Ben başa çıkamadım lütfen akıl verin !

kalbi76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
16
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar, sizi uzun süredir takip ediyorum. bazen ağlayacak hale geliyorum bazen katıla katıla gülüyorum sayenizde. bir problemim var umarım bana da yardımcı olursunuz . benim uzun yıllardır süren bir komşu problemim var. bu hanım benimle hiç görüşmediği halde ilk gördüğü andan beri sürekli ters. ilk zamanlar önemsemedim, fakat işi laf atmaya kadar götürdü. fakat ne yapıp edip mutlaka bana sataşıyor. satşmazsa da sanki düşmanını kanlısını görmüş gibi bakıyor. hiç birşey yapamasa pislikleri temiz çamaşırların üzerine silkeliyor. en sonunda bu yüzden kavga ettim. ama bir türlü başa çıkmadım. Detayları anlatması inanın çok uzun sürer... Çevremdeki insanlar kibarlığından kaybediyorsun deyip duruyordu. bir gün payladım, hatta utanarak söylüyorum üstüne yürüdüm :( o kadar ki delirtti beni düşünün. bu olaydan sonra gerçekten epey değişti. önüne bakarak geçmeye falan başladı. fakat ben de zaman içerisinde yeniden sakin halime geri döndüm. gözle tacizleri gene başladı :( taşın oradan demeyin taşınabilsem bir an durmayacağım zaten... size sorum, bu tip insanlarla karşılaştınız mı ? Ve bir kez sert tepkiyi verdiğiniz kişi siz kendisine ters ters bakmayı bırakınca yine abuk sabuklaşıyorsa ne yaparsınız ?

Çivi çiviyi söker
O nasılsa sizde onun gibi olun
Böylelerine kendi dillerinden cevap vereceksin

size hak vermiyor değilim. gerçekten hayatın gerçeği bu galiba ama rezil olacağım millete yaa :( kendiliğinden ıslah olsun deyip allaha havale ettim inanın kaç yıl. susmanın anlamını farklı algıladı, daha da çoğaltıyor . dua edin allah taşınmayı nasip etsin bana. kavga ederken sinirlerim boşalıyor benim kaç gün kendime gelemiyorum. ne zaman kadar üstüne gidip uslandırabilirim bilmiyorum. anlatınca insanlar idare et diyor. idare edilebilecek boyutu çoktan aştı. kimi de ben olsam dövmüştüm diyor. başa çıkamadım. çok değişik bi karakter güzellikle söylemeye kalkınca küfür yiyorsun. sonra hiç küfür etmemiş gibi kıvıra kıvıra yürüyor :53::53::53: ar damarı yok yok

çekemiyordur kesin.ters ters baktığı zaman hiç çekinmeyin sorun hayırdır bir problemmi var diye.tepkisine görede tepki koyarsınız ortaya.yok sana öyle gelmiş derse iyi o zaman der geçersiniz.ama ters cvb verirse önce talı dille uyarın uğraşma benimle git işine muhattap olma falan diyin.yok halen daha çirkefleşiyorsa sizde çirkefleşin tehtid edin.mesela(bana bak senin seviyene düşerim aynen senin gibi çamurlara yatarım benden illallah edersin ama bu benim kaliteme yakışmaz.biraz daha benimle uğraşırsan savcılığa beni rahatsız ediyor diye şikayette bulunurum ikimizxde mahkemelerde sürünürüz ama ben hiç gocunmam haberin ola)diyin.birebir denenmiştir.işe o an için yaradı sonra defoldu gitti o işyerinden.şimdi herkes bana kızabilir ne o öyle mahalle kadını gibi kavgamı etsin diye ama,inanın çok sinir yıpratıcı birşey.sanki o kazanıyorda biz yiyoruz.tövbe yarabbim tövbe yine sinirlerim bozuldu.acaba ne derdi varmış lüzumsuzun:95:

canım çivi çiviyi sökmeye debilir.

kadın paranoid şizofren olabilir. seni düşmanı sanıyor olabilir. kadın hasta ise suçu ne, sen denk gelmişsindir. ters tepki versen "düşmanı" olduğun için abartabilir kendini savunduğunu düşünerek.

ailesi ya da yakınıyla görüşsene. onlardan anlarsın durumu.

yok ama bir tek sana yapıyorsa senle ise derdi o zaman huyundandır işte o zaman çivi çiviyi söker.

