Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Merhaba arkadaşlar. daha önceki konularımdan beni tanıyorsunzdur aşk da hep şansszım.. İlk sevgilim tarafından yıllarca aldatıldım ve düğüne 3-4 gün kala terkedildim... o şahısla cinsel anlamda yakınlaşmam olmştu ama bakireliğime zarar verecek kadar yakınlaşmadım.. Ve çok ileri gitmemiş olsam bile onunla yakınlaşmammımın pişmanlığını her gün yaşıyorum.... İlk lanetli ilişkimden sonra kısa kısa şeyler yaşadım ve burada paylaştım... Bi tane geçenlerde birinden bahsetmiştim, geneleve gittiğini duyunca soğudum ve bitti... Ve ne büyük kaderse 10 gün evvel yeni biriyle tanıştım(ve inş. son olur) Bahsettiğim kişi hayallerimde bile tasavvur edemediğim bi insan... benim beklentilerime cvp verecek birisi.... hayallerimde canlandrsam bu kadar olmaz... bana çok değer veriyor... ve araştrdım sordum çok kıymetli bi insan ve normalde çok seçici biri olduğunu söylüyor onu tanıyanlar, onun seninle görüşmesi senin için bi şans diolar... Beni uzun zamandr takip ediyormuş ve bana açıldı ve bende boşluktaydım teklifini kabul ettim ve kızlar inanırmsnz aşık oldum ve ilk kez bu kadar güzel şeyler hissediyorum.. Gelelim asıl meseleye...... Kızlar ben artık hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum ve bu insanı kaybetmeyi hiç göze alamıyorum.. bu bahsettiğim kişi 2 kişiyle görüşmüş bu vakte kadar ve el ele tutuşmaktan öte gitmemiş... ve bi kızda en çok önem verdiği şey namusmuş... çok şükür bakkireyim ama onun için bekaret sadece 2 damla kan demek değilmiş.. yani haklı tabi...:50: bana o nişandan ayrıldığın adamla ne kadar yakınlaştın dedi bende sadece dudaktan ve yanaktan öptü dedim daha ileri gittiğini söyleyemedim:43: ve çok kötü hissediyorum şu an kendimi.... eğer anlatsam onunla aynı yatakta yattım ama bakireyim desem bile onun i,çin aynı yatakta yatmış olmamm yeter de artar bile ve beni anında terkeder... diyemedim onu kaybetmeyi göze alamadım... bu sırrı mı ancak öbür dünyada öğrenir ama ben vicdan azabı duyuyorum.... yüzüne bakamıyorum.... çünkü bunu sürekli soruyor hala emin olmuş değil... ona yalan söylediğim için kendimdenn nefret ediyroum... Ne yapacağımı bilemiyorum.. geçmişte evet bunları lanet olasıca bi pislkle yaşadım ama çok pişmanım o pisliğin tenimden gitmesi için tövbeler ettim ve onu tenimden kazıdım zaten o insanla da görüşmüyorum bu yüzden yalan atmak zorunda kaldım ama şimdi çok pişmanım... doğruyu bu saatten sonra hiç söyleyemmm.... bu insan dan ayrılırsam benim ruhum çöker biter.. çok karışığım.... :43::43:

NOTTT
Kızlar bu konuyu açtıktan bi süre sonra erkek arkadaşım bana "geçmişte dul bi bayanla cinsellk yaşadım" dedi.. ve ben hani olmamştı dedim.. "sevgilim değildi ki öylesine birşeydi" dedi.. ve iğrenç olduğunu söyledim... dul bi kadınla bi de utanmadın mı dedim.. sonra şaka yaptım dedi , tepkini ölçmek istedm dedi ve bence şaka falan değil gerçek... kendini temz gibi gösterip benden temz olmayı bekliyor aklı sıra... Ne kadar bencil biriyle beraber olduğumu başka davranşlarındanda anlamaya başladım.. Benim durumumda olan varsa bence anlatmayın çünkü ilişkinin hemen başında böyle sorular soran birisi zaten aşırı takıntılı biridir ve sizin geçmişinizi öğrenirse kafaya çok takar size bakış açısı değişir sürekli her fırsatta yüüznüze vurur... Bilmemesi en mantıklısı... Böyle şeyleri ilk başta sormasaymış sorarsa böyle olur... emin olun hiç temz erkek yok.. geçmişte yaşadıklarımızı bilmek zorunda değiller... Kendileri yapınca iyi biz yapınca kirli.. sanki kendileri bir bayanla yapmıyorlar...... kınadıkları şeyi başka bi bayana yapıyorlar sonra temiz kız arıyorlar.... İyi ki anlatmadım çünkü başka sevmedğim huyları var ayrılmayı düşünüyorum.... anlatsaydım benim özelimi bilmiş olacaktı..

