• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi ol zaten....boşanma kararı almışsın sanırım

evet ama karşı taraf yanaşmıyor avukatımla ve annemle konuştular ya suratına kapıyor ya da telini açmıyor işte sesi soluğu çıkmıyor ben de endişeliyim :26:
ama onun dışında iyiyim arkasından bi kez ağlamadım değmez çünkü ve zaten aylardır ağla ağla bıkmıştım daha neye ağlıcam..

canım iyi olmana çok sevindim bırak açmazsa açmasın telefonu. elbet açacak yada elbet bitecek bu süreç. sen kendini içini ferah tut

İstedigi kadar acmasin. Karsisinda sen yoksun artik mahkemeler var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üstüne halay da çekek mi çok canım çekti smileyde görünce :64::64:

yine duvarlarımı bana bırak kız içinde yaşayacak dört duvarım olsun :9:

Tamam duvarlar sende kalsin:9:
Fedonculuk oynayalim kaldi mi tabak :52:

kendim bu saçmalığı yaşadığım için artık ben de çok kızıyorum şiddet görüp hala düzelmesini bekleyen kadınlara. bekle bekle nereye kadar adam olan hiç elini kaldırmaz zaten. boşu boşuna ömrümü aynı şeyleri yaşayarak geçireceğime gerçek mutluluğu ararım ki o şu an mesleğim şükürler olsun ki artık huzurum var! :)

Cok merak ettim kusura bakma.....bir kez mi şiddet gördün.......periyodik olarak mı

Cok merak ettim kusura bakma.....bir kez mi şiddet gördün.......periyodik olarak mı

fiziksel olarak ilk kez böyle görüyorum daha önce ittiği çantama tekme attığı falan olmuştu ya da üstüme yürüdüğü ama bu kadar korkunç olmamıştı. psikolojik olarak nerdeyse her gün ağlatıyordu beni. hakaret, küfür, tehdit vs.

İstedigi kadar acmasin. Karsisinda sen yoksun artik mahkemeler var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlaşmalı için bir yıl dolması gerekiyor çekişmeli de uzadıkça uzar sinirimi bozuyor bu durum :50:
ben bitti demeden bitmez naptığını sanıyosun sen demişti en son..

fiziksel olarak ilk kez böyle görüyorum daha önce ittiği çantama tekme attığı falan olmuştu ya da üstüme yürüdüğü ama bu kadar korkunç olmamıştı. psikolojik olarak nerdeyse her gün ağlatıyordu beni. hakaret, küfür, tehdit vs.

Derdi ne bu adamların anlamış değilim.............kendince level atlîyor krşke hemen polis çağırsaydın.......benimki bana birgün bağıra çağıra hakaret ettiğinde polisi arayacağım ve şiddet gördüğümü söyleyeceğim deyip telefonuma yeltenmiştim......bir daha gıkı çıkmamıştı........

Derdi ne bu adamların anlamış değilim.............kendince level atlîyor krşke hemen polis çağırsaydın.......benimki bana birgün bağıra çağıra hakaret ettiğinde polisi arayacağım ve şiddet gördüğümü söyleyeceğim deyip telefonuma yeltenmiştim......bir daha gıkı çıkmamıştı........

ben yapamadım öyle dondum kaldım ve tüm gün bunları çektim kaybetmekten korktum onu da ondan adım atamadım işte aylarca çektim bunları. sen iyi cesaret etmişsin valla tebrik ederim

hani bir de insanın anlıktır hadi bi kereliktir deyip affedeceği olur ama bu anlattıklarım tüm gün boyunca devam etti bilerek yapıldı bu eziyet yani....

eşinin ruh hali ve fiziksel davranışlarından ötürü mahkemeyi kazanırsın merak etme canım üzüldüm diyemem böyle bir adamdan kurtulduğun için şanslısın hemde çok gençsin allah karşına hayırlı insanlar çıkartsın inşallah seni somurttun oturdun falan diye yargılayan kişiler gördüm bu çok saçma çünkü sen gülsen suç ağlasan suç acaba böyle bir durumda bu insanlar ne yapardı insansın en nihayetinde duygularımız var gülüp oynıyacak halin yok heralde .. karşındakini düşüne düşüne senin ruh halin ne olacak.. sonuna kadar haklısın canım hiçç üzülme sinirlenme hakkında hayırlısı olsun :16:

ben yapamadım öyle dondum kaldım ve tüm gün bunları çektim kaybetmekten korktum onu da ondan adım atamadım işte aylarca çektim bunları. sen iyi cesaret etmişsin valla tebrik ederim

hani bir de insanın anlıktır hadi bi kereliktir deyip affedeceği olur ama bu anlattıklarım tüm gün boyunca devam etti bilerek yapıldı bu eziyet yani....