çekemiyordur kesin.ters ters baktığı zaman hiç çekinmeyin sorun hayırdır bir problemmi var diye.tepkisine görede tepki koyarsınız ortaya.yok sana öyle gelmiş derse iyi o zaman der geçersiniz.ama ters cvb verirse önce talı dille uyarın uğraşma benimle git işine muhattap olma falan diyin.yok halen daha çirkefleşiyorsa sizde çirkefleşin tehtid edin.mesela(bana bak senin seviyene düşerim aynen senin gibi çamurlara yatarım benden illallah edersin ama bu benim kaliteme yakışmaz.biraz daha benimle uğraşırsan savcılığa beni rahatsız ediyor diye şikayette bulunurum ikimizxde mahkemelerde sürünürüz ama ben hiç gocunmam haberin ola)diyin.birebir denenmiştir.işe o an için yaradı sonra defoldu gitti o işyerinden.şimdi herkes bana kızabilir ne o öyle mahalle kadını gibi kavgamı etsin diye ama,inanın çok sinir yıpratıcı birşey.sanki o kazanıyorda biz yiyoruz.tövbe yarabbim tövbe yine sinirlerim bozuldu.acaba ne derdi varmış lüzumsuzun:95:

ahhh canım denedim onu da... nedir derdin bunu niçin yapıyorsun dedim. neyi dedi, sataşıyorsun demedim de sırf silkelemeyi söyledim, ne manyaklığım kaldı ne geçimsizliğim. sen apartmanda yapamazsın sat evini müstakil ev al kendine dedi bana :53: dövüyordum az kaldı. ya düzelecek ya da en sonunda elimin tersiyle yapıştıracağım bir tane. ay allah kimseye yaşatmasın. bazen de bi gülme geliyor düşündükçe bana. afedersiniz ama çocuk zekası sanki, şımarık şımarık hıh yapıp saçını atmalar falan. OFF OFF

canım çivi çiviyi sökmeye debilir.

kadın paranoid şizofren olabilir. seni düşmanı sanıyor olabilir. kadın hasta ise suçu ne, sen denk gelmişsindir. ters tepki versen "düşmanı" olduğun için abartabilir kendini savunduğunu düşünerek.

ailesi ya da yakınıyla görüşsene. onlardan anlarsın durumu.

yok ama bir tek sana yapıyorsa senle ise derdi o zaman huyundandır işte o zaman çivi çiviyi söker.

yok canım hasta değil. ailesi öyle yapmış zaten onu aileden böyleler. mahalleye ilk taşındığımda geçmişlerini anlattılar diye anlatanlara kızmıştım bir de. yavuz hırsız ev sahibini bastırır felsefesine sahipler. bu yaşam tarzları olmuş. çook köşeye sıkışırlarsa özür diliyorlar. burada millete neler yaptılar anlatsam şaşar kalırsın. herkes aman onlara bulaşmayayım der olmuş kaç kişinin birbirine tembih ettiğini duydum. ama tehlikeli olduklarından değil aslında işin komiği de bu. kavgada çok edepsiz oldukları için. allah karşılarına bi psikopat çıkaracak bir gün onları evire çevir bi benzetecekler haberleri yok. zaten birgün bi adamdan öyle bir küfür yediler ki asıl o zaman kavga etmeleri gerekirken özür dilediler :53: halbuki o işittikleri lafları başkası işitse elini kana bulardı yeminle o kadar ki pis küfürler . dediğim çok edepsizlik yaparsam işe yarıyor. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ya. ben kinci değilim bi sürü işim gücüm var. her gördüğüm yerde ona dik dik bakmayı falan bırakınca gene başlıyo. korkuyorum mu sanıyo nedir ? her hangi bir konuda beni meth ettikleri zaman atlıyor hemen benim de tanıdıklarım var ben hallederim bu işi falan diye :) bazen şeytan gibi bazen de şımarık çocuklara benziyor. takıldı kaldı kadın vazgeçmedi bir türlü . bildiğim tek şey ne zaman görmezden gelme yöntemini uygulasam en sonunda avazım çıktığı kadar bağırtıyor beni :59:

