• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir anlam veremedim anlayan var mı ?

artık ulaşmaya çalışsam ne ki ya bilerek kendisi kapattı telefonu ya da sarjı bıttı her durumda merak ettıgımı sınırlendıgımı bılıyor bı yerden mutlaka ulaşırdı ısteseydı eğer mantıklı sebep söylemezse ayrılcam bu sefer artık yettı canıma
Önce ulaş sonra ayrıl. Bir rezil et bence arkadaşlarını telaşlandırıp telefonu kapalı çok korkuyorum diye. Sonra da yol ver en azından gözünü korkut. anladığım kadarıyla pek kaybetme korkusu vermemişin :)

aynen bende öyle düşünüyorum ya da benımle konuşmaya yüzü olmayacak bırsey yaptı dıye dusunuyorum

Bence senden ayrılmış, bir şey yapıp yapmadığını bilemem. Ne kadar seviyesiz, çirkin bir davranış, ayrılmaya karar verdiğinde bunu söylemeye bile lüzum görmeden iletişimi koparmak. Merak edebilirsin, başına bir şey mi geldi diye düşünebilirsin, telaşlanabilirsin, en azından bunlara mahal vermeyecek bir mesaj yazabilirdi, ayrılmaya karar verdim vs diye, durum neyse. Boğazına yapışacak değilsin ya... Karaktersiz erkekler işte...

Önce ulaş sonra ayrıl. Bir rezil et bence arkadaşlarını telaşlandırıp telefonu kapalı çok korkuyorum diye. Sonra da yol ver en azından gözünü korkut. anladığım kadarıyla pek kaybetme korkusu vermemişin :)

eskiden böyle değildi ki ne oldu hiç anlamadım işyerinden kimseyi tanımıyorum unı gıderken arkdasları vardı fakat onlarla suan pek samımı degıl yanı söyleyecegım kmse yok annesını babasını arayıp kendımı küçültmek ıstemıyorum galıba yarın kafelerıne gıtcem

Bence senden ayrılmış, bir şey yapıp yapmadığını bilemem. Ne kadar seviyesiz, çirkin bir davranış, ayrılmaya karar verdiğinde bunu söylemeye bile lüzum görmeden iletişimi koparmak. Merak edebilirsin, başına bir şey mi geldi diye düşünebilirsin, telaşlanabilirsin, en azından bunlara mahal vermeyecek bir mesaj yazabilirdi, ayrılmaya karar verdim vs diye, durum neyse. Boğazına yapışacak değilsin ya... Karaktersiz erkekler işte...

evet öldürecek değilim yarın bulusacaktık bulusmamak ıcın mı yapıyor bırseyler mı yaptı konusmak mı ıstemıyo amacı ne çözemedım bak saat kaç oldu hala tık yok normalde kaç kere arardı ne kadar gerizekalı bırını bulmusum ya adam gıbı neyse derdı söylemıyo resmen

Çok ilginç gerçekten daha önce böyle bişe oldu mu hani kızıpta aramama cevap vermeme gibi ? Tabikide dogru değil haber vermek dakikasını almazdı ama sen tanımıssındır 4 senedir diye düşündüm. Bence bekle ki zaten bişe yaptıysa da eninde sonunda ortaya çıkar. Az zaman değil 4 yıl neticede, inşallah hayırlısı olur hakkında

aynen ya tam gerizekalı dengesiz eğer sınır krızı geçırıp ölürsem bılın kı o gerizekalının yuzundendır yanı

Hak veriyorum sana, kim olsa paniğe kapılır, 4 yıllık ilişki... Zor olsa da kendini tut, sana ulaşmasını bekle. Olağanüstü bir durum varsa illaki ulaşacaktır. Ona 1-2 gün süre ver, sonra zaten netleşir ne olduğu. Ayrıldıysa (ki öyle görünüyor) böyle karaktersizce bir davranışın karşılığı, sessizlik ve umursamamak olacaktır, daha fazla aramamalısın kendine de sıkıntı yapmamalısın...

Ne sinir bozucu bi durum . Kanser olurum ben . Cevap verse ayrilalim dese o kadar sinir olmazsin ama gorup cevap atmazsa deli oluyosun . Bi sekilde bul onu isyerine falan git derdi neyse ogren ona gore karar verirsin .

Canım, annesinin telefon nosunu biliyorsan aramanı tavsiye ederim. sonuçta 4 yıllık bir beraberliğiniz var. Anneside seni tanıyorsa ara halini hatrını sor sonra arkadaşının telefonunun kapalı olduğunu ulaşamadığını merak ettiğini söyle. sonra da evdemi müsaitse telefona çağırabilir misiniz demelisin. Sonuçta bunda alçalacak diye bir durum yok. Yanlış bir durumda yok, arayıp annesine gayet rahat şekilde sorabilirsin. Ayıpta değil, böyle olursa telefonu annesi verecektir. En azından rahat edersin. Böyle kendi kendine sorular sorup yanıt arıyorsun buda insanı sabaha kadar didikler. Birde çocuk değilsiniz, annesini aramak hiçbir zaman alçalmak olmaz.