Son düzenleme:
sen aşkı bu sefer buldugunu dusunuyorsun ama bılemedım geçmişini neden bu kadar irdeliyor sence bay mükemmel mi bu kişi gercekten?

sen aşkı bu sefer buldugunu dusunuyorsun ama bılemedım geçmişini neden bu kadar irdeliyor sence bay mükemmel mi bu kişi gercekten?

cnm benim bi erkekten beklediğim bütün özelllikler fazlasıyla mevcut tabi her insanın eksileri vardır ve onda da sevmediğim huylar var ama sevdi,ğim huyları öyle baskın ki olumsuz tarafları önemsiz kalıyor... Kendiisi geçmişte birşey yaşamadığı için karşıısnda ki kızın da son derece temz olmasını istyor.....:43: ve nişanlılık yaşadığım için çok üstüne düşüyor soru soruyor ara ara

cnm benim bi erkekten beklediğim bütün özelllikler fazlasıyla mevcut tabi her insanın eksileri vardır ve onda da sevmediğim huylar var ama sevdi,ğim huyları öyle baskın ki olumsuz tarafları önemsiz kalıyor... Kendiisi geçmişte birşey yaşamadığı için karşıısnda ki kızın da son derece temz olmasını istyor.....:43: ve nişanlılık yaşadığım için çok üstüne düşüyor soru soruyor ara ara

hmm canım sonucta geçmiş geçmişte kaldı ve suan hayatındakı ınsanı kaybetmek ıstemıyorsun gelecekte sorun yasamamanız ıcın bence yaşadıklarını ona anlatma

geçmişini bu kadar sorgulaması bana da ilginç geldi.

ancak günümüzde erkekler bu kadar rahat ve istediklerini yaşarken bu konuda bir kızla el ele tutuşmaktan öteye gitmeyen bir erkeğin de kendisi gibi bir kız beklemek hakkıdır bence. şu açıdan da bakarsak o kişinin muhtemelen çok ciddi bir ilişkisi olmamışken senin nişanlanmış olma gerçeğin bile ona ağır geliyordur eminim.

bence gerçeği kesinlikle anlatmalısın böyle o kişiye yalan söylemiş ve hakkını yemiş oluyorsun bence.

sen anlat kendisi karar versin böyle bir yalanla ilişki sürmez.

Kendimi çok suçlu hissediyorum:43: Bi de bana ailem nişandan ayrılmış bi kız ile beraber olmamama ne der bilmiyorum dedi bugün.... o da canımı sıktı :50: O daha önce birşey yaşamadığı için çok temiz bi kız arıyor malesef:50:

Kendimi çok suçlu hissediyorum:43: Bi de bana ailem nişandan ayrılmış bi kız ile beraber olmamama ne der bilmiyorum dedi bugün.... o da canımı sıktı :50: O daha önce birşey yaşamadığı için çok temiz bi kız arıyor malesef:50:

uu cok sıkılarmış canım yanı sonucta boşanmışta olabılırdın bunlar herkesın basına gelebılır nişan atmayı bıle sorun etmısler kım ıster nişan atmak .. kalbe ruha değil bellı kalıplara gore yasıyorlar sanırım sen uyabılecek mısın buna?

Ona gerçeği artık analatamm çünkü 3-4 kez ara ara lafı açıldı ve sordu ben de her defasında yalan söyledim:18: Şimdi anlatırsam gözünde hem yalancı olcam hemde eski ilişkimde yakınlaşma durumumu öğrenecek yani kesinlikle ayrılırz o zmn.. cünkü öyle olur:19: ya anlatmıycam böyle hergün yüzüne yalancı gibi bakcam yada başka bişeyi bahane edip ayrılcam:50:

uu cok sıkılarmış canım yanı sonucta boşanmışta olabılırdın bunlar herkesın basına gelebılır nişan atmayı bıle sorun etmısler kım ıster nişan atmak .. kalbe ruha değil bellı kalıplara gore yasıyorlar sanırım sen uyabılecek mısın buna?

