• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir anlam veremedim anlayan var mı ?

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/​

Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/​

Canım üzülme ama senden sıkılmış gibi

Canım üzülme ama senden sıkılmış gibi

Yerinde olsam hemen bırakırım aramayı sen üzülmüştüm buralara kadar derdini yazmışsın ama o oyun derdinde belli ki senin verdiğin değeri vermiyor emin ol mutlaka arayıp işim vardı diyecek ama seni sevdiği için değilde elinde bir tek sen olduğun için. Umarım hakkında hayırlısı olur

aranızda hiç bir şey olmadı mı kavga onu soğutucak bir şey ya da

hayır canım kavga veya tartısma olsaydı zaten anlardım o yuzden konusmak ıstemedıgını faakat en ufak ses yükseltme bile olmadı yani dediğim gibi saat 3 gibi konuştuk herşey yolundaydı fakat 19.20 gibi aradım işte bu saatte kadar bunlar oldu bir türlü çözemedim fakat şöyle düşünüyorum belki beni üzecek birşey yaptı konuşacak yüzü yok gibi düşündüm

Bana yıllar önce yaşadığım şeyi anımsattı.
Aynen böyle her şey normalken adam benden uzaklaştı, sonradan da çaktı ayrılığı:31:

Hemde öyle saçma gerizekalı nedenler sunmuştu ki, neyse gece gece gıcık oldum hatırlayıp.

hayır canım kavga veya tartısma olsaydı zaten anlardım o yuzden konusmak ıstemedıgını faakat en ufak ses yükseltme bile olmadı yani dediğim gibi saat 3 gibi konuştuk herşey yolundaydı fakat 19.20 gibi aradım işte bu saatte kadar bunlar oldu bir türlü çözemedim fakat şöyle düşünüyorum belki beni üzecek birşey yaptı konuşacak yüzü yok gibi düşündüm

kaç aylık bir ilişki yeni mi

Aynı şehirde değil misiniz? aynı şehirde iseniz evine çıkın gidin derdi neymiş sorun derim.

pardon 2 yıldır diye yazmıştn unutmuşum iş yerinden birileri kafasını karıştırmış sanırım

Aynı şehirde değil misiniz? aynı şehirde iseniz evine çıkın gidin derdi neymiş sorun derim.

ben uşakta okuyorum ama tatil diye bir hafta daha ızmırdeyım fakat şuan gidemem ailesiyle yaşıyor bende ailemin yanındayım bu saatte gitmem yakışık almaz yarın onun hafta tatılı eğer sabaha kadar böyle sürerse yarın gitcem

Aaa:S çok ilginç o zaman .

Ben olsam başka bir numaradan arardım açınca da direk o anda '' Ne oluyo ? '' diye sorardım

Aaa:S çok ilginç o zaman .

Ben olsam başka bir numaradan arardım açınca da direk o anda '' Ne oluyo ? '' diye sorardım

valla en az 10 kere aradım yeterınce rezıl oldum bi de bunu yapsam hepten rezıllıgın dıbıne vururum glıba :S

Bayadirda berabermissiniz, boyle kaprisleri asmis olmaniz lazim ayip etmis. Bence sende soguk dur, usteleme. Bi sure zaman ver bakalim neymis derdi er gec cikar ortaya.

4 yıldır birlikte olduğunuzu söylemişsiniz
Buna dayanarak yorum yapacağım.
4 yıllığın verdiği bir sıkılmışlık durumu rahatlık durumu söz konusu
Sanırım erkek arkadaşınız nasıl olsa beni seviyor bana alıştı gidemez mantığı ile hareket etmeye başlamış
Ve sizi kaybetmekten korkmuyor bu çok açık yoksa bu hareketlerinin tavırlarının başka bir açıklaması olamaz yani..:ssz::ssz:
Oyunu size tercih edecek kadar ne olmuş. bir arayıp işim vardı arayamadım, yazamadım vs birşeyler diyebilirdi size.
Bu yüzden bu kadar uzun ilişkiler sağlıklı değil ne yazıkki uzatılmadan birşeyler olsa keşke.
Sen biraz ilgini alakanı keseceksin
Onsuz yapabileceğini gerektiğinde seni kaybedeceğini görebilmesi lazım yoksa düzelmez böyle gider devam eder..
Herşey senin elinde şu an tabi sana olan sevgisi ve saygısı devam ediyorsa..

Back
X