Ben bıktım.

Eltinin derdi belli aslında. Kendi ailesi ilgilenmiyor diye hıncını sizlerden çıkarmaya çalışıyor.
Yerinde olsam sessiz kalırım elti kişisine.
Kv ye de söyle sizden değil ailesinden kaynaklı diye.
Ayrıca kaynın olacak zaten tokat filan atıyormuş baya mutsuz bir kadın bu elti. Üzüldüm onun için.

Aynen size katılıyorum. Benim bir kaynım var iki çocuğu var çalışmaz etmez anca para yer ailesini sömürür yetmez kayınailesini sömürür. Geçen geldiğinde dedi ki siz kuş besliyorsunuz ondan mı olmuyor acaba çocuğunuz kuş dua edermiş ben tek olayım çocukları olmasın diye . Ben bu kadar kötüniyetli olmasına anlam veremedim. Umarım çocuklarından çıkmaz dedim sadece içimden....

Bence kendini iyice geri cekmelisiniz ben olsam görüşmem bir günde lafı gelirse soylerim benim kendi derdim bana yetiyor birde başkasını cekemem karısımıyım kocasımıyım nazını eyleyeyim.Allah aşkına onların bebeği oluyor sizin üzüldügünüzü görmüyorlar umurlarında bile değilsin de niye bize heyecanlanmiyorsunuz diye trip at.O kaynının ağzına tuvalet terligiyle vurasım geldi.Bosver uzak dur bence bunlardan her söz gelir sonra siz daha çok kırılırsınız Allah size de sağlıklı bir bebiş nasip etsin vakti geldiğinde.Bak ben ilk bebeğime ikinci ayda hamile kaldım ama ikincisinde 8 sene bekledim olmadi gitmedigim doktor kalmadı babam vefat ettikten 3 gun sonra acımdan rahatsizlaninca hastanede hamile olduğunu öğrendim ne acı ki babamın görmeye ömrü yetmedi hep ikinci torun istedi. Allah sağlıklı bir bebis sana da verir zamanı gelince kocaman öptüm.

Genelde yorum yapmam ama pes dedim şuan

uzak durmaya devam et de böyle değil. şu an sizi kullanmaya çalışıyor ve kullanıyor da.
ya hu bizde hamile olduk. oğluma bir çöp istemedim kimseden. sadece bir kez banyoda ağladım. kimse heyecanlı değil bir çöp gelmedi diye.
yani bir patik alsa annem sevinirdim. ona da pişman oldum sonra. sonuçta benim çocuğum ve ben yapmalıyım diye düşündüm.
son olarak gidip kv ve kp e ilişkileri hakkında yorum yapma. senlik bir şey değil. sevmiyorlarsa sevmiyorlar

Genelde yorum yapmam ama pes dedim şuan
Ben de dedim eşim bile bir yere gidilecekti bahaneler buldu onları götürmedi yanımızda. Benim ekstra bir yorum yapmama bile gerek kalmadı. Allah fesat insanları bildiği gibi yapsın ve yapıyor da görüyoruz şükür.

Bu arada bizim de olmuyor bebiş, kuş besliyoruz çok ta seviyorum annemmm diyorum ona

eltiniz ilgisiz bir ailede büyüdüğünden kaynaklaniyor.
ilgi görmediği için kaynanasindan ilgi istiyo daha çok..
yetinemiyo olmuyor annesinden istediği göremediği için hırçınlaşmış bu hamilelik hormonu tavana yapışmış..
siz elinden gelenden daha fazlasini yapmışsınız.
kaynin da eltinin psikolojisinden etkilendiği için oda hırçın olmuş. ne bilim. herşey eltinden kaynakli bence.
seni istanbullu gelin süreyyaya benzettim eltini de ipege..
allah senin o güzel gönülden en kısa zamanda hamile kalmaya nasip etsin inşallah

Bu arada bizim de olmuyor bebiş, kuş besliyoruz çok ta seviyorum annemmm diyorum ona

Ben de anneeeem ,annecim ,babacım demeyi öğrettim. Kendi adını öğrettim mavis diyor kendi kendine :) çok tatlılar ya. Allahın yarattığı masum varlıklar onlar.

Bir arkadaş yazmış gerçektende bunların derdi=para.Yani istiyolar ki kv kp bebek odası bebek arabası vs alsın.Siz de söyle pahalı bir şeyler alın ki ilgilendiğinizi(!) anlasınlar.Ne öyle kur kuruya sevindim ettim diyosunuz!

Ay insallah tek duam her isteyene hayirlisiyla..

Allahım doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sizlere ve tüm isteyen kadınlara...

Inşallah canim amin... Zaten bugune kadar yaptiklarindan dolayi kimse onunla ilgilenmiyor. Ya da kaynimin yaptiklarindan dokayi herkes elini ayagini çekti bunu da yuzune soyleyemiyorum. Bu ilk degil daha once ayni sorunlarla geldi yanima o zaman cozuldu ama yine simariklik yaptilar. Aranin duzelmesinden yuz bulup istedikleri herseyi yaptirdilar.

Benim bir vicdanim var aylardir gorusmedim konusmadim. Evime gelmis dert yanmiş uzerine hamile rabbim belki beni bununla sınadı?

Bizde amca ve yenge oluyormuşuź.. heyecanlanmaliymişiz ilkmiş sonucta.. soyledikleri bu sekilde. Inanirmisiniz bende ve esimde yaprak kipirdamiyor zorlami yapalim.

"Yüz verdik Ali'ye geldi s...halıya"

Aynen böyle.
Şımarmış eltişkonuz.
Siz içinizden geldiği gibi veya gerektiği gibi davranmaya devam edin.
Nasılsa yaranılmıyormuş.

Üstünü çizmek kolay olmuyor malesef. Çünkü görünüşte hicbir problem yok gbi gozukuyor ama buz daginin gorunmeyen yüzü cok farkli..

Iste eltim onu gormuyor anlatmaya calisiyorum anlamiyor..

Dogumuna da 8 aydir aramayan kimseyi istemiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…