Bi sorun goremedim ben yazdiklarinizda..
Eger baska yerlerde gezse , ve senle bulusmasa haklisin derdim ama sonucta evde dinleniyor..
ayrica Askere gidecekmis kafasi karisiktir suan...
boyle kucuk seyleri buyutmeyin bence.
Okadar cok saat vermissinki yarısında okumayı biraktim.
Bu arada sevgilin seni cok seviyo bence okadar işinin arasında Sanada zaman ayırmış helal olsun .....
yazık sevgiline o kadar çalış, uyku düzeni ve bedeni dengesi bozulmuştur doğal olarak.
dememişse dememiş. bence sen onu uyu dinlen vs diye destekle. boşver azcık toplasın kendini buluşursunuz.
hem daha iyi yanında yorgun bir adam olacağına, dinç sana ilgi ve sevgisini gösterebilecek adam olsun.
bencillik değil sürekli alakalı olmasına alışkınsın galiba. böyle bir sürece girince de üzülüp dert etmişin boş yere kendine.
turkuazbulut valla aynen öyle çünkü sürekli görüşürüz sürekli sms telefon görüşmesi söyle zamanlarda da bocalıyoruz açıkçası birde askere gidecek ya üzülüyorum çok zor geliyor örneğin dün gece çok üzüldüm kendimi yalnız hissettim filan
ay canım kıyamam. seni ayrılığın stresi sarmış.
ama bak binlerce insan asker yolu bekliyor. en uzun ayrılığınız bu olsun hayatta.bazen ayrılıkda iyidir ilişkide. ilişkiyi canlılık verir daha da pekiştirir.
hem ona askerde destek olacak olan sensin. senin güçlü, sakin, şefkatli ve sevgi dolu olman gerekir. onun hayatı değişecek.
hem askerlik erkeğe engeldir yapsın gelsin sağlıcakla.
sağlıklı olsun da hayatta olsun da bir telefona bakar sesini duymak, bir bilete bakar yanına gitmek.
zaman dediğin kavram su gibi akıyor.
o askerde iken sen derslerine daha çok sarıl. çok boş zaman bırakma kendine.tamam mı canım. sen bence akıllı mantıklı güçlü kızsın. vicdanlı kızsın bak bunu bile dert edip haksızlık yaptığını düşünmüşsün.
topla canım kendini. hepimizin hayatında zorlukları var. buda senin zorluğun ama geçer inş hayırlısıyla
beni çok rahatlattın biliyormusun çok teşekkür ederim :)
Rica ederim canım ne demek.
Senin doğru davranacağına eminim.
Öptüm canım
Onun kafası kim bilir nasıl karışıktır şimdi askere gidicek diye. Yaşadığımı için biliyorum ama o şu anda hem işteki yorgunluğu hem askerlik stresi o yüzden böyledir bence sende çok üstüne gitme. Askerlikten de korkma su gibi geçip gider sonra vayy be dersin özlem iyidir ilk zamanlar zordur ama özlemde o zamanlar ayrı bir güzel geliyor :)
biliyorum canım ya valla öyle sanırım en küçük şeyi kafasına takıyor bence soruyorum bir şey yok valla bak dio sinir ediyor beni ama çok seviyorum bir o kadar da seviliyorum gitmeye karar verdiği zaman çok ağlamıştım sonra bi ara alıştım şimdi yeniden içim bomboş oldu ağlayasım geliyor biz hep deriz özlemekte güzel diye o konuda haklısın bak tolcancım :)
Zaten genelde sana anlatmaz ama üstüne çok gidersen neyin var diye patlar ve kavga edersiniz :) Ağlarsın tabi canım giderkende ağlarsın ağlarsın yani ama sonra geçer son ayrılığınız olur bu da bir daha hiç ayrılmazsınız inşallah :)
ayy canım inşallah bizdede öyle oluyor sanırım ben sorarım habire oda sinirlendir neden yok dediğim halde bir şey var diosun der kızar eğer olay çok ileri boyutta ise ve ailesi bir şey fark etti ise ablası beni arıyor neyiniz var diye :) askerden gelince sözlenmeyi düşünüyoruz bana öyle dedi kalbimi çarptırıyor :)
İnşallah hep böyle gidersiniz canım benim :) Sen çok üstüne gitme zaten seni bu kadar çok seviyorsa görüşmemek için bahane bulmaz gerçekten sıkıntılı olduğu için görüşmemiştir içini ferah tut :)
içimi ferahlattın tolcancım :) çok tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?