Ben bi halt yedim ama...

Rulo yaparak, banyoda bir şeyin üstünde suyunu süzdürüp; daha sonra da sandalyelerin üzerine atabilirsiniz...

Allah kolaylık versin.

Evdeki yaramazı da ne yapmalı bilmem... :27:

Rulo yaparak, banyoda bir şeyin üstünde suyunu süzdürüp; daha sonra da sandalyelerin üzerine atabilirsiniz...

Allah kolaylık versin.

Evdeki yaramazı da ne yapmalı bilmem... :27:

Yok yok yaramaza bir şey yapmayalım, alıştı çünkü küçük tuvalette gazeteye yapmaya.
Dün de orayı temizlemiştim, gazete koymayı unutmuşum yıktı ortalığı.
Halıyı da ben yıkadıktan sonra değil üzerine işemek, damlatsa kopartırım patilerini. :1:

:9::9::16::16::16:

Çok tatlısın slim ya :9::9: sonunu düşünen kahraman olamaz demişsin :9::9:
umarım içeride kurur yoksa güzelim ATP'lerine ve emeğine yazık olacak.

:1::1::1::1:

Benimde ögrenciyken ayni sorun basima gelmisti....Halim 4 x 3 m di ama kalin degildi.. Disarida wash and go salona gidip.. Oradaki kurutma makinasina atmistim.. Salonun sahibi görmüs epey kizdi. Halilari atmak yyasakmis. Bende aaa öylemi ben bilmiyordum özür dilerim dedim.. :1::1::1: Programi durduramadigi icin halimi kuruttum.

çok tatli bi dert olmus bu yaa :) o nasil bi hirs birden kalkip halilari yikiyorsunuz sonra dank ediyor nerde kurutacaginizi :)) umarim kolaylikla bas edebilirsiniz ama okurken çok güldüm ya çok tatli

Halıları kaldırayım derken kayıp düştüm demiştim.
Kolumu çatlatmışım. Alçıda değil ama sargıda. :1:
Ay ne diye arandıysam o kadar, ver parasını hem yorulma hem halıyla uğraşma hem sağlıklı kal di mi.
Yok illa arancam. :25:

:))))))))))))) kurutursun yaaa tum derdın bu olsun ...

çare buldunuz mu bilmiyorum diğer sayfaları okumadım da ama damınız varsa yani çatınız kiremitten değilse dama çıkartıp serin.

yada banyoda suyunu akıtabildiğin kadar akıt (rulo şekilde sarıp sandalye gibi yüksek bir yere koy su çabuk aksın). nemli bir duruma geldiği zamanda havlu gibi kuru ve suyu emen bir şeyle de sürekli halıları silip nemini elinden geldiğince almaya çalış.

saçma gelebilir önerilerim ama serecek bir yer yoksa akla gelen en mantıklı şeyleri yazmaya çalıştım :D umarım sorununu çözmüşsündür de bunlara gerek kalmaz

allah akıl ve fikir versin.

Bana vereceğini de size versin. :34:

:))))))))))))) kurutursun yaaa tum derdın bu olsun ...

Ay ben de gülüyorum. Samdalyedeydiler işte, baktım bayağı kurumuş sabaha tamamen kurumuş olurlar muhtemelen.

çare buldunuz mu bilmiyorum diğer sayfaları okumadım da ama damınız varsa yani çatınız kiremitten değilse dama çıkartıp serin.

yada banyoda suyunu akıtabildiğin kadar akıt (rulo şekilde sarıp sandalye gibi yüksek bir yere koy su çabuk aksın). nemli bir duruma geldiği zamanda havlu gibi kuru ve suyu emen bir şeyle de sürekli halıları silip nemini elinden geldiğince almaya çalış.

saçma gelebilir önerilerim ama serecek bir yer yoksa akla gelen en mantıklı şeyleri yazmaya çalıştım :D umarım sorununu çözmüşsündür de bunlara gerek kalmaz

Çözüldü gibi, kurudu sayılır halılar.
Teşekkür ederim çokç :16:

Back
X