• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben freudyen değilim neyi kastettiğini anladım
psikoloji de freuddan ibaret değil siz de bunu öğrenin
herkes duymuş bir elektra kompleksi buradan dem vuruyor
ayrıca hakaretlerinizi de kesip saygılı olun
kardiyolog örneğini verme sebebimizi siz anlamışsınız
psikolog da psikolojik sıkıntılar yaşayabilir demek

dipnot: bilişsel psikoloğum. albert ellis favorim. ben şimdi ve burada üzerinden çalışırım. 6 yaşındaki deneyimim üzerinden değil

Aferin freudyeni öğrenmişsin arada öğrendiğin bir iki terimide kullanman çok iyi olmuş yalnız bu yazıdaki mantık hatasını bul bakalım :)

Git tabak çanak kır canım sen hadi

bu ne acımasızlıktır ya hu?
eşin tarafından aşağılanmıssın bir de ben üzmeyim demek nasıl bir bel altıdır?
siz hiç korkmuyor musunuz söylediğiniz bir cümleden dolayı aynısının başınıza gelmesinden?

vallahi ben okuyunca bile korkuyorum sizin gibi düşünenlerden. İnsanlara asla zayıf yönlerini göstermemek, anlatmamak gerek.:19:

aşağıladığını sandı. psikoloji mezunu biriyle psikolojiyi tartışmaya çalışmak, kk neler gösteriyor :51:

Bir insanin sorunlarıni acisini kullanarak üste cikma cabasi ?

Acaba siz hangi psikoloji ve medeniyettensiniz?

Farz edelim ki psikolog değil

Farz edelim ki psikolog ama dunyanin en kotu psikoloğu yani ??? Ne olmuş öyleyse bile???

Bu neyi kanitlar on satir bunu ispat etme cabanizin altinda yatan sebep ezikliginiz olabilir mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya senin cidden psikoloji mezunu olmayıp mitoman yada şizofreni falan olduğundan şüpheleniyorum şu mesajdan sonra..

Yahu sen nasıl psikoloji okudun allah aşkına hangi okul hangi hoca seni mezun etti şoktayım..

Çocukluktaki baba figurunden dolayı eşini seçmişsin şimdi bu mekanizmayı düzeltemezsen bir sonraki de yine aynı figurde bir tip olacak bilinçaltı olarak seciyosun cünkü.. Ayy bir psikoloji mezununa cidden bu kadar basit birşeyi anlattığıma inanamıyorum..

Yavrum okulda sana geçmişteki her travmanın çözümlemediğin sürece ömür boyu tekrarını yaşayacağın anlatılmadımı bunu ilk derslerde falan anlatıyolar ..kesinlikle senin psikolog olduğuna inanmıyorum sen psikoloğun ne olduğunu bile bilmiyosun kardiyolog,ürolog gibi birşey sanıyosun inanamıyorum

Insanlarin meslekleri ile ilgili burdaki 5-10 yorumdan cikarim yapmak ne kadar adil?!!
Ben ilk mesajinizi okudugumda size kismen hak verdim ve bastan zaten kendi hayatinizdan da ornekler vererek dostca yaklastiginizi belirttiniz, ki bence de oyleydi. Evet just gereksiz bir cikis yapmis ama o yorumunuzu gorunce, sunu dedim keske meslegi ile ilgili bu kadar insanin gozunun onunde konusmak yerine, ozelden belki o dostane yaklasimi sergileyebilirdiniz, ben olsam oyle yapardim, benim fikrim...
Bunu yazmadan duramadim cunku bence ikinizde gereksiz cikis yapiyorsunuz, ilk mesajiniza just'in tavri yanlisti, fakat sonrada sizin tutumunuz...
Henuz esinden bosanmis, 23 yasinda birine gidipte yok seni kim mezun etti, inanmiyorum, esin uzmus bende uzmeyeyim vs., evet belki yaraladiniz, ne gecti elinize...
Biraz daha hosgorulu olmak hicbir sey kaybettirmez... Sizi yorumlarinizdan biliyorum ve de cogunlukla begenmisimdir ama bu mesajlar...
Bosuna uzatmaya ve bel alti vurmaya gerek yok bence...

Evet hiç yanılmamışım tam kendine ve duygusal yaşına(14) ve kafa yapına uygun bir cevap yazmışsın..

komik olan ne biliyomusun yapmayı düşündüğün ve 4 seneni verdiğin meslek hakkında hiçbirşey bilmiyor oluşun :)
Psikoterapi ne demek canım? :))) sen daha kendi sorunlarını çözememiş ve şurdaki eleştiriye bile saldırırken o zayıf egonu hastanın duygularından nasıl koruyacaksın ? :)) sen nasıl mezun oldun ya..turkiyedeki ezberle sınava gir geç eğitim sistemiyle senin gibi mezunlar çıkıyo işte:))

Psikanalist olmak için 3 psikanaliz tamamlama zorunluluğu hakkında bilgin varmı? Zira psikolojinin sadece adını biliyorsun..neden 3 psikanaliz tamamlamak zorunda kuralı var? Çünkü terapistin duygularının hastanınkiyle karışmaması,duvar olması ve egosunun kuvvetli olması gerekiyor..senin zayıf egon ve kendine güvensizliğin netteki bir yoruma bile böyle tepkiler vermene sebep oluyorken sen nasıl bir borderline bir şizofreni bir narsist tedavi ediceksin pardon ???