Ailesi biraz tutucu anladığım kadaryla ama bu karadenzli ailesi karadenzde.. bu burada memur ailesi memlekette.. senede 2 kez anca görüşür ve onu öyle seviyorum öyle aşka tutuldum ki böyle hafif sıkı davranışları gözüme bile batmıyor

Düşünüyorum da geçmişte yaşadıklarıma çok pişmanım.. bende istermiydim ki onları yaşamak, ayrılma... kim ister ki... ama bi hata yaptım pişmanım hem de çok.... ve bakireliğime zarar verecek bişeyde yapmadım çok şükür... onunla çıplak aynı yatağa girdim ve şu an kendimden nefret ediyorum:50::50::50::43::43::43: Ama çook pişmaınm ve üzerinden yıllar geçti.. Bu insanı tanıyacağımı bilsem kendimi muhafaza etmezmydim ki hiç.... ama şimdi gerçeği söylesem kesinlikle ayrılır benden.... Onu kaybetmeyi göze alamıyorum ama onu çok seviyorum.. ondan önce hatalı şeyler yaptım ama çok pişmanım

ayrilmayi goze aliyosan anlat.

ben de esime cok sordum o da bana olmadi dedi.

simdi yalan soyledigini ogrensem simdi bosarim. cunku bana yalan soyleyerek beni aldatnis oluyor. salak yerine koymus oluyor. ben ilk kez gogsunde yattigim kiz oldugumu dusunurken. ihanet degil de nedir bu? cunku yalan soyleyerek ona secme hakki birakmiyorsun. istemedigi tarzda bir kizla beraber olmasina sebep oluyorsun.

birak karari o versin.

Evlenmeden önce evleneceğimiz insan hayatımızda olmadığı için ona göre yaşayamayız malesef.
Herkesin geçmişinde pişman olacağı şeyler olabilir. Kimse sütten çıkma ak kaşık değildir.
Önemli olan birlikteliğin başladığı zamandan sonra o insanın hareket ve davranışlarıdır.
Yani daha tanışalı 10 gün olmuş ve bir erkeğin bu kadar kısa sürede bir kıza bu soruları sorması çok saçma. Açıkcası ben o erkek hakkında iyi düşünemem.
Sevgi, aşk evlilik çok değerli şeylerdir ve daha 10 gün olmuş aranızda ne kadar aşk olsa da çok emek verilmiş çok büyük bir aşk olamaz bu durumda bile bu sorularla size gelmesi hiç doğru değil. Ben açıkcası bu adamın bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca seven insan sevdiğini hatasıyla bile sever. Malesef bu konuda size yardımcı olamıcam fazla ama daha başından böyle bir üzüntüyle başlayacaksanız olaya hiç başlamayın daha iyi.

evet ama bu hariç diğer bütün her yönden öyle uyumluyuz ki... Bahsettiğim sevdiğim kişi aynı zamanda profösyonel anlamda şair ve bende amatör şiirler yazan biriyim... birbirimize şiir yazarak konuşuyoruz öyle güzel anlaşıyoruz ki... vs. vs... ruh eşimi buldum diyeblrm.... ama bir tek bu eksiden dolayı bu kadra uyumlu bi çiftin ayrılması reva mı :( Tabi bu benim hatam

Benlle ciiddi düşündüğü için önem verdiği konuları erkenden konuşuyor... ne varsa ilk başta öğrenmek istyor ama ben ona yalan söyledim:26: onunlayken asla ona ihanet edemmm:50: ondan önce ki hatalarım beni mahvetti:43::43:

canım ondan önce yaşadıkların onu ilgilendirmez. Madem bu kadar çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun anlatma. Her insanın hayatta hataları olabilir. Önemli olan onunla birlikteyken başkalarıyla onu aldatman. Önceki yaşadıkların onu ilgilendirmez.Bence suyu hiç bulandırma.

geçmişte yaşadıkların onu ilgilendirmez diyenleri anlamıyorum. bırakalım kararı o kişi kendisi versin.

bu yalancılık birini kandırmak aynısı kendinize yapılsa ne düşünürdünüz?

hayatınızdaki erkek bir kızla beraber olmadım derken gerçek böyle olmasa o zaman da onun geçmişi beni ilgilendirmez diyebilecek miydiniz?

