• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ben degilim artik !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yüzden hayatım boyunca arkadaş edinemedim, hepsi anlattıklarımı kullanmaya kalktı :31: Ben de nefret ettim arkadaşlık kavramından :19:

aynen benim de cok kez geldi başıma bunlar.
vallahi sırf bu yüzden kkya bile konu acmıyorum ben.

Şunu da anladık bugün, kk'da mesleğini söylemeyeceksin, derdini anlatmayacaksın, samimive içten olmayacaksın :31:
Şahsen ben justın konusunu okurken psikolog kimliğini değil, kadın kimliğini göz önüne aldım ve aklımın ucundan bile geçmedi,'' sen nasıl psikologsun'' demek. Zaten zerre kadar anlamam psikolojiden :27:

ben öğretirim sana özel dersle :27:

ayrıca hatırlamak lazım ki bunları bana yapan adam da psikolog. malenkaya da psikolog. 3ümüze de defol çekti arkadaş hepimiz ezbere geçtik :p
70 tane psikologla aynı sınıfta okudum hepsinin sıra sıra problemi vardır, bir tanesi normal değildi ki zaten kimse üzüntüsünü ben psikoloğum o halde mantıklıyım diye tutamaz...

ben öğretirim sana özel dersle :27:

ayrıca hatırlamak lazım ki bunları bana yapan adam da psikolog. malenkaya da psikolog. 3ümüze de defol çekti arkadaş hepimiz ezbere geçtik :p
70 tane psikologla aynı sınıfta okudum hepsinin sıra sıra problemi vardır, bir tanesi normal değildi ki zaten kimse üzüntüsünü ben psikoloğum o halde mantıklıyım diye tutamaz...

ya bıraksana canım sen niye aldıgın dersleri meslegini anlatıyorsun ki?
kime ne meslekle karakter ilişkisinden falan. herkes kendi işine karakterine baksın.

ya bıraksana canım sen niye aldıgın dersleri meslegini anlatıyorsun ki?
kime ne meslekle karakter ilişkisinden falan. herkes kendi işine karakterine baksın.

yok anlatmıyorum canım ben sakinim ama biraz komik gelmedi değil çünkü gerçekten o yorumlarda psikolojiyle ilgili bir bilgisizlik buram buram kokuyordu :)

Bende bu yüzdn açmıyorum konu monu..
Kendi kendime üzülür ağlarım ama konu açmak mı? Asla!

aman true kendi içinde yaşa kendin çöz ne yaparsan yap ama buraya konu acma.
eşinden dostundan başkasına da anlatma hatta:ssz:

Bende bu yüzdn açmıyorum konu monu..
Kendi kendime üzülür ağlarım ama konu açmak mı? Asla!

bana çok iyi gelen yorumlar da oldu true ya hakkını yemeyeyim çok iyi niyetli insanlar da var bu sitede
belki destek olmasalar geri atılırdım o adama
tabi bu aralar kafamda yeni hesap açma fikri var bunu iptal ettirip bakalım ileride yaparım

neyse banlanırsam beni özle just:27:

gidip ders calısayım bari bu kadar ekşın yeter :52:

bana çok iyi gelen yorumlar da oldu true ya hakkını yemeyeyim çok iyi niyetli insanlar da var bu sitede
belki destek olmasalar geri atılırdım o adama
tabi bu aralar kafamda yeni hesap açma fikri var bunu iptal ettirip bakalım ileride yaparım
Tabii ki iyi insanlar var ama ben açmam konu,hele bu akşam sana yapılandan sonra..:50:
Akşam olur eşim uyur ben gizlice ağlar atlatırım ama yok konu monu ıhhıhh.(sinirlendim)

Yapılan çoğu yoruma koca bir "PEEEEESSSSSSS" dedim:ssz:

Just senin yaptığın benim neden aklıma gelmedi yav, valla iyi deşarj olur insan..
Bundan sonraki ilk depreşınımda ben de yapıcam:7:

Tabii ki iyi insanlar var ama ben açmam konu,hele bu akşam sana yapılandan sonra..:50:
Akşam olur eşim uyur ben gizlice ağlar atlatırım ama yok konu monu ıhhıhh.(sinirlendim)

bir şey yapılmadı kuzum kıyamam ya sana hemen korurmuş da kardeşini :16:

dipnot: ben alışkınım :27: siz anladınız :1:

Tam ben diycektim agzimdan aldin.just'a tum bunlari yapanda psikolog.
İnanamadim bir psikolog eside kendide cahil degil cuhela degil.
bosanma asamasinda bir avukat yine avukat esini vurmustu..
simdi bu adam normal mi?
egitimle ne ilgisi var yahut egitim mi yeterli degil; kisilikle mi bi baglantisi var bilemiyorum.
Dogan cuceloglu bir kitabinda hala cocuklugu icin icinin yandigini soylemisti Ustun dokmende annesine cok uzuldugunu gormus ve sasirmistim.bide bunlar profosor.
itiraf etmem gerekirse bende just'un kendini 1 haftada tedavi edecegini dusundum demekki cok beklentim varmis..bende yasadiklarimi unutamiyorum :(
ben seyi merak ettim just biz nasil bir terapi almaliyiz? bende terapi almak istiyorum da.
yasadiklarimi unutamiyorum

Tam ben diycektim agzimdan aldin.just'a tum bunlari yapanda psikolog.
İnanamadim bir psikolog eside kendide cahil degil cuhela degil.
bosanma asamasinda bir avukat yine avukat esini vurmustu..
simdi bu adam normal mi?
egitimle ne ilgisi var yahut egitim mi yeterli degil; kisilikle mi bi baglantisi var bilemiyorum.
Dogan cuceloglu bir kitabinda hala cocuklugu icin icinin yandigini soylemisti Ustun dokmende annesine cok uzuldugunu gormus ve sasirmistim.bide bunlar profosor.
itiraf etmem gerekirse bende just'un kendini 1 haftada tedavi edecegini dusundum demekki cok beklentim varmis..bende yasadiklarimi unutamiyorum :(
ben seyi merak ettim just biz nasil bir terapi almaliyiz? bende terapi almak istiyorum da.
yasadiklarimi unutamiyorum

Türkiyenin en iyi psikiyatristlerinden biri de panik atak hastası ama adam panik atak üzerine uzmanlık yapmış :1:
normal değiliz kısacası biz, bizi böyle kabul edip sevin =)
sorduğun soruyla ilgili de özelden mesaj atıyorum şimdi sana oradan konuşalım da konu dışı olmasın bir de :1:

dipnot: tedavi edilecek bir durum yok ki ortada. doğal bir yas tutuyorum ve bunun 1 haftada geçmesi baya bir sürpriz olurdu. yine de beklediğimden kat kat daha iyi hissediyorum ve mutluyum

Son düzenleme:
Haklisin afedersin...
hazir psikolog bulmusken kendimi aradan cikarayim.dedim :)))

Kastettiğimi cok iyi anlamissin.
Cok buyuk beklenti icindeyim psikolog sun ya; hemen unutursun, toparlanirsin iyilesirsin...
Sana sure vermiyorum.
Bunlar hep beklenti.
Halbuki ki yanlis degil mi?
mesajına cevap yazamadım sanırım bir sorun var

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X