- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
İnce halıysa cam vardır heralde evde orada kurutabilirsin belki
Of çok şapşalım.
Köpek aldık bir kaç hafta önce. Tabi tuvalet eğitimi verirken halıları kaldırdık zira shagy halılara tuvaletini yapmaya bayılıyor kendisi.
Tabi bu halıları yıkamaya göndermek gerekiyordu, ben de ha bugün ha yarın diye diye geldim bugüne. Aradım bir yeri, çok para istedi ben de sinirlendim kendim yıkadım halıları 4 tane çok büyük değiller banyoda yıkandı. Bi' de yere yapıştım halı yıkarken.
1-Bu halıları nerede kurutucam ben ya onu düşünmedim hiç. Balkon falan yok çünkü.
Hayır nasıl çıldırdıysam battaniyeleri yıkadım bide, çamaşırlığa koysam orada da battaniyeler var.
Zate ince halılar çok kaliteli şeyler değil, akşamüstü suyu iyice akınca serip saç kurutma makinesiyle bir şeyler yapabilir miyim?
2-Annem beni paralıcak bu sefer, 2 haftadır sakın o halıları kendin yıkamaya kalkma diyordu çünkü. Onu nasıl ikna edicem? Üzerine düştüğümü de kazara fark ederse bir sürü laf edecek bana.
birşekilde biyerlere as yoksa kokutursun
Yanlış anlamayında çok güldüm..İleride anlatacağınız komik bir anınız oldu böylelikle..
Sadece halıları yıkamaya odaklanıp halıları yıkıyorsunuz.Gaza gelip battaniyeleride yıkıyorsunuz.Sonra diyorsunuzki ee şimdi nereye asacam :))
Nerde yaşyorsunuz bilmem ama marmara yağışlı zaten bugün..Bırakın iyice süzülsünler banyoda..Daha sonra camda falan kurutmaya çaışın artık.Yada halı yıkamacıları arayın ben halımı yıkadım siz kuruturmusunız diyiverin bari :)
cama sığmaz ki halılar
bugunluk ıdare edeceksin balkon yokmu yada ne bilim banyoda bi yerde süzülsün
yada komşunun balkonuna falan
yarın ve sonrasında açacak hava,kururlar rahat rahat
geçmiş olsun bu arada canım
dikkat et..
hımm balkon yokmuş
bizim oaralarda aprtman girişindeki duvarlara da atıyolar valla
akşam alıp
ertesi sabah tekrar atıyolar kurusun diye
yada dediğim gibi balkonlu bi komşuna falan götüreceksin
iyice kuruması lazım yoksa kokar valla
sandaleyelerden tren yap:) üzerine as.
annen evde değilmi?
yada bir komşu balkonu varsa yağmur geçince oraya as.
bende de 3 köpek var. gazete ve çiş eğitim pedine öğretirsen daha rahat olur.ve sadece kullandığın odalar açık kalsın diğer odaları kapat 4. aıından sonra diş değiştirecek ve bu seferde kemirmeye başlıycak. kolay gelsin hayatının tatlı belasıyla sana mutluluklar.
Komsunun balkonunu kullanman gerekiyor. Saç kurutma makinesi ile olmaz. Havalanmazsa koku yapabilir.
Geçmiş olsun
Halı yıkamaya verin,en mantıklısı bu sanırım
Onlar tekrar yıkasınlar,kurutsunlar
Halı yıkamaya verin,en mantıklısı bu sanırım
Onlar tekrar yıkasınlar,kurutsunlar
canım ya kızma ama valla bende çok güldümDuşa kabinin üzerine asma bence, zaten banyo çok hava almayan bir yer rutubet yapabilir, halı bu sonuçta. ben çamaşırları evde kuruturken bile camı açar ,çamaşırlığı cama dayar öyle kuruturum, zaten yağmur yağıyormuş hava nemli , halılar battaniyeler evde kuruyacak iki kat nem olacak , bence tek çözüm halı yıkamaya verin yıkasınlar rica edin zaten temiz deyin belki ücreti düşürürler ama zaten bence gayet uyguna yıkıyorlar, ben öyle yıkatıyorum en azından :)
Camlarımız hep açık evde o açıdan sorun yok.
Sandalyeleri dizip üstüne koydum halıları valla.
Anneme de söyledim, haftasonu vericektim ben diye bir başladı söylenmeye hemen telefonu kulağımdan uzaklaştırdım.
nasıl cok pahalı yahu benım abımın yerı var 3 lıraya yıkıyorlar hemde ozel makınalarla havus sustemındede degıl
konunuza bende guldum afferın ama marıfetlıymısınız al bana yıka desen 3-4 saat dusunce gucuyle dusunur dusunur bu saate kadar halledemezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?