herkesin hayalinde bir kız bir erkek tipi özellikleri vardır muhakkak. herkesin beklentileri vardır. kimi geçmişe takılır kimi takılmaz. mesela ben takılırım geçmişine karşımdaki kişinin ve bana bu konuda dürüst olmasını isterim. belki çok aşıksındır istemediğin bir şeyi bile kabul edersin ama bu hak bana tanınmalı. beni bırakır diye bir kişiden gerçeği saklamak ne derece doğru bir davranış?

geçmiş önemlidir biri deneyimliyken ilişki konusunda biri değilse bu istenmeyen bir durum olabilir. mesela benim de çok ciddi uzun süreli bir ilişkim olmadı karşımdaki kişinin de olmamış olmasını tercih ederim ve yaşadıkları bence beni ilgilendirir. bir insan geçmişini silemez çünkü onunla yaşamaya devam eder bir şekilde üzerinde izini taşır.

konu sahibi bence sen etik olarak yapman gereken doğrusunu yapmalısın ama yine de çok karışmak istemem kendi hayatın düşün doğru kararı ver.

Düşünüyorum da geçmişte yaşadıklarıma çok pişmanım.. bende istermiydim ki onları yaşamak, ayrılma... kim ister ki... ama bi hata yaptım pişmanım hem de çok.... ve bakireliğime zarar verecek bişeyde yapmadım çok şükür... onunla çıplak aynı yatağa girdim ve şu an kendimden nefret ediyorum:50::50::50::43::43::43: Ama çook pişmaınm ve üzerinden yıllar geçti.. Bu insanı tanıyacağımı bilsem kendimi muhafaza etmezmydim ki hiç.... ama şimdi gerçeği söylesem kesinlikle ayrılır benden.... Onu kaybetmeyi göze alamıyorum ama onu çok seviyorum.. ondan önce hatalı şeyler yaptım ama çok pişmanım

eeeee yeter ama nıye bukadar yıyıp bıtırıyosun kı kendını:47:boylelerıyle ya ılıskıyı kescen cunku kabullenmezler:19:emınım elıne sadece el degmıstır cok temızdır:27:yada sonuna kadar ınkar:ssz:benkı yalandan nefret eden bırısıyım ama eger ayrılmazda ıtıraf edersen bu adam senın canına okur sureklı basa kakar.daha gecen bır arkadas konu acmıstı esı, eskı sevgılısıyle yasadıklarını unutamıyor ve sureklı huzursuzluk cıkarıyomuş:19:bosanma asamasına gelmısler.gecmısınden pısman olma deger verdın sevdın ozamanlar onları yasarken mutluydun ayrıldın sende ıstemezdın sonunun ayrılık olmasını ama karsındakı senı terketmıs herseyde vardır bır hayır.bayanlar erkekler gıbı degıl gercekten sevdın cok asık olarak yasadın sen o anları tamammı? o senı terkeden assalık gıbı olesıne sırf yasamıs olmak ıcın yasamadın:31:oyuzden utanma kendınden ay bunları benmı soluyom:23:yakında doguracam bır mulayımlık geldı uzerıme :9:

Son düzenleme:
Sacmaligin bu kadari..

Neyin baskisi bu bu kadar.

Herkes sevdiginin ilki olmak ister fakat daha on gunlukken boyle konularin konusulmasini hic hos bulmuyorum.

İnsani yalan soylemeye mecbur ediyor boyleleri ve bir yalanla da iliskiye adim atilmaz

Sacmaligin bu kadari..

Neyin baskisi bu bu kadar.

Herkes sevdiginin ilki olmak ister fakat daha on gunlukken boyle konularin konusulmasini hic hos bulmuyorum.

İnsani yalan soylemeye mecbur ediyor boyleleri ve bir yalanla da iliskiye adim atilmaz

hakikaten 10 günlükken bu ne cüret?? çok güzel bi "sanane" yi haketmiş ama bizim kızlar malesef evde kalıcam korkusuyla birini bulunca yapıştıkları için ayran budalası gibi gezerler (konu sahibi sözüm sana değil) bu adamlar da ben neymişşm yahhu deyip patavatsızca akıllarına geleni söylerler tabi.

canım sen de inanma ona elini tutmuşmuşta başka bişey yapmamıştaa, yapmadıysa da fırsatını bulamamıştır..

Back
X