Merhaba kızlar, sizi uzun süredir takip ediyorum. bazen ağlayacak hale geliyorum bazen katıla katıla gülüyorum sayenizde. bir problemim var umarım bana da yardımcı olursunuz . benim uzun yıllardır süren bir komşu problemim var. bu hanım benimle hiç görüşmediği halde ilk gördüğü andan beri sürekli ters. ilk zamanlar önemsemedim, fakat işi laf atmaya kadar götürdü. fakat ne yapıp edip mutlaka bana sataşıyor. satşmazsa da sanki düşmanını kanlısını görmüş gibi bakıyor. hiç birşey yapamasa pislikleri temiz çamaşırların üzerine silkeliyor. en sonunda bu yüzden kavga ettim. ama bir türlü başa çıkmadım. Detayları anlatması inanın çok uzun sürer... Çevremdeki insanlar kibarlığından kaybediyorsun deyip duruyordu. bir gün payladım, hatta utanarak söylüyorum üstüne yürüdüm
o kadar ki delirtti beni düşünün. bu olaydan sonra gerçekten epey değişti. önüne bakarak geçmeye falan başladı. fakat ben de zaman içerisinde yeniden sakin halime geri döndüm. gözle tacizleri gene başladı
taşın oradan demeyin taşınabilsem bir an durmayacağım zaten... size sorum, bu tip insanlarla karşılaştınız mı ? Ve bir kez sert tepkiyi verdiğiniz kişi siz kendisine ters ters bakmayı bırakınca yine abuk sabuklaşıyorsa ne yaparsınız ?