• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir anlam veremedim anlayan var mı ?

Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/​

canım bence üstüne düşme.ilgisiz erkek tipi sanki.ama bişey soracağım sevgilin yay burcu falan mı?

Ne kadar gerizekalı biriyle birlikteyim ya insani gerçekten sinir hastası ediyor sanki faceden bırsey yazmak zor mu işi olsa bile. Oyun konusunda da bazen kardeşi onun facesınden oynuyor o olabilir ama aramaması beni sinir etti. böyle bi birlikteliğimiz olmasaydı smdıye çoktan ayrılmıştım zaten ama bence ya benı aldattı ya da bırıyle cok samımı oldu ne bıleyım belkı bana karşı kendını suclu hıssedecek bırsey yaptı ondan karşıma cıkıp arayamıyor. Yarın haftasonu bulusacagımızı da bılıyordu şu saatte kdr buluscz yda bulusmucaz gıbı net bırsey de konusmamız gerekırdı hiç cvp vermezse yarın evının orda net kafelerı vr oraya gıtmeyı düşünüyorum size bu mantıklı mı

Ne kadar gerizekalı biriyle birlikteyim ya insani gerçekten sinir hastası ediyor sanki faceden bırsey yazmak zor mu işi olsa bile. Oyun konusunda da bazen kardeşi onun facesınden oynuyor o olabilir ama aramaması beni sinir etti. böyle bi birlikteliğimiz olmasaydı smdıye çoktan ayrılmıştım zaten ama bence ya benı aldattı ya da bırıyle cok samımı oldu ne bıleyım belkı bana karşı kendını suclu hıssedecek bırsey yaptı ondan karşıma cıkıp arayamıyor. Yarın haftasonu bulusacagımızı da bılıyordu şu saatte kdr buluscz yda bulusmucaz gıbı net bırsey de konusmamız gerekırdı hiç cvp vermezse yarın evının orda net kafelerı vr oraya gıtmeyı düşünüyorum size bu mantıