- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
owwww ciddi olamazsın..çok geçmiş olsun canım ya....
sağol canım iyiyim ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
owwww ciddi olamazsın..çok geçmiş olsun canım ya....
sağol canım iyiyim ben :)
iyi ol zaten....boşanma kararı almışsın sanırım
üstüne halay da çekek mi çok canım çekti smileyde görünce
yine duvarlarımı bana bırak kız içinde yaşayacak dört duvarım olsun![]()
kendim bu saçmalığı yaşadığım için artık ben de çok kızıyorum şiddet görüp hala düzelmesini bekleyen kadınlara. bekle bekle nereye kadar adam olan hiç elini kaldırmaz zaten. boşu boşuna ömrümü aynı şeyleri yaşayarak geçireceğime gerçek mutluluğu ararım ki o şu an mesleğim şükürler olsun ki artık huzurum var! :)
Cok merak ettim kusura bakma.....bir kez mi şiddet gördün.......periyodik olarak mı
Tamam duvarlar sende kalsin
Fedonculuk oynayalim kaldi mi tabak![]()
canım iyi olmana çok sevindim bırak açmazsa açmasın telefonu. elbet açacak yada elbet bitecek bu süreç. sen kendini içini ferah tut
İstedigi kadar acmasin. Karsisinda sen yoksun artik mahkemeler var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fiziksel olarak ilk kez böyle görüyorum daha önce ittiği çantama tekme attığı falan olmuştu ya da üstüme yürüdüğü ama bu kadar korkunç olmamıştı. psikolojik olarak nerdeyse her gün ağlatıyordu beni. hakaret, küfür, tehdit vs.
Derdi ne bu adamların anlamış değilim.............kendince level atlîyor krşke hemen polis çağırsaydın.......benimki bana birgün bağıra çağıra hakaret ettiğinde polisi arayacağım ve şiddet gördüğümü söyleyeceğim deyip telefonuma yeltenmiştim......bir daha gıkı çıkmamıştı........
ben yapamadım öyle dondum kaldım ve tüm gün bunları çektim kaybetmekten korktum onu da ondan adım atamadım işte aylarca çektim bunları. sen iyi cesaret etmişsin valla tebrik ederim
hani bir de insanın anlıktır hadi bi kereliktir deyip affedeceği olur ama bu anlattıklarım tüm gün boyunca devam etti bilerek yapıldı bu eziyet yani....
eşinin ruh hali ve fiziksel davranışlarından ötürü mahkemeyi kazanırsın merak etme canım üzüldüm diyemem böyle bir adamdan kurtulduğun için şanslısın hemde çok gençsin allah karşına hayırlı insanlar çıkartsın inşallah seni somurttun oturdun falan diye yargılayan kişiler gördüm bu çok saçma çünkü sen gülsen suç ağlasan suç acaba böyle bir durumda bu insanlar ne yapardı insansın en nihayetinde duygularımız var gülüp oynıyacak halin yok heralde .. karşındakini düşüne düşüne senin ruh halin ne olacak.. sonuna kadar haklısın canım hiçç üzülme sinirlenme hakkında hayırlısı olsun![]()
İşte aklında bulunsun....tekrarladığı vakit böyle birşey yaparsan boşanırken daha kolay ve daha haklı boşanırsın
anlaşmalı için bir yıl dolması gerekiyor çekişmeli de uzadıkça uzar sinirimi bozuyor bu durum
ben bitti demeden bitmez naptığını sanıyosun sen demişti en son..
ki somurtmam mutsuz olmam doğal zaten hastayım yorgunum hastaneye bile yatmadım işi gücü bırakmamak için o yorumlar da sinirimi bozdu evet ben hiç çabalamadım zaten öyle keyfimden boşanıyorum sırf naz olsun diye o kadar mutsuz ve somurtkandımhem aynen öyle güldüğümde de ılımlı olduğumda da ne gülüyosun çıldırttın diye yemek yediği bıçağı doğrulttu üstüme..
2 tane şahidim de var inşallah hakkımda hayırlısı olur... bi de o kamera kayıtları filan olsa süper olur..