Ben berbat bi anneyim

1 yaşında bebeğin var hamilesin ve emziriyorsun. Vücudunda vitamin namına bişey kalmamış olabilir. Bi doktora git Bi vitamin al. Kötü bi anne olduğunu düşünmüyorum bebeğini emzirmeye çalışıyorsun, onunla oyun oynadığını yazmışsın daha önceki mesajlarda. Ama acilen silkelen kendine gel. Alışverişe senin yetişmem zor liste yap kocan alsın ne istiyorsan. Kendini zorla saldıkça salma. Yapamıyorum diyip durma yapmak zorundasın. Ver bebeğin eline plastik tas tabak oynasın senin yanında sen de hızlıca yap birşeyler.

İyi niyetle yorum yazanlar: konu sahibi ilkine iyi bakıyor gibi ikinciye hamileymiş. Allah ım nasıl insanlar var. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama tatile gidiyorum. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama ikinci çocuğu yapacak vakit var. Tamam
Eş yoksa nasi habire çocuk yapiyo 😳

İyi niyetle yorum yazanlar: konu sahibi ilkine iyi bakıyor gibi ikinciye hamileymiş. Allah ım nasıl insanlar var. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama tatile gidiyorum. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama ikinci çocuğu yapacak vakit var. Tamam
Ben psikolojik durumundan ötürü abarttığını düşünmüştüm çünkü bir dönem ben de tek başıma bunalıma girmiştim hiçbir şey yapmak istemiyordu canım. Bakamıyorum diye ağlıyordum, sonra kendime gelince aslında gayet iyi idare ettiğimi fark etmiştim. O da öyle sandım ama eski konularına göre değil sanırım.

Tatile giderken depresyon yok geri dönüşte 🤣 depresyon

kimse mükemmel degil amaaaaaa 1 yasindaki cocugum ac ne demek zayifladi ne demek tamam zayiflayabilir cocuklar bi Kilo alir bi verir ama bu yavru acliktan zayifliyor tatile gittik diyorsunuz tatile gidecek enerjiniz var ama 1 Kap yemek yapamiyormunuz okadar sinirlendimki elim ayagim titriyor. Hepimiz yanliz buyutuyoruz cunku babalar calisiyor sabah gidiyor aksam geliyor benim 2 tane Allah uzun ömürler versin okulu dersi yemegi alisverisi bende. Bende yorgunum kucugum hic uyumuyor bellki 3 saatlik uykuyla ayaktayim. Lütfen gidin bir tedavi olun o cocugu doyurun derhal. Kimse mükemmel degil ama bu biraz sacma geldi bana...

Hamilemiymis birde aman Allahim simdi fenalik gecirecem masallah o isi yaparken hic yorgun degil demekki

Aa siz bebegini sarsan üyesiniz. Onceki konularinizda size birsuru sey yazildi. Ustelik hamileymissiniz. Ac birakip, eziyet etmek icin mi cocuk dogurup duruyorsunuz? Aman hamiledir, üzülmesin diyemeyecegim artik. Annelik size zaten agir gelmis mevcut olana baksaniza, yazik degil mi karninizdakine? Ustelik konunuzda 2. Cocugunuzu isteyerek yaptiginizi yazmissiniz.

Her şekilde şu an aç bir bebek var yani😔😔 keşke konular birleşince fake konu olduğunu anlayacağım bir tutarsızlık ortaya çıksaydı.

Bence o bebek şiddette görüyor..Eski mesajlara da baktım çok ofkeleniyorum sarsıyorum falan yazmış..Bakın belliki iyi değilsiniz bir doktora gidin hoş şimdide hamileymişsiniz.O bebek böyle büyümeyi hak etmiyor.Acliktan zayıfladı ne demek..Şuan sizinle hiç empati yapamicam bütün odak noktam o masum..Ben fmf hastasıyım ataklar tutunca çeken bilir yer gök altimdan kayıyor sanki ağrıdan sancıdan ama ona rağmen tek başımaysam iki büklüm olarak bir çorba kaynatiyorum oğluma..Bunu da mükemmel annelik diye anlatmıyorum belki biraz silkelenirsiniz diye diyorum.Simdi ikinci de olacak o zaman ne yapacaksınız çocuklar açlıktan mı ölecek.Kimsem yok demeyin madem kimseniz yok ve belliki sorun var çözmek için çaba sarfedeceksiniz.Kotu anneyim deyip vicdan rahatlamakla kalmayacaksıniz

Ben anne değilim belki diğer anneler bana kizicak ama ne olursa olsun herşeyden önce yavrunuz gelmeli depresyondayim enerjim yok deyip bir kap yemek yapmamak gibi lüksünüz yok malesef çünkü siz bir annesiniz, çocuk aç o kadar aç ki kilo vermiş nasıl duruyorsunuz , hiç yapamasa hazır dışardan yemek sipariş eder bari insan , siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bakamicaksanız çocuğu yurda verin en azından güzel bakılır aç kalmaz konu sahibine çok sinir oldum çocuğuda üzüldüm birde 2 . Çocuğada hamileymiş aklında zoru olmalı .

Siz kötü bir anne değilsiniz. Siz sadece bunalmış bir annesiniz, benim kızım 2.5 yaşında bende yapayalnız büyüttüm dört duvar arasında, o sıkışmışlığı iyi bilirim.
Kadınlar anne olunca sadece anne olmaları bekleniyor, diğer bütün kimliklerimiz siliniyor.
Hepimiz insanız güzel kardeşim, sen asla kötü bir anne değilsin, sadece bir dönemden geçiyorsun. Yapma şansın varsa destek al, bu günler geçici

Back
X