Ben başlık bulma konusunda sıkıntılıyım !

Kamu amme hizmeti yaptın vallahi kardes

Konu ney ben çok merak ediyorum

Buyrun konu burada.

Tek giderdim. Hayatta eşime gel diye ısrar etmem kendi bilir. Çocuğunuz istemiyorsa o da gelmesin eşiniz tek başına başa çıkabilirse gerçi yaşı küçük değil. Günübirlik tura da kendiniz gidin bence değişiklik olur. Bugüne kadar idare ederek yanlış yapmışsınız.

Konuyu geri getirin banlanacaksınız

Yıllardır böyleyse yapacak bir şey yok. Tek gidin

Kamu amme hizmeti yaptın vallahi kardes

Ya konuyla çok alakasız ama kamu zaten amme demek, amme de kamu demek. Yani kamu hamu hizmeti demiş oldunuz ya da amme amme hizmeti. Yazmadan duramadım.

Konu sahibi tek başınıza gidip koca ve çocuk olmadan anne babanızla ilgilenin işte ne güzel. İlla bi bahane sunmak zorundaysanız bahane bulmak çok kolay. Kocanın iş yerinde sıkıntı olmuş izinleri iptal, çocuk da arkadaşlarıyla yeni bi kursa başlamış, arkadaşlarını bırakmak istememiş. Ben de siz canım anne babamı gelip huzur içinde göreyim dersiniz olur biter.

9 yasindaki cocuk nine ve dedeye koşmalı garip buldum bu durumu.Kocasiz tamam da cocuksuz gitmenin yalanı ne olacak çocuk izin alamadi mi okuldan denecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…