o zaman kadında sıkıntı var.olmadı eşiniz eşi ile görüşsün.erkeklerin birbirlerini anlaması bazen daha kolay oluyor.durumu aynen anlatsın eşi uyarır ise o bayanı eminim düzelecektir.allah sabır versin ne diyelim.balkondan bir şeyler silkeleme olayınıda site yönetimine şikayte edersiniz artık.sıkmayın canınızı

senin komşu psikopatmış canım kocası iyi beceremiyor bana kalırsa..bendede var bir değişik durum..yeni evliyim 2.hafta çocukları apt manın koridorunda çığlık çığlığa
koşturuyorlar aklınca oynuyorlar annemi aradım daha yeniyim birşey diyemiyorum anne ne yapayım sinirlerim çok bozuldu dedim annem kızım çık kapılarını çal uyar
dedi..dedim bu iş annemle olmucak ne yapsam dedim sonra eşimi aradım eşim kapıcıyı arayıp söylermisin bi arasınlar dedim mırın kırın etti dedim olmucak
kendi kendime düşünmeye başladım gidip acaba güzeelikle uyarsammı diye ama bunun güzelliklolacak yanı yok sonuçta o çığlıkları çocuklar atarken ailenin çocukalr aynı apartmanda bizlerle beraber yaşaayan insanlar var sessiz olun demesi çocuklarını zorda olsa bilinçlendirmesi gerekti bu düşücenin aklımda zuhur etmesiyle kendimi kapıya atıp çocuklar sessiz olurmusunuz napıyosunuz siz nedir bu çığlıkar nedir bu terbiyesizlik sessiz olun diye bağırmamla seslein kesilmesi bir oldu sesimde gürdürvesselam..ama 2 gün sonra tekrar başladılar daha yeniyiyim ama içimden o çocukların tekini kenara çekip boğazından tutp sallamak geliyor çok çıkıyor sesleri mahfoldum:(yani anlıyacağın canım benim sessiz olma şunu unutma her insanın anladığı bir dil vadır

Canım böyle insanlar hayatın her yerinde var malesef...Mesela burda bile var:))))

Her neyse...
Benim şuan oturduğum yerde aynı apartmanda herkes çok güleryüzlüdür....
Samimiyet yoktur ama selamsız sabahsız hatır sormadan kimse geçmez...
Ama aynı binada biri var ki...
O kadın bankacı olmasına rağmen hayatta kimseye selam vermez kim girdi kim çıktı herkesi takip eder ama suratsızın densizin önde gidenidir...
Kavga etsen huzurun kaçar etmesen sinirlerin bozulur...
Aynı anlattığın gibi sürekli taciz eder gözleriyle....
Mahallenin bekçisi muhtarıdır...

