Ben, bebek istegim ve esim !

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Belki kiminize gore buyuk bi dert degil arkadaslar ama kimseye anlatamiyorum bu durumumu, galiba birileriyle paylasmaya ihtiyaciimm varr

esimle 1 senedir evliyiz nerdeyse, ve cocuk istiyoruz. Ama 7 aydir denememize ragmen olmadi, cok buyuk problem yapmiodum rabbim en dogru zamanda verecektir insallah.
Ama biraz caba gostermemiz gerekmiomu, haftada 1 iliskiye girerek cocuk olmaz tabi haftada 3 yapmamiz lazim diorum esime tamam dio gecio.

Az once cok yakin arkadasimla konusuoduk bende hapi biraktim dedi dedigi anda icimden bisey koptu sanki, korktum ya benden once hamile kalirsa diye. Herseyimi paylastigim arkadasimi kiskandim sanki bir anda ve hale cok kotu hissediyorum kendimi. Ve kizginim esime, ona bisey demiyorum demedim ama kizginim. Bikerede iste beni be adam bikerede arzula beni, sanki robot gibi her hafta gorevmis gibi yapma ! Ben bebegim olsun istiorum, rabbim ne zaman verirse kabulum hayirlisini versin ama birazda bizim cabamiz gerekmiomu. Haftada 1 ya olmazki tabi

Biri biseyler desin lutfen

yani olur belki ama benim 2. kızım gibi tesadüfen olur olursa:) ben de çok istiyordum 2. çocuğu ama eşim pek oralı değildi,şimdi çok istiyor o ayrı ama madem istiyosun sexi giyin çık karşısına.yine mi olmuyor duygularını belli ederek konuş,seni anlamasını sağla.yine olmuyorsa aç ağzını yum gözünü derim ben:)) e yapacak şey bırakmazsa...

Ben aslinda cok severim giyinmeyi hazirlanmayi, daha dogrusu severdim ! Ama benide okdar soguttu ki erkek olan o onun beni istemesi lazim, zorla isteyecekse giyinip suslendikten sonra istemesin cunki ozaman ben yapamiyorum olmuyor icimden gelmio. Ben istiyorumki, gelsin yanassin bana beni istedigini arzuladigini hissedeyim, kadin oldugumu hissedeyim ama yok o yapmio bende yapmiyorum iste.

Cinsellik bir evliliğin direği bence. Daha yeni evlisiniz ve haftada 1 kez ilişki normal şartlara göre az. Üstelik eşinizin sizi arzulamadığını düşünüyorsunuz.
Böyle bi durumda bence çocuk yapmak yerine, ilişkinizi gözden geçirin derim.

Saygi duyuyorum yorumunuza, ama esimle aramda bi problemimiz yok cok seviyoruz birbirimizi ve cok iyi anlasiyoruz iyi bi es iyi bi baba olacagindanda suphem yok, konuda bu degil zaten, ha normalde olsa belki haftada 1i problem yapmam ama cocuk istedigim icin takintiliyimm bu konuya, yoksa onun disinda bi problem yok..

Canım merhaba öncelikle eşinle bir konuşsan senimi arzulamıyor yada bebekmi istemiyor...Sen yanaşma yanına belki o değşir.Bırk o seni arzulasın...Öyle çocuk istiyorum demekle olmaz tabii...Bence önce cinsel sorununuzu çözün sonrada herşey halolur uumarm.

Doğrudur, eşinizin sizi arzulamadığını söylediğiniz için o şekilde bir yorum yaptım.

önemli olan boyu değil işlevi
ay pardon
sayısı değil kalitesi
o yüzden bence stres yapma

ama sen de görev olarak görüyor diye kızarken bebek için haftada 3 kez sevişmemiz lazım diyerek aynısını yapıyorsun görev gibi yani. hem yumurtlama günleriyle alakalı hamile kalmak o günleri iyi değerlendirirsiniz günaşırı olacak şekilde. hem cinselliğiniz sana yeterli gelmiyorsa sen eşini hazırlayabilirsin her zaman ilk adımı ondan beklemek zorunda değilsin ki.

Canım ablamdan bildiğim kadarıyla uzun süreden sonra yapmak sperm kalitesini arttırıyormuş haftada 2 ideal sanırım bunun için 3 günde bir erkek seks yapmazsa uykusunda boşalıyor demişti. Onlarda bebek için çok uğraştılar ama sonuçta uğraşmayı bıraktılar 6. senelerinde ikiside korunuyorken hamile kaldı ablam. ( 6 sene içinde 1 ölü doğum 2 düşük yaptı. Onların üzüntüsünden artık çocuk düşünmüyordu.) Yarın yeğenimin 1. yaşını kutlucaz. Sende çok dert etme ve haftada 1 az diye düşünme ne kadar aralıklı yaparsanız o kadar kalitesi artıyormuş spermlerin. Hergün birlikte olarak hamile kalmaz daha zor olasılıkmış. İnşallah hayırlısıyla bebeğin olur tatlım ama çok stres yapma bu durumu ters tepebilir akışına bırak.