Sen bildiğin sokaktaki ayşe fatmasın hiçbişey öğrenmeden mezun olmuş kendini zerre geliştirememiş işsiz tiplerden biri daha katıldı vatana millete o kadar :) inşallah kazara terapist olamazsında insanların ruh sağlığını tehlikeye atmazsın :)

Ve kalp cerrahı kalp krizi geçiremezmi benzetmenle psikolojiden ne kadar anladığını belli etmişsin :) sana birdaha cevap yazmıcam zira eşin tarafından yeterince aşağılanmaya zaten maruz kalmışsın bir de ben üzmiyim..bye

Pardon arkadaş ben terapistim terapi mi uyguluyorum demiş? Ayrıca şizofrenlerle psikologlar mı ilgilenir yoksa psikiyatristler mi? Ekstra bir bilgi isterseniz eğer bazı rahatsızlıklarda terapi işlemez ve uygulanmaz yani boşa kürek çekmekle aynı şeydir şizofreni rahatsızlığıda onlardan biridir. Her psikolog terapi uygulamaz her psikolog terapiye uygun değildir başaramaz ve onun eğitimini bile almaz.. Çocuk psikoloğu olur, sosyal psikolog olur, okulda rehberlik alanında çalışırlar, adli psikolog olur, aile danışmanlığı yapmak ister ya da şirketlerde psikolog olur ve terapiyle yakından uzaktan alakası bile olmaz. Bu arkadaşın hangi alanda çalıştığını bilmeden nasıl bu kadar ağır yargılayabiliyorsunuz anlayabilmiş değillim. Ya da kısaca siz psikolojiyi ne kadar biliyorsunuz da (ki bilmediğinz çok açık siz sadece psikolog terapi yapar kısmını öğrenip bırakmışsınz) bu kadar çok şey yazabiliyorsunuz..

aşağıladığını sandı. psikoloji mezunu biriyle psikolojiyi tartışmaya çalışmak, kk neler gösteriyor :51:

Hahahhahahaha sen ne kadar küçük akıllı bişeysin...güzelim söylediklerimin tekine cevap verebildin mi ?? Psikolojiyle ilgili yazdığım hiçbişeye cevap veremeyip "aha aha nası yendim ama" ergenus tavrın zaten yeterince eziksin daha da ezmedi mi seni :))

Duygusal zeka 14, bilgi birikimi 0, iq 60-70 (en iyi ihtimal)

seni zayıf egolu,kendine güvensiz yaratık benim iyi niyetli yorumuma küçük aklınla saldırmaya kalkarsan yiyip yiyip oturursun aşağı :)
i
kendi seviyendeki yalaka arkadaşlarında toplanıp kendilerince korurlar seni :) sen cevap veremeyip smiley koy canım :) yapabileceğinin en iyisi bu zaten :)

Hahahhahahaha sen ne kadar küçük akıllı bişeysin...güzelim söylediklerimin tekine cevap verebildin mi ?? Psikolojiyle ilgili yazdığım hiçbişeye cevap veremeyip "aha aha nası yendim ama" ergenus tavrın zaten yeterince eziksin daha da ezmedi mi seni :))

seni zayıf egolu,kendine güvensiz yaratık benim iyi niyetli yorumuma küçük aklınla saldırmaya kalkarsan yiyip yiyip oturursun aşağı :)
i
kendi seviyendeki yalaka arkadaşlarında toplanıp kendilerince korurlar seni :) sen cevap veremeyip smiley koy canım :) yapabileceğinin en iyisi bu zaten :)

:9::9::9::9::9:

edit: :27:

Son düzenleme:

i
kendinde misin sen? :ssz: yalaka arkadasların ne demek oluyor ki?
fikir beyan etmek ne zamandan berı yalakalık oluyor?

Son düzenleme:
Pardon arkadaş ben terapistim terapi mi uyguluyorum demiş? Ayrıca şizofrenlerle psikologlar mı ilgilenir yoksa psikiyatristler mi? Ekstra bir bilgi isterseniz eğer bazı rahatsızlıklarda terapi işlemez ve uygulanmaz yani boşa kürek çekmekle aynı şeydir şizofreni rahatsızlığıda onlardan biridir. Her psikolog terapi uygulamaz her psikolog terapiye uygun değildir başaramaz ve onun eğitimini bile almaz.. Çocuk psikoloğu olur, sosyal psikolog olur, okulda rehberlik alanında çalışırlar, adli psikolog olur, aile danışmanlığı yapmak ister ya da şirketlerde psikolog olur ve terapiyle yakından uzaktan alakası bile olmaz. Bu arkadaşın hangi alanda çalıştığını bilmeden nasıl bu kadar ağır yargılayabiliyorsunuz anlayabilmiş değillim. Ya da kısaca siz psikolojiyi ne kadar biliyorsunuz da (ki bilmediğinz çok açık siz sadece psikolog terapi yapar kısmını öğrenip bırakmışsınz) bu kadar çok şey yazabiliyorsunuz..