Def-i bela Def-i kaza de geç canım benim:16:

cnm ben bekarım ...canım eşi de problemli zaten. kadın görünce ukala ukala konuşuyor, apartmandaki kadınlara bin tane laf sayıyor bunu fark ettiğim için babam konuştu o dilinden ukalalık akan adam gitti. kaç kere özür diledi. ertesi gü nkadın bana camdan dil çıkardı :52::52::52: diyorum ya anlatsam ooooo çok uzun sürer. yasal işleme de başvurduk. zabıtalara gidip ağlamış yalan söylüyor diye. zabıtalar gelip bize anlatıyor haberi yok :1: benim yüzüme inkar edemiyor tabii çünkü suç üstü yakalıyorum :34: kamera koydurup mahkemeye başvuracağım zaten yakında. ama sataşmasının önünü kesemedik bir türlü. ona bi çözüm bulmam lazım.

ne diyorsunuz bu durumda yumuşamamak üstüne gitmekten başka çarem var mı ? siz olsanı ne yapardınız ?

yok canım hasta değil. ailesi öyle yapmış zaten onu aileden böyleler. mahalleye ilk taşındığımda geçmişlerini anlattılar diye anlatanlara kızmıştım bir de. yavuz hırsız ev sahibini bastırır felsefesine sahipler. bu yaşam tarzları olmuş. çook köşeye sıkışırlarsa özür diliyorlar. burada millete neler yaptılar anlatsam şaşar kalırsın. herkes aman onlara bulaşmayayım der olmuş kaç kişinin birbirine tembih ettiğini duydum. ama tehlikeli olduklarından değil aslında işin komiği de bu. kavgada çok edepsiz oldukları için. allah karşılarına bi psikopat çıkaracak bir gün onları evire çevir bi benzetecekler haberleri yok. zaten birgün bi adamdan öyle bir küfür yediler ki asıl o zaman kavga etmeleri gerekirken özür dilediler :53: halbuki o işittikleri lafları başkası işitse elini kana bulardı yeminle o kadar ki pis küfürler . dediğim çok edepsizlik yaparsam işe yarıyor. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ya. ben kinci değilim bi sürü işim gücüm var. her gördüğüm yerde ona dik dik bakmayı falan bırakınca gene başlıyo. korkuyorum mu sanıyo nedir ? her hangi bir konuda beni meth ettikleri zaman atlıyor hemen benim de tanıdıklarım var ben hallederim bu işi falan diye :) bazen şeytan gibi bazen de şımarık çocuklara benziyor. takıldı kaldı kadın vazgeçmedi bir türlü . bildiğim tek şey ne zaman görmezden gelme yöntemini uygulasam en sonunda avazım çıktığı kadar bağırtıyor beni :59:

anladım canım o zaman ne etsen mustahak. boşuna dememişler "kork kokmazdan, utan utanmazdan" şirretlikle baskın çıkıyorlar. habire ayar vereceksin mecburen demek ki. taşınır giderler inşallah

Merhaba kızlar, sizi uzun süredir takip ediyorum. bazen ağlayacak hale geliyorum bazen katıla katıla gülüyorum sayenizde. bir problemim var umarım bana da yardımcı olursunuz . benim uzun yıllardır süren bir komşu problemim var. bu hanım benimle hiç görüşmediği halde ilk gördüğü andan beri sürekli ters. ilk zamanlar önemsemedim, fakat işi laf atmaya kadar götürdü. fakat ne yapıp edip mutlaka bana sataşıyor. satşmazsa da sanki düşmanını kanlısını görmüş gibi bakıyor. hiç birşey yapamasa pislikleri temiz çamaşırların üzerine silkeliyor. en sonunda bu yüzden kavga ettim. ama bir türlü başa çıkmadım. Detayları anlatması inanın çok uzun sürer... Çevremdeki insanlar kibarlığından kaybediyorsun deyip duruyordu. bir gün payladım, hatta utanarak söylüyorum üstüne yürüdüm :( o kadar ki delirtti beni düşünün. bu olaydan sonra gerçekten epey değişti. önüne bakarak geçmeye falan başladı. fakat ben de zaman içerisinde yeniden sakin halime geri döndüm. gözle tacizleri gene başladı :( taşın oradan demeyin taşınabilsem bir an durmayacağım zaten... size sorum, bu tip insanlarla karşılaştınız mı ? Ve bir kez sert tepkiyi verdiğiniz kişi siz kendisine ters ters bakmayı bırakınca yine abuk sabuklaşıyorsa ne yaparsınız ?

