- 20 Ocak 2015
- 9.460
- 13.639
- 448
- 40
Bence kimse farkında değil aileden, ben de konu sahibini biri sarssin isitiyorum.kendi de kurtulmak istiyor bu kadar kendini eleştirdiğine göre inşallah düzelir. Rahatina aşırı düşkün kendini de biliyordu mecbur muydu cocuk yapmaya diye düşünüyor insan günaha mi giriyorum bilmem. Makinada çamaşır kaldığında çocuğu yoktu kalkıp asmadi konu açtı.Şimdi konuda yazılanları okuyup eski konulara da göz attım. Öyle üzüldüm ki. Birincide heves ettiniz ya da kaza oldu diyelim, neden ikincide çok dikkatli korunmadınız ki? Eşiniz mi baskılıyor sürekli doğurmanız için?
Full ekip bir aile desteği, ortalamanın çok üzerinde gelir, full eş desteği ve düzenli hayat ile kafaları yiyerek karar verdik bebek için. Tüm bunlara rağmen imkansız ihtimalleri bile düşünüp “böyle olsa ne yaparız?” diye planlar yaparak korunmayı bıraktık. Hayata kendi kararımızla getirdiğimiz bir canlıdan bahsediyoruz ya. Her ama her ihtimali göz önünde bulundurup bu kararın hakkını vermemiz gerekmiyor mu? Çocuğumla ilgilenemeyeceğimi düşünsem 1 dakika düşünmez ertelerdim bu kararı, kendinize gelseniz keşke artık. Çok ama çok üzücü bu durum, kalbim kaldırmadı.