Al bitane daha ..sen şizofrn terapisi diye birşey duydunmu??? Şizofrenler terapi almıyo mu sanıyosun cidden ve psikolog olduğunu mu iddia ediyosun???

Ben psikolojiyi sendende konu sahibi olacak zavallıdanda çoooooooook daha iyi biliyorum ve yetenekliyim...sen gidip kendi panik atak,anksiyete vs gibi sorunlarını çöz öyle gel karşıma ahkam kes..

Ezberle sınav geçle olmuyo o işler..hadi canım

Buldugum butun tabaklari bardaklari kirdim butun ic camasirlarimi bicakla kestim simdi de butun bu pislige bakip sigarami iciyorum oh yazdim oh kirdim parcaladim !! Onu da boyle yerden yere vurmak kirmak parcalamak istiyorum !!

Ohhhhhhh aferin kız eline sağlık :46::46::26:

Onuda bulursan yediğin dayağın öcünü almak için bıçağı sapla bence hemen :))

Sizi ve konularinizi hatirliyorum.Yasiniz cok genc iyi bir mesleginiz var.Ve kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kisiliginiz var anladigim kadariyla.Bekara bosanmak kolay derler ama bu sartlarda hayatinizin en dogru karari gibi.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu arada hararetli bir tartisma varmis burda yanlis bir zamanda giris yaptim foruma galiba :)

Sizi ve konularinizi hatirliyorum.Yasiniz cok genc iyi bir mesleginiz var.Ve kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kisiliginiz var anladigim kadariyla.Bekara bosanmak kolay derler ama bu sartlarda hayatinizin en dogru karari gibi.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu arada hararetli bir tartisma varmis burda yanlis bir zamanda giris yaptim foruma galiba :)

yok canım bir şey yok teşekkür ederim :)

Durduk yerde nasıl bir konuyu mahvedebilir insan ya hu?

takmıs justun psikologluguna. just senin psikologlugun bayagı dert sahibi yapmıs arkadası.
baksana yalaka da olduk :52:

Şunu da anladık bugün, kk'da mesleğini söylemeyeceksin, derdini anlatmayacaksın, samimive içten olmayacaksın :31:
Şahsen ben justın konusunu okurken psikolog kimliğini değil, kadın kimliğini göz önüne aldım ve aklımın ucundan bile geçmedi,'' sen nasıl psikologsun'' demek. Zaten zerre kadar anlamam psikolojiden :27:

Al bitane daha ..sen şizofrn terapisi diye birşey duydunmu??? Şizofrenler terapi almıyo mu sanıyosun cidden ve psikolog olduğunu mu iddia ediyosun???

Ben psikolojiyi sendende konu sahibi olacak zavallıdanda çoooooooook daha iyi biliyorum ve yetenekliyim...sen gidip kendi panik atak,anksiyete vs gibi sorunlarını çöz öyle gel karşıma ahkam kes..

Ezberle sınav geçle olmuyo o işler..hadi canım

vay anasını karşımda çok cahil bir insan var.. bilgilerin ve yeteneklerinle başarılı bir hayat seni bekliyor. tebrikler

Şunu da anladık bugün, kk'da mesleğini söylemeyeceksin, derdini anlatmayacaksın, samimive içten olmayacaksın :31:
Şahsen ben justın konusunu okurken psikolog kimliğini değil, kadın kimliğini göz önüne aldım ve aklımın ucundan bile geçmedi,'' sen nasıl psikologsun'' demek. Zaten zerre kadar anlamam psikolojiden :27:

aynen öyle. asla kimseye derdini bir veya srrını söylemeyeceksin
gün gelir koz olarak kullanırlar.

cok var böyle. Allah muhafaza öyle insanlardan:ssz:

aynen öyle. asla kimseye derdini bir veya srrını söylemeyeceksin
gün gelir koz olarak kullanırlar.

cok var böyle. Allah muhafaza öyle insanlardan:ssz:

O yüzden hayatım boyunca arkadaş edinemedim, hepsi anlattıklarımı kullanmaya kalktı :31: Ben de nefret ettim arkadaşlık kavramından :19:

Vay arkadas sakin, ilimli olayim, ortalik yatisir belki, sinir halidir falan dedim ama yok...
Bazi arkadaslarin amma kirli egolari varmis yahu...
Bu ne saldirganlik, bu ne sinirini, haddini bilmeme hali...
Bir olumsuz yoruma bu hale gelir mi tavir, uslup?!!!
Insanin ruhu cirkin olmasin demek ki...

Just ilk yoruma yaptigin gereksiz cikis icin sana da kizmistim ama az bile yapmissin arkadasim, parmaklarina saglik :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X