hiç alınmadım valla çünkü komik. psikologsan usturuplu olucaksın psikologsan hmm diyeceksin psikologsan herkesi doğru çözeceksin psikologsan hata yapamazsın vs. merak etmeyiniz gayet bu lafları ben psikolog olacağım dediğim günden beri yiyorum niye çünkü mükemmel olmak zorundayım yine merak etmeyin günlük hayatımda yeterince ciddiyim mesleğimde. ama şurada hiç bu tavrımı kasamam açıkçası rahatlıyorum ve içimden geldiği gibi eğleniyorum, yazıyorum, çiziyorum
ne demek bi haber olmak ve görememek. kalp doktoru kalp krizi geçiremez kadar saçma olmuş bu söylediğiniz. aşık olunca insan dur bir şunu düşüneyim bunu göreyim mi diyor bunu diyebiliyor mu? yoksa gözünü kapatıp da iyi yönlerini mi görmeye odaklanıyor. ben daha pişmiş değilim bu hayatta ve geçen yıl mezun oldum. hayat tecrübem 23 yıl kadar. benden büyük müsünüz bilemem de kimse tutup mesleğimle vuramaz. bir güzel de bundan sonra seçeceğim adamı da kahinlikle görmüşsünüz ne diyim güldüm
ayrıca evet psikoterapist değilim çünkü psikoloğum psikoterapist çok farklı bir şey. psikolojik problemim olması tabak kırmamdan anlaşılamaz. teşhis koyma kriterlerinin farkındayım![]()
Aman just yorum bile yapma. BenZer lafları çok duyuyırım bizim duygularımız çıkışlarımız yok zaten insan da diişiz sürekli evetanlıyorım diye takılacğız. Salla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.