• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar eski erkek arkadaşımın ailesi bizim binada oturuyor bu ay ablamın düğünü var geçen ay erkek arkadaşımla konuşuyorduk (ayrılmadan önce)
bizim davetiyeler 2 kişilik oda banada ayrı verirsin dedi annesi babasıyla geleceği için.bende tamam dedim (o bizim mahallede oturmadığı için gelmek istemeyeceğini düşünmüştüm)
kavgayla ayrılmadık yani her geldiğinde bana bakıyor falan işte şimdii sizce ona davetiye versem mi acaba.:31:

canım sen çok yanlış gelmişsin:)) başlığı konuya açman gerek başkasının konusuna değil:)

Vallahi iyi yapmissin, benim de ofisimdeki biblolari parcalayasim var. Hepsini tek tek duvara gecirmek istiyorum.

Aman s....tiret gec gitsin be Just, dunyanin krali mi? Hirsini alamazsan dava bittikten sonra adam tut, dovdur :27::27:

Yakin yerlerde yasasaydik icelim beraber derdim, bugun efkarliyim, arkadaslarimla aksam icicem zaten.:25:

tatım uzasın ya. sen fiilen kafanda bitirdikten sonra. zaten hakime de belirtirsin. fiilen ayrıyız dersin. ondan sonra olay sadece mal bölüşümüne kalıyor zaten. nafaka bile tedbir nafakası alıyorsun mahkeme sürerken düşün.

şimdi yapman gereken tüm malına tedbir kondur ki satamasın. hemen de tedbir nafakası aç. çocuk varsa velayeti iste.

bir şeyinde gözüm yok onun da bazen acı çektirmek için yapsam mı diye düşünüyorum kararsızım yani :31: çocuğum yok şükür ki

sen ne desen herkes suçluyacak birşeyler bulur kimin ne dediğine takılma herkese konuşması kolay sıkıntısını çeken bilir sende üzülme hiç bu kadar manyağa bağlıyorsa zaten hakim seni haklı bulur şahidinde varmış ne güzel hem kendi üstünde sigara söndürdüğüde iyi olmuş kendine bunu yapan bana neler yapmaz falan dersin ama onun genel savunması sarhoş olduğu ve bilinçli yapmadığı yönünde olur ama bu onun paçayı kurtaramayacağı gerçeğini değiştirmez en kısa zamanda kurtulursun inşallah canım

inşallah canım çok sağol desteğin için :54:

Vallahi iyi yapmissin, benim de ofisimdeki biblolari parcalayasim var. Hepsini tek tek duvara gecirmek istiyorum.

Aman s....tiret gec gitsin be Just, dunyanin krali mi? Hirsini alamazsan dava bittikten sonra adam tut, dovdur :27::27:

Yakin yerlerde yasasaydik icelim beraber derdim, bugun efkarliyim, arkadaslarimla aksam icicem zaten.:25:

git yumruk filan vur kızım elin acıyınca fiziksel acı duygusal acıyı unutturur hem de bak benim iki duvarda göçük var :9: telefondan dolayı :27:
sen tutsan onu ben dövsem adam tutmak yerine :37:

hıyaaa ! gel sana sarılayım şöyle içeriz de bi gün :29:

git yumruk filan vur kızım elin acıyınca fiziksel acı duygusal acıyı unutturur hem de bak benim iki duvarda göçük var :9: telefondan dolayı :27:
sen tutsan onu ben dövsem adam tutmak yerine :37:

hıyaaa ! gel sana sarılayım şöyle içeriz de bi gün :29:

Vallahi iriyari bir herif degilse kendin de girebilirsin bence, ne de olsa sokak kavgasinda rakibi gafil avlayip ilk saldiran kazanir :22::22: Bir iki tane vurup hirsini alsan yeter hehhe:22::22::22:

Ne dokuncam o igrenccccccccccc herife :47:

Daha iyisi fightclub yapalim, kk kizlari bulusup kapissin :22::22:

Raki + balik + meze yap, gerisini salla bence. :24::24:

Vallahi iriyari bir herif degilse kendin de girebilirsin bence, ne de olsa sokak kavgasinda rakibi gafil avlayip ilk saldiran kazanir :22::22: Bir iki tane vurup hirsini alsan yeter hehhe:22::22::22:

Ne dokuncam o igrenccccccccccc herife :47:

Daha iyisi fightclub yapalim, kk kizlari bulusup kapissin :22::22:

Raki + balik + meze yap, gerisini salla bence. :24::24:

1.90 :D

oo ben varım çok çirkefimdir :41::41:

ay ne komik olurdu güzellik yarışması yapılmış ya kk da bi de dövüş turnuvası istiyoruz :9:

tekila,limon,tuz? :52:

Babana anlatmısmıydın canım boşanacağını .. Nasıl karşıladı . Gerçi arkanda durur o da eminim hangi baba kızı üzülsün ister

şiddet gördüğümü söylemedim çünkü söylersem gider kötü şeyler yapar başı belaya girer çok delidir babam o konularda :53: annem konuştu ben gelmeden o da gelsin öpsün elimi demiş geldik öptük biz de :27:

ama konuşturcam eşimle azcık daha sopayı göstersin ki babam boşamıyorum ya ayaklarını bıraksın :47:

şiddet gördüğümü söylemedim çünkü söylersem gider kötü şeyler yapar başı belaya girer çok delidir babam o konularda :53: annem konuştu ben gelmeden o da gelsin öpsün elimi demiş geldik öptük biz de :27:

ama konuşturcam eşimle azcık daha sopayı göstersin ki babam boşamıyorum ya ayaklarını bıraksın :47:

Hayırlısı olsun canım bence eşin son kozlarını oynuyor yakında anlar o da kararlı olduğunu

çok sevindim canım benim adına o şapşalda görsün gününü daha cok gensin hayaına yön verebilirsin adına cok sevindim kararlı oldundan dolayı seni tebrik ederim

teşekkür ederim...

Hayırlısı olsun canım bence eşin son kozlarını oynuyor yakında anlar o da kararlı olduğunu

anlar evet. üzüldüğüm her saniye için kendimden nefret ediyorum. :26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X