İşte aklında bulunsun....tekrarladığı vakit böyle birşey yaparsan boşanırken daha kolay ve daha haklı boşanırsın

eşinin ruh hali ve fiziksel davranışlarından ötürü mahkemeyi kazanırsın merak etme canım üzüldüm diyemem böyle bir adamdan kurtulduğun için şanslısın hemde çok gençsin allah karşına hayırlı insanlar çıkartsın inşallah seni somurttun oturdun falan diye yargılayan kişiler gördüm bu çok saçma çünkü sen gülsen suç ağlasan suç acaba böyle bir durumda bu insanlar ne yapardı insansın en nihayetinde duygularımız var gülüp oynıyacak halin yok heralde .. karşındakini düşüne düşüne senin ruh halin ne olacak.. sonuna kadar haklısın canım hiçç üzülme sinirlenme hakkında hayırlısı olsun :16:

ki somurtmam mutsuz olmam doğal zaten hastayım yorgunum hastaneye bile yatmadım işi gücü bırakmamak için o yorumlar da sinirimi bozdu evet ben hiç çabalamadım zaten öyle keyfimden boşanıyorum sırf naz olsun diye o kadar mutsuz ve somurtkandım:( hem aynen öyle güldüğümde de ılımlı olduğumda da ne gülüyosun çıldırttın diye yemek yediği bıçağı doğrulttu üstüme..

2 tane şahidim de var inşallah hakkımda hayırlısı olur... bi de o kamera kayıtları filan olsa süper olur..

İşte aklında bulunsun....tekrarladığı vakit böyle birşey yaparsan boşanırken daha kolay ve daha haklı boşanırsın

sesi soluğu çıkmıyor şimdi tekrar bi hamle yaptığında aynen bu dediğini yapıcam çünkü darp raporum bişeyim yok ispatlarsam daha kolay olur :31:

anlaşmalı için bir yıl dolması gerekiyor çekişmeli de uzadıkça uzar sinirimi bozuyor bu durum :50:
ben bitti demeden bitmez naptığını sanıyosun sen demişti en son..

tatım uzasın ya. sen fiilen kafanda bitirdikten sonra. zaten hakime de belirtirsin. fiilen ayrıyız dersin. ondan sonra olay sadece mal bölüşümüne kalıyor zaten. nafaka bile tedbir nafakası alıyorsun mahkeme sürerken düşün.

şimdi yapman gereken tüm malına tedbir kondur ki satamasın. hemen de tedbir nafakası aç. çocuk varsa velayeti iste.

ki somurtmam mutsuz olmam doğal zaten hastayım yorgunum hastaneye bile yatmadım işi gücü bırakmamak için o yorumlar da sinirimi bozdu evet ben hiç çabalamadım zaten öyle keyfimden boşanıyorum sırf naz olsun diye o kadar mutsuz ve somurtkandım:( hem aynen öyle güldüğümde de ılımlı olduğumda da ne gülüyosun çıldırttın diye yemek yediği bıçağı doğrulttu üstüme..

2 tane şahidim de var inşallah hakkımda hayırlısı olur... bi de o kamera kayıtları filan olsa süper olur..

sen ne desen herkes suçluyacak birşeyler bulur kimin ne dediğine takılma herkese konuşması kolay sıkıntısını çeken bilir sende üzülme hiç bu kadar manyağa bağlıyorsa zaten hakim seni haklı bulur şahidinde varmış ne güzel hem kendi üstünde sigara söndürdüğüde iyi olmuş kendine bunu yapan bana neler yapmaz falan dersin ama onun genel savunması sarhoş olduğu ve bilinçli yapmadığı yönünde olur ama bu onun paçayı kurtaramayacağı gerçeğini değiştirmez en kısa zamanda kurtulursun inşallah canım

........................................................

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X