- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi white moon
-
Kamu amme hizmeti yaptın vallahi kardesSomestrde konu sahibi 5 saat uzakliktaki memleketine gitmrk istiyor.Esi 4 gun kalmak istemiyormus 3 gun kalip donelim demis.Anlasmazlik olunca gelmiyorum ben demis,9 yasinda oglu babam gitmezse ben de gitmem demis.Tek gitse uyduracak kilif ariyodu konu sahibi ama sildi konuyu.
Konu sahibini tebrik ederim mükemmel bi merak uyandırdı bende.Değişik bir yol izleyip 3. sayfaya yazmış..
Konu ney ben çok merak ediyorumAbla sen şanslısın konuyu okumuşsun
Beni de mi kibledin abla.. :/
bayanlar şöyle diyeyim. 15 tatil için 5 gün izin almıştık. Eşlim son anda gitmekten vazgeçti. her izinde sizin aileye gidiyoruz diye. Ben de çok gitmek istiyorum. annem babam yaşlı. Eşim gitmek istemeyince oğlum da gitmek istemiyor. Tek gitsem bizimkilere ne diyeceğim. İzin alamadı filan. Yani hep bugüne kadar idare ettim. Hep gitmek istemiyodu bizimkilere. Hatta günübirlik tur ayarlamıştım. sinirden onu bile iptal ettim. Siz olsaydınız ne yapardınız tek gidermiydiniz.
Konu ney ben çok merak ediyorum
Teşekkür ederim okudum şimdi:))Buyrun konu burada.
Teşekkür ederim okudum şimdi:))
bayanlar şöyle diyeyim. 15 tatil için 5 gün izin almıştık. Eşlim son anda gitmekten vazgeçti. her izinde sizin aileye gidiyoruz diye. Ben de çok gitmek istiyorum. annem babam yaşlı. Eşim gitmek istemeyince oğlum da gitmek istemiyor. Tek gitsem bizimkilere ne diyeceğim. İzin alamadı filan. Yani hep bugüne kadar idare ettim. Hep gitmek istemiyodu bizimkilere. Hatta günübirlik tur ayarlamıştım. sinirden onu bile iptal ettim. Siz olsaydınız ne yapardınız tek gidermiydiniz.
Konuyu geri getirin banlanacaksınızbayanlar şöyle diyeyim. 15 tatil için 5 gün izin almıştık. Eşlim son anda gitmekten vazgeçti. her izinde sizin aileye gidiyoruz diye. Ben de çok gitmek istiyorum. annem babam yaşlı. Eşim gitmek istemeyince oğlum da gitmek istemiyor. Tek gitsem bizimkilere ne diyeceğim. İzin alamadı filan. Yani hep bugüne kadar idare ettim. Hep gitmek istemiyodu bizimkilere. Hatta günübirlik tur ayarlamıştım. sinirden onu bile iptal ettim. Siz olsaydınız ne yapardınız tek gidermiydiniz.
Uludağ'a gidilir, miss gibi kar dag havasi , kayak yapilir vs vs , kis tatili gibisi var mı yahuBaşka bir tatil önerisi de yok ki. Kış gününde nereye gidilir bilemedim.
Kamu amme hizmeti yaptın vallahi kardes
Bir İkizler olarak teessüf ederim diyeceğim ama zaman zaman bende de oluyor böyle şeyler, aynı gün için farklı farklı kararlar alabiliyorumkonu sahibi ikizler burcu sanırım
Ele de demiyeydinkonu sahibi ikizler burcu sanırım
Ele de demiyeydinevet dengesiziz
Onun konusu onun başlığı istediğini yaparAy bu da yeni moda mı yazayım silerim modası...
Konu sahibi hiç bu tür sorulara cevap vermemiş işine gelmedi belli ki eşinin ailesine az gidiyor yoksa bende senin ailene gelmem diye rest ceke bilirdieşinizin ailesine ne sıklıkta gidiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?