Ben berbat bi anneyim

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü baya😓tatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .

hiç zaman kaybetmeden çocuk için bi aile üyesinden kendiniz için de uzman bir psikiyatristten yardım almalısınız. Ne demek 3 gün alışveriş yapmamak? ne demek çocuk zayıfladı? Lütfen güvendiğiniz bir büyükten destek alın hemen.
Yok kimsem yok

Sling kullanıyor musunuz?
Sling ile size bağlıyken elleriniz boş kalacagi icin yemek de hazırlayabilirsiniz kahve de içebilirsiniz.
Kullanmiyorsaniz öneririm.
Bebekleri rahatlatıcı bir yönü var.
Küçükken çok kullandım artık büyüdü ve durmak istemiyor havada sıcak

3 gündür ne yiyorsunuz evde cidden merak ettim.

Eşiniz nerde? Mutfağa alış veriş yapabilir zannımca. Eşinizden destek alın.

Bi de çocuk acıkınca yemek hazırlamayın. Yemeği önceden o aç değilken hazırlayın. Acıkınca hemen verecek şekilde kendinizi ayarlayın.

Kolay değil tabi ama işinizi kolaylaştıracak önlemleri önceden alırsanız daha az sinir krizi geçirirsiniz.

Üşenmek de bir yere kadar. Çocuk aç bi ilaç duramaz . Günahtır.

Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü baya😓tatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
biz merhametli ve anlayışlı insanlarız bayramda evde olan komşularınızla bi konuşsanız yaşlı komşularınız yok mu? sizin ve bebeğinizin bi an önce desteğe ihtiyacı var. çekinmeyin bi komşunuzdan destek isteyin kolay değil kimsesiz tek başına çocuk bakmak..

Internetten alisveris yapsaniz trendyol uygulamasi var bazi zincir marketlerde başladı kapiya getiriyor.ilk cocugin ihtiyaclarini karsila sonra ev isine bakin yapışan cocuk hicmi uyumuyor ana kucagi alin takin oyle yemek yapın alisverisi vs maddi durumuniz nedir para yok yapamiyormusiniz para var yapamiyormusuniz

Elinden geldiğince oluyor bence de depresyondayım
Bu bir kısır döngü, içinde çıkmaya çabalamazsanız o ağırlık çökmeye devam ediyor. Bir şekilde ayağa kalkmanız lazım bebeğiniz için. Tatile gitmişsiniz mesela, orda hiç dinlenemediniz mi? Tatilde ne yiyip içti çocuk? Çorba sever mi? Benim için hayat kurtarıcıydı çorba. Ne yapacağımı bilemediğimde hızlıca yapar içirirdim. Marketten kiloyla kıyma alıp minik minik 3-4 köfte çıkacak şekilde buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atardım. 2 saat önceden çıkartırdım zaten az olduğu için hemen çözünürdü. Köfte yapıp yedirirdim. Yoğurt mesela çok severler genelde, hiçbir şey olmasa evde yoğurdunuz olsun mutlaka onu yerken yemek pişer bir yandan. Kendinize yüklenmeyin, desteksiz çocuk bakmak zor. Şimdi hareketli dönemi bir de, yürüyordur sanıyorum. Anneye de düşkünlük başlıyor. Bunalmanız çok normal. Berbat bir anne değilsiniz.

biz merhametli ve anlayışlı insanlarız bayramda evde olan komşularınızla bi konuşsanız yaşlı komşularınız yok mu? sizin ve bebeğinizin bi an önce desteğe ihtiyacı var. çekinmeyin bi komşunuzdan destek isteyin kolay değil kimsesiz tek başına çocuk bakmak..

Ne yapacak ben bakamiyorum elim kolum kalkmiyor biraz da siz de dursun diye komşuya birakip eve dönüp yatacak mi? 😮 Belki bakarlar ama çok yanliş.
Yaşli insanlar enerjileri cocuga yetmez, el cocugunun sorumluluğu daha agir olur hem.
Konu sahibi calismiyor da anladigim kadariyla, bir zahmet alisverisi eşi yapsin ya da online siparis versin yemegini de yapsin. Vitamin vs kullanin konu sahibi

Siz çok yorulmuşsunuz desteğe ihtiyacınız var 😞

Ne yapacak ben bakamiyorum elim kolum kalkmiyor biraz da siz de dursun diye komşuya birakip eve dönüp yatacak mi? 😮 Belki bakarlar ama çok yanliş.
Yaşli insanlar enerjileri cocuga yetmez, el cocugunun sorumluluğu daha agir olur hem.
Konu sahibi calismiyor da anladigim kadariyla, bir zahmet alisverisi eşi yapsin ya da online siparis versin yemegini de yapsin. Vitamin vs kullanin konu sahibi
3 gündür alışveriş yapmamış, çocuğu doyuramadığını söylüyor, yanında bir iki insan olsa onu deşarj ederler kendisine gelir bi şekilde. böyle tek başına bayram günü aç bebekle daha mı iyi? kimsem yok diyor, onun yanına bi insan lazım şu an.

Kuzum komşumun "ben bu çocuğa bakamıyorum..çok kötü durumdayım" diye yardım istemesi bir bebeğin açlıktan ve ihmalkarlıktan öldüğü haberini almamdan çok daha iyi .Yardım istesin en kötü komşu bşr yardım ağı oluşturur.

Kuzum komşumun "ben bu çocuğa bakamıyorum..çok kötü durumdayım" diye yardım istemesi bir bebeğin açlıktan ve ihmalkarlıktan öldüğü haberini almamdan çok daha iyi .Yardım istesin en kötü komşu bşr yardım ağı oluşturur.

Bilmiyorum empati kuramadim, cocugu acliktan oldurecek seviyedeyse ben sikayet ederdim acikcasi.

Back
X