hayırda senın derdın ne kardesım?? sormadınız mı..belkı psıkolojık sorunları vardır.. belkı cok guzelsınızdır ve esını sızden kıskanıyordur :))
sorunun ne oldugunu ogrenmeden malesef nasıl davranmam gerektıgıyle ılgılı fıkır yurutemıcem:)

bence hiç sallama bi süre dayan sonra baktıki beni sallamıyor yeni birilerini bulur sataşmaya

yok canım bunu çook denedim daha da abartıyor :( ...korkuyorum sanıyo herhalde . senin için de üzüldüm daha yeni evliymişsin canım ya. ev alma komşu al diye boşuna dememişler . Allah yardımcın olsun. çok zor ancak yaşayan bilir :(

DygEgeciğim sizinki de ilginçmiş bankada çalıyor ama kültür sıfır :63: hergün kaç insan görüyordur kimbilir ama yontamıyor demek ki cehaletini yazık. ne diyeyim ki :59: sataşıyor mu peki ? bizim ki sağolsun dikkat çekmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. hatta bazen görmezden gelerek onu yok saymamı mı hazmedemedi acaba diye düşünüyorum :44: resmen kavga ister gibi :26:

hayırda senın derdın ne kardesım?? sormadınız mı..belkı psıkolojık sorunları vardır.. belkı cok guzelsınızdır ve esını sızden kıskanıyordur :))
sorunun ne oldugunu ogrenmeden malesef nasıl davranmam gerektıgıyle ılgılı fıkır yurutemıcem:)

golgemmm bunu söylemek tuhaf olur şimdi yani yanlış anlaşılmak istemiyorum. çevrem tarafından beğenlirim kendimi de beğenirim memnunum yani kendimden. yeterli benim için. barbi bebek gibiyim de diyemem tabii. annem teyzemler herkes kıskandığı için yaptığını düşünüyor. hatta eşinin kadına sana yapma dedikleri şeyi niçin yapıyorsun ki kıskanıyorsun demekki diye bağırdığını duydum yıllar önce. ama bize gelince koruyor tabi karısını. zaten çoook kaba bi adam. eğer beni kocasından kıskanıyorsa işte o zaman ikisinin de kafasını yararım vallahi. beni herkes çok iyi tanıyor allah şaşırtmasın, evli adamla işim hiç olmaz bekar komşum bile olsa flört etmem yahu :47::47::47: güzel olduğum için kıskanıyor demek de bana yakışmaz. ama kırkışıyor bu da bi hazımsızlığı olduğunu ıspatlıyor ne yazık ki. önemsemesin beni yok farz etsin :34: neden bu kadar taktı ki bana :47:

anlıyacagı dılden konus anlamadımı onundaq anlamadıgı dılden konus o anlar essek degılse bu tıp ınsanlara sınır oluyorum normalde bende sakın bırıyımıdır ama butr davranıslara gelınce 1 kere uyarır 2de gerekenı yaparım

anlıyacagı dılden konus anlamadımı onundaq anlamadıgı dılden konus o anlar essek degılse bu tıp ınsanlara sınır oluyorum normalde bende sakın bırıyımıdır ama butr davranıslara gelınce 1 kere uyarır 2de gerekenı yaparım

haklısın cnm. 1 kere uyarıp 2.ye tepki vermek lazım aslında . ben düzelir diye hata ettim. nedamet hissedip allahtan korkacak insan zaten bu kadarını yapmaz.

ne oldu bu insanlara anlayamıyorum dizilerdeki entrikaları seyrede seyrede mi bu hale geldiler nedir ? uyanıklıkla rezilliğin ayrımını yapamaz olmuşlar millet, sebepsi yere bile düşman olabiliyorlar nasıl bir nefstir allah ıslah etsin, kalp kırmanın da kul hakkı olduğunun kimse farkında değil :50:

Back
X