Çocuk haftada bir ilişki ile değil evlilik dışı bir gecelik ilişkide bile olur.Siz çocuk yapacağız diye haftada 3 ü rutin hale getirsenizde sağlık sorununuz varsa,kafanızda sürekli çocuk düşüncesi varsa zaten stres durumunda olursunuz ve stres çok zararlı.Artı Allah ne zaman dilerse o zaman olur.Sen haftada değil 3 günde 3 defada yapsan olmazsa olmaz yani canım.
İnşallah güzel haberlerini alırız.Ama önce eşinle güzelce konuşman ve onun için süslen seksi ol ne bileyim kur yap cive yap senin en çok hangi halinde hoşlanıyor öyle ol.Kilolu isen zayıfla saç rengini değiştir vs.Aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleme:
maalesef eşinize bunu görev gibi hissettiren sizsiniz....
sorun eşinizde değil siz bebek konusunu çok kafaya taktığınız için eşinize yansıttıklarınızda
belki de eşinizde sizin için ''benimle sadece bebek içinmi birlikte oluyor acaba ''diye düşünüyordur
....

görev gibi hissediyor adam tabi 'daha çok yapmamız lazım' olmaz ki...
ödev gibi...
onu istemiyormuşsun da sırf bebek içinmiş gibi...
ki sanıyorum öyle de, kendin demişsin 'bebek olsa bi, kaç kere olduğu önemli değil diye'...
anlattığın kadarıyla eşine hakverdim ben aslında...

Rabbim ol derse haftada bir de yapsanız ayda bir de yapsanız olur canım.

Hiç takma kafana

Haftada bir olayına gelince bünye meselesi bence.Kimi erkek her Allahın günü ister kimi haftada ya da iki haftada bir.

Bu ille arzulamamak aldatmak yada başka bir şey demek değildir bana göre.

canım o kısmet ya öyle düşünme haftada 5 kere ilişkiye girip senelerce hamile kalamayan var demek ki bebeğin uygun zamanı bekliyo

ya anlamadım bu hormonlu gıdalarmı hayat şartlarımı ne?erkekler eşlerine yanaşmıyo bu günleride görecekmişiz:) annem derdi biz gençken o yoklukla ,yoksullukla o kalabalık aile içerisinde akşamı beklerdikki eşimizle yatacağız :)
ozaman dünya toz pembe olurdu
zamana bak 7 aylık evli birçifte gayet normal ne var diyolar olurmu ya adam daha yeni evli en güzel zamanları ve sürekli bu kadınla aynı yatakta nasılda uyuyo anlamıyorum
yanlış anlaşılmasın yazdığım direk konu sahibine değil aynı durumdaki tüm arkadaşlara
erkekler eşlerine yaklaşmassa dogru bayanda bir süre sonra onunla KANKA :)moduna girer ya arkadaşım boşver zamana burak rabbim yavrunun ruhuna nezaman can vermek isterse ogün eninde sonunda gelir
ve sıkıntıda bunu geciktirir.tabiki en yakında olsa arkadaşını kıskanman normal..bir kadın olarak anne olma duygun gayet doğal eşinede yansıtmalısın bence .

valla bende bu ara çok duydum erkeklerin öyle olduğunu...ama tavsiyem sen yanaşma ister 1 ay olsun ister 2 ay elbet bi gün kendisi isteyeceek sonra bunu alışkanlık haline getirecek artık hep o isteyecek..denedim oldu :):):):

bence imkanin varsa bir doktora görünün,
illa birsey var diye demiyorum ama,
saglikli bir hamilelik gecirmen icinde faydali olur bence..

ilk kızımda 9 ay bekledım gün asırı yaptık olmadı sadece yumurtlama gunu yaptık olmadı derken 9.ay bıterken sadece yumurtlama gunumu sadece 3 gun calısmısken oldu

bu kızım ıse tam bı supriz sadece tek ılıskı ve yumurtlama gunu bıle degılken ..

demem o kı stres yapma sadece zamana bırak ılıskı sayısı ıle hıc bı ılgıısı yokmus bu ısın ..rabbım ol dedıkten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…