi

darısı başıma diyeyim o zaman canım ... ama işin kötü yanı şuan taşınmam da mümkün değil nasip artık

Amin canım allah ya ıslah etsin ya da layıklarını versin inşallah ! gerçekten herşeyin bi sınırı var en hümanist insan bile nefretle dolabiliyor

boşver evının kapısını kapat yuzyuze gelme onu gördugun zaman yolunu cevir kapını kapat görunce aklı başına gelsın.........

öyle yapıyorum mümkün olduğu kadar ama sataşmalarına daha fazla susamam artık dediğim gibi ne zaman sussam daha kötüye gitti ... allah bi mucize yaratsa hiiç görmesek birbirimizi. kadın beni görünce şekilden şekile giriyoo aklıma geldikçe sinirleniyorum, bazen de gülüyorum. ya benim hazmedemediğim şey şu, hiç demiyor ki bu bana zarar vermedi ! nasıl bir insandır hani dedikodusunu yapsam, sataşsam, problemleri başlatan ben olsam tamam diyeceğim o zaman karşılıklı savaşıyoruz hadi bakalım... ama ben şuan neyin savaşını yaptığımızı da bilmiyorum ki allah düşmanın da akıllısını mert olanını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…