Telefonla da artık soracaklarını sorarsın, sorunun ne olduğunu öğrenirsin. Derdi neymiş anlarsın. Belkide uyuyordur, senin şu çektiğin sıkıntıların farkında bile değil. Erkekler bu yönden rahattır. Kadınlarsa, telefonu açmadığı zaman birden çok hikaye kurar kafasında, ondan sonra kendi kendini yer bitirir. Erkekde bir uyanır, telefonun pili bitmiş takar. Sonra sürüsüyle aramalar, mesajlar.... Tek yaptığı sinirlenip arar. Ne oldu? uyumuş kalmışım, sende amma aramışsın der olay biter.

Son düzenleme:
Kızlar son bi kere çağrı atayım dedım sonra beni aradı neden aramadın dedim hesap sordum bana söylediği şey biraz beni merak etmeni, özlemeni istedim dedi bunun aynısını 1 yıl once de yaptı çok sınırlendım ve baya sınırlendıgımı bellı etmedim ama yuz de vermedım hep kapatmaya calıstım telefonu yarın bulusacaktık zaten bana dedı yarın bulusmak ıstıyorum falan dıye yarın yuz yuze yenıden sorcam farklı durum varsa yuzunden gözunden anlarım zaten..

Kızlar son bi kere çağrı atayım dedım sonra beni aradı neden aramadın dedim hesap sordum bana söylediği şey biraz beni merak etmeni, özlemeni istedim dedi bunun aynısını 1 yıl once de yaptı çok sınırlendım ve baya sınırlendıgımı bellı etmedim ama yuz de vermedım hep kapatmaya calıstım telefonu yarın bulusacaktık zaten bana dedı yarın bulusmak ıstıyorum falan dıye yarın yuz yuze yenıden sorcam farklı durum varsa yuzunden gözunden anlarım zaten..

Başka biriyle olma ihtimali var mı? Söylediği şey bariz yalan. Ben olsam buluşmazdım bir süre görüşmezdim..

Bu yaptığı hiç hoş olmamış. Yarın sen kendini benim yerime koy demelisin. Aynısını sen yapsan kim bilir ne derdi. Hemen surat asardı.

En azından donus yapmıs . Yarın bı gorus bakalım ne dıyecek bızımle de paylas olur mu . Merak ettım bende

Adam senle oynuo resmen hiç kusura bakma ama hemen yelkenleri suya indirmissn bn olsam bulusmam yarın durduk yere seni telaşlndiriyor merak icinde bırakıyor sonra beni Özle diye yaptm ne saçma !!
Önceki konularnda da havuzda tanışıp gece dışarı çıktgi bayanlar yüzünden ayrılmışsn. Askimdan ölsem ona geri dönmem artk demissn ama görünüşe göre sinirle ağzından büyük laflar çıkıyr ve sevgilinde onun rahatlığıni yaşıyor yani adam seni kaybetmekten korkmuyor ..

:46::46::46::46::46::46:

Yerinde olsam hemen bırakırım aramayı sen üzülmüştüm buralara kadar derdini yazmışsın ama o oyun derdinde belli ki senin verdiğin değeri vermiyor emin ol mutlaka arayıp işim vardı diyecek ama seni sevdiği için değilde elinde bir tek sen olduğun için. Umarım hakkında hayırlısı olur

Bu olayın aynısını geçen yılda yapmış..

Sizin yerinizde olsaydım bana cevap vermeyen , gördüğü halde iplemeyen birini aramazdım.Açık ve net..

Ne bu ya ? Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bu adam böyle ?
"Beni özlemeni istedim filan falan." Böyle şey mi olur ?
Böyle üzerek mi oluyormuş ? Ayıp denen bir şey var.
Ben sizin yerinizde olsam buluşmaya gitmem. Aradığında da açmam etmem bakalım o gelecek mi peşinizden ? Gelmezse bırakın gitsin zaten.
Gelirse ben de beni merak etmeni özlemeni ve bu iki kere yaptığının çocukça ve aşırı saçma olduğunu görmeni istedim dersiniz.
Ben sinirlendim burda.
Paşama bak be... hahah.
Çarpıcan bir tane. Kendine gelsin.
Ama çarpamayacağıza göre tavırlarınızla çarpın görsün.:ssz:

Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/​

bahaneler bulur donus yapmayısı ıle ılgılı... ama hıc gercekci gelmez bana boyle bahaneler..

Back
X