Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olay pazar günü olmuşne desem bilemedim çok şüphe edilecek durum cidden.
Ben yerinde olsam takipte kalırdım eşimi. Daha önce bir yerde güveni kırılmış ama çünkü durduk yere insan şüphelenmez. Ayrıca cinsellikte yokmuş. Nereden bakarsak bakalım çok anormal bir durum.
Bilmiyorum ama hamile bir kadın bunu yapmaz yapamaz gibi geliyorHer şey ortada değil mi?
Bende sordumBende velilerimin mesaj bildirimlerini sessize aliyorum genelde. Cunku hoslanmiyorum sık sık yazmalarından. Zırt bırt ötsün istemiyorum. Ama bu konuda sadece sorun bu degil. Adam da genel bir degisim varmis. Ve asil onemlisi cinsellik yok![]()
Neler gördük neler. Günahı boynuna tabi ama olanlar hiç normal değil.Bilmiyorum ama hamile bir kadın bunu yapmaz yapamaz gibi geliyor
Tabiii arkadaşların dediği gibi çocuk adamdan degilse
Ben çok kıllandım hayırdır inşallah.Çaktırmadan ızlesin.Arkadaşımın eşi hakkında bana danıştı ben net birşey diyemedim
Olay şu arkadaşın eşi öğretmen
Arkadasim esinin kadın bir veli ile aşırı samimi olduğunu düşünüyor
Başta çok önemsememiş ama sonraları huylanmaya başlamış
Eşi ile cinsellik yok gibi birşey
Adam son zamanlarda müzik dinliyor
Telefon elinden düşmüyor
Acil bir arama için istemiş arkadaşım esinden telefonunu
Bu kadından gelen mesaj bildirim sesi kapalı
Önceki konuşmalar silinmiş
Ve saat ikide son mesaj gülen emoji eminim kadından gelmiş adam görmemiş o yüzden silememiş
Şimdi kadın 3 aylık hamile arkadaşımla tanışır
Ortak noktalarında var
Kadın çocuğunu kaybetmiş
Arkadaşımında yavrusu aynı hastalığa sahip
O yüzden
Arkadaşım hem hamile olması hemde acılarımı bildiği halde bunu bana yapamaz diyor
Hamile bir kadının günahını alamam diyor
Eşi ile konuşmuş arkadaş
Yok öyle birşey demiş
Ama şüpheleniyor
Sizin fikrinizi merak ettim ben işin açıkçası
KIzcağız çok üzgün
İki çocuğum var.Biri 7. diğeri 4. Sınıfta ilkokul öğretmenleri her ikisinin de erkekti.Sınıf grubu dışında hiçbir özel yazışmamız olmadı.Düşünüyorum ne yazışılabilir en fazla çocukla ilgili özel bir durum olur.Yazışırsın biter.Asla normal değil uzayan yazışmalar.Arkadaşımın eşi hakkında bana danıştı ben net birşey diyemedim
Olay şu arkadaşın eşi öğretmen
Arkadasim esinin kadın bir veli ile aşırı samimi olduğunu düşünüyor
Başta çok önemsememiş ama sonraları huylanmaya başlamış
Eşi ile cinsellik yok gibi birşey
Adam son zamanlarda müzik dinliyor
Telefon elinden düşmüyor
Acil bir arama için istemiş arkadaşım esinden telefonunu
Bu kadından gelen mesaj bildirim sesi kapalı
Önceki konuşmalar silinmiş
Ve saat ikide son mesaj gülen emoji eminim kadından gelmiş adam görmemiş o yüzden silememiş
Şimdi kadın 3 aylık hamile arkadaşımla tanışır
Ortak noktalarında var
Kadın çocuğunu kaybetmiş
Arkadaşımında yavrusu aynı hastalığa sahip
O yüzden
Arkadaşım hem hamile olması hemde acılarımı bildiği halde bunu bana yapamaz diyor
Hamile bir kadının günahını alamam diyor
Eşi ile konuşmuş arkadaş
Yok öyle birşey demiş
Ama şüpheleniyor
Sizin fikrinizi merak ettim ben işin açıkçası
KIzcağız çok üzgün
Yani şukadar söyleyeyim siz anlayın. Şimdiye kadar hiçbir öğretmenimizle mesajlaşmadım...
Ben mesajlaştım. Allahtan öğretmen bayan yoksa yandık yani.Yani şukadar söyleyeyim siz anlayın. Şimdiye kadar hiçbir öğretmenimizle mesajlaşmadım...
Mesaj her saatte atılamaz. Arama ile farkı yok bence.Ben biraz önce bir öğretmene fotoğraf atacaktım ama saat geç geldi vazgeçtim
Yarın gündüz atarım dedim
Kurs öğretmenine de okul öğretmenine de yazarım ama hiçbirine gece 2 de yazmam
Ama geçenGelenKutusu bir konu açtı mesaj her saatte atılabilir dedi çoğunluk
Bir de gülücük atmış denmiş de ben de bugün birine ok atacakken yanlışlıkla alkış gitti o tarz sık kullanılanlardan yanlışlık da olabilir
Polyana ile akrabalığım olabilir mi
Mesaj her saatte atılamaz. Arama ile farkı yok bence.
Hayır gece 2 de varmış yani yanlış anlamadıysam. tabiki normal değil.Ben mesajlaştım. Allahtan öğretmen bayan yoksa yandık yani.
Evet sorun o işte gece 2 olması.sizinki gibi yanlışlıkla olan bir durum da yok . Yani şimdi istisnalarla gelmeyin bana. Asla diye birşey hiçbir konuda olmazzBen biraz önce bir öğretmene fotoğraf atacaktım ama saat geç geldi vazgeçtim
Yarın gündüz atarım dedim
Kurs öğretmenine de okul öğretmenine de yazarım ama hiçbirine gece 2 de yazmam
Ama geçenGelenKutusu bir konu açtı mesaj her saatte atılabilir dedi çoğunluk
Bir de gülücük atmış denmiş de ben de bugün birine ok atacakken yanlışlıkla alkış gitti o tarz sık kullanılanlardan yanlışlık da olabilir
Polyana ile akrabalığım olabilir mi