Ben berbat bi anneyim

Konu sahibi ya depresyonda ya bilişsel problemleri var bence (fake konu değilse) yani konu kavanoz çorba yapmakla ilgili birşey değil yoksa bebek henüz 1 yaşında ..konu sahibi tüm gün boyunca 1 yumurta 2 tane bageti haşlasa yanına 1 muzla çocuğun tüm öğünleri çıkar.
İyide böyle Bi durumda gündüz zaman olmuyor çocugum durmuyorsa akşam uyudugu zamanlarda yaparım yemek gündüz de 2 dk da ısıtıp yedirmesi kalır benimki 19 aylık gündüz ona zaman ayırıyorum diye onun yiyecegi yemekleri akşamdan yapar kapalı kap kavanoz vs de saklarım gün içinde de ısıtır yediririm yani Bi çocugu aç bırakacak kadar ne yaşıyor olabilir herşeyin Bi çözümü var tek elle aylarca yemek yaptığımı biliyorum çocugum kucaktan inmiyor diye bana konu sahibinin sıkıntısı zorluk vs degil de içinden gelmiyor enerji düşüklüğü gibi geldi aksi halde anne bu yeri gelir uykusundan bir iki saat feda eder o çocuga gece yarısı yemegi pişirir

Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü baya😓tatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .

5. üyelik ve aynı konuları açmaya başlayınca artık tüm hesapları tek hesapta birleştirmenin zamanı geldi diye düşündük. Uyduruk adresler ile hesaplar açtığınız için unutup unutup yeniden üye oluyorsunuz.

Bu işte bir gariplik yok mu sizce hangi şehirdesiniz? Tatile gidecek kadar gücünüz var ama çocuğa öğün hazırlayamayacak kadar kötü nasıl oluyorsunuz ? Eşiniz yok mu ? Kusura bakmayın pek inanmadım . Ama hadi varsayalım ki durum bu bende Yanlız büyütüyorum hamile kaldığından beri vitamin takviyelerimi alıyorum senede 1 kere genel kan tahlili yaptırıp değerlerime baktırıyorum yorgunum evet ama yapacak bir şey de olmuyor maalesef. Evde sabah ilk yaptığım şey çocuğun karnını doyurmak (yumurta muz kefir pekmez mesela en basit menü 5 dk sürmüyor ) öğlene çorbasını yapmak ( tarhana mesela 5 dk şehriye mesela 5 dk mercimek bir düdüklü yapıyorum paket yapıp buzluğa koyuyorum çıkarıyorum hemen ) öğleden sonra için yoğurt meyve mesela bunlae zaten hazır birşey yapmıyorsunuz ki . Akşama biz ne yersek öyle yiyor zaten 1 yaşındayken de öyleydi . Şekere baharat dikkat ettim o kadar . Kıyma alıyorum buzluğa köfte 5 dk da pişiyor zaten ızgara da Gibi gibi bir sürü şey olur . Neden kendinizi bu kadar bıraktınız ? Biz market alışverişini hep online söyler olduk çocukla market dolaşmıyoruz yani sizde öyle yapın mesela neden 3 gündür duruyorsunuz

5. üyelik ve aynı konuları açmaya başlayınca artık tüm hesapları tek hesapta birleştirmenin zamanı geldi diye düşündük. Uyduruk adresler ile hesaplar açtığınız için unutup unutup yeniden üye oluyorsunuz.
Konu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .🥶

Emzirdiginiz icin cok buyuk ihtimalle d vitamininiz düşmüş. Aynisini yasadigim icin biliyorum. Yorgunluk ve mutsuzluk, ayrica sinir yapar. Gece terlemeleriniz de varsa kesin oyledir. Mutlaka kanda baktirin, eger dedigim dogruysa doktor yazar zaten.

Konu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .🥶

Çok üzgünüm ama aile bakanlığı çocuklar için adım atmalı. Ruhen iyi durumda değil, yanında bir yardımcı yok. Bebek olayı o kadar zor ki biz de hemen annelere sarıldık. Biraz kafa dinlemeli diyeceğim ama tatile gidip gelmiş sanırım yok olmuyor kafayı boşaltamamış. Ayrıca böyle bir durum tatille filan düzelmez.

yani yaşınız kaç bilmiyorum ama alışverişe çıkamıyorsanız bir uygulamadan sipariş vermek zor olmamalı en azındna çocuğun yiyeceği bir şeyler için.
bu durum beni hayrete düşürdü 3 güün boyunca aç acına ne yapılır bilemedim.

Ya bunca üşengeçlik normal değil. Ben de üşenirim bazen ama hayatın akışını etkilemez çok şükür. Yani günlerce makinede çamaşır ya da çocuğa bir makarna haşlayamamak normal bir üşenme sayılmamalı. Doktora görünmeli konu sahibi

Ya sipsip52 sipsip52 nicki gordugumde bir yerden hatirliyorum demistim,
İki gündür makinede duran nevresimler konusu vardi. O konuda bir sürü şey yazilmisti ona.
Șimdi hayatina bir de bebek eklenmiş.
sipsip52 sipsip52 carsaflar makinede durunca cokta sorun olmaz ama artik sizin ilgilenmeniz gereken ve size muhtac bir canli var, hem onun hem kendiniz icin destek alin lütfen.

Berbat bir anne olduğunuzu biliyorsunuz Buda bir farkındalık. Umarım en yakın zamanda destek alırsınız çocuğunuz için.

Çok üzgünüm ama aile bakanlığı çocuklar için adım atmalı. Ruhen iyi durumda değil, yanında bir yardımcı yok. Bebek olayı o kadar zor ki biz de hemen annelere sarıldık. Biraz kafa dinlemeli diyeceğim ama tatile gidip gelmiş sanırım yok olmuyor kafayı boşaltamamış. Ayrıca böyle bir durum tatille filan düzelmez.
İyi niyetli düşünemiyorum. Kadının çocuk bakası yok gibi . Bakmayacakları çocukları yapmasalar ne güzel olur. İçim sızladı çocuğa.

İşi kalpazanlığa vurmuşsunuz. Bir çocuğun karnını doyurmak nekadar zor olabilir bu çarşaf değil koy kenara iki gün beklesin.. bir an önce tahlil yaptırın psikolojik destek alın. Yazık günah o yavruya

Konu fake olabilir mi ? Sürekli bizimle dalga gwçmek için konu açıyor sanki

Back
X