Ben bi halt yedim acil yardım ??

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ayyy kızlar ben bi b*k yedim
Bugun kuzenimle ben oturuyoduk tesadüf sevgilimde geldi önceden tanışıyolar ama ilk defa biz sevgiliyken bir araya geldiler
Kuzenim dengesizdir biraz ugraştı sevgilimle biz araba aldık ama ehliyetten geçemediğim için süremiyorum kuzenim sevgilime sen öğretsene arabanla dedi sevgilimin araba babasının ve huysuz biraz çok vermiyo oda işte ben arabayı çok alamıyorum babası abisi varya onlar öğretsin dedi kuzenimde e kız alır gelir arabayı siz sürersiniz dedi oda abisi babası öğretsin köye fln gidiyolar orda sürsün Dedi(abim araba sürmeyi bilmiyo) babamda yaşlı
Bende bozuldum eve gelince de tartıştık yabancıymışım gibi muamele ediyosun fln diye baya tartıştıktan sonra
Sevgilim bana “ben hiç inanmıyorum o arabayı alıp gelebileceğine ( yani ailemin arabayı bana vereceğine )sürebileceğine “dedi Dalga geçti resmen
Bende ben o arabaya her ay eşşek gibi para ödüyorum yanımda biri olsa sürerim evinizdeki arabayla karıştırma istersen dedim
Çok alındı bozuldu bi erkek olarak ama sinir oldum dalga geçtiğii için konuşmuyo şuan benle ben bapcam şimdi haklımıyım onu da bilemedim ?

Yine bir gün herkesi hatalı buluyorum :KK53:
Kuzeniniz hadi bir fikir verdi ne hakla ısrarcı oluyor?
Siz neden kuzene biz hallederiz mesajı vermiyorsunuz?
Bir de adam istememiş, bu konuda neden bu kadar alınıyorsunuz ki?
Sevgiliniz de siz de tartışma adabından uzak tabiri caizse belden aşağı vurmuşsunuz. Biraz sakinleşin öyle konuşun.

Ehliyetten kalmışsanız henüz sürmek için tam donanımlı ve hazır değilsiniz demekki.

Erkek arkadaşınız da babanızın yeni aldığı araba ile öğretmek istemiyor ne var bunda? Ben olsam bende öğretmem her işin uzmanı farklı.

Alıp vursanız sebebi erkek arkadaşım yönlendiremedi olur.

içi boş bir tartışma işte:işsiz:

Kuzenine ne?
Hersey bıttı senın araba kullanman ve sevgılının bunu ogretmesı mı kusur kaldı
Araba kullanmayı ogretmeye Çalışmak sabır isteyen bir is, oyle hadi ogret denince ok dıyıp ogretılcek bir is degıl.
Ugrasmak ıstememıstır cocuk, mecbur da degıl.

Ben ona öğret demedim ama o an kuzenime banane demek yerine öğretirim ben ona dese beni de insanlara mahcup etmese sorun yok ama banane diyince bozuldum
Yine bir gün herkesi hatalı buluyorum :KK53:
Kuzeniniz hadi bir fikir verdi ne hakla ısrarcı oluyor?
Siz neden kuzene biz hallederiz mesajı vermiyorsunuz?
Bir de adam istememiş, bu konuda neden bu kadar alınıyorsunuz ki?
Sevgiliniz de siz de tartışma adabından uzak tabiri caizse belden aşağı vurmuşsunuz. Biraz sakinleşin öyle konuşun.
Al bendende o kadar :halay:
Ehliyetten kalmışsanız henüz sürmek için tam donanımlı ve hazır değilsiniz demekki.

Erkek arkadaşınız da babanızın yeni aldığı araba ile öğretmek istemiyor ne var bunda? Ben olsam bende öğretmem her işin uzmanı farklı.

Alıp vursanız sebebi erkek arkadaşım yönlendiremedi olur.

içi boş bir tartışma işte:işsiz:

Araba sürmeyi öğret demedim öyle bi beklentim de yok ama laf olsun diye öğretirim demedi banane gibi konuştu bozuldum doğal olarak
Kuzenine ne?
Hersey bıttı senın araba kullanman ve sevgılının bunu ogretmesı mı kusur kaldı
Araba kullanmayı ogretmeye Çalışmak sabır isteyen bir is, oyle hadi ogret denince ok dıyıp ogretılcek bir is degıl.
Ugrasmak ıstememıstır cocuk, mecbur da degıl.

Ben ona öğret demedim ama o an kuzenime banane demek yerine öğretirim ben ona dese beni de insanlara mahcup etmese sorun yok ama banane diyince bozuldum
Neden oyle desın kı, laf agızdan bir kere cikar belki sozune sadıktır ve bos konusmak umut vermek ıstememıstır.
Mesela ben birseyı yapmayacaksam asla gecistirmek icin tamam yaparım demem.belkı o da oyledır?

Anladığım şu arabaların modelini mi yarıştırdınız?

Öyleyse saçma olmuş ama adamın alınması daha da saçma. :KK53:

Sanki onun arabası yok diye aşşağılamış gibi oldum
Kim ne demiş pek anlayamadım ama sonuç kısmında o söylemiş sizde cevabını vermişsiniz. Sizde bozuk atın beni kırdın deyin. Üste çıkın. O laf söylerken oluyoda cevabjnı alınca mı bozuluyo. Bırakın küssün yoksa her tatrtısmada gönlünü yapmak zorunda kalırsınız

Araba sürmeyi öğret demedim öyle bi beklentim de yok ama laf olsun diye öğretirim demedi banane gibi konuştu bozuldum doğal olarak
Demez. Bos konusmak umut vermek ıstememıstır. Oylesıne konusmayi sevmıyodur belki, sızı mı eylesin yanı bunu mu istiyorsunuz anlamadım ki.
Oyle dese ve sonrasında yapmasa, verdıgı sozu tutmadı diye konu acacaksınız burda.

Araba modeli değil o beni küçümsedi sana arabayı vermezler alamazsın süremezsin çıkartamazsın fln diye
Onunda babası vermiyo çooğu zaman bende ben arabaya para ödüyorum her ay evinizdeki arabayla karıştırma dedim
Anladığım şu arabaların modelini mi yarıştırdınız?

Öyleyse saçma olmuş ama adamın alınması daha da saçma. :KK53:

yanlış anlamayın lütfen ama çok basit mwvzular yendiğiniz bir b*k yok hiç bir şey olmamış gibi konuş geç bence evlendikten sonraki problemler den sonra sanırım sevgililik dönemi sorunlarımı özledim😔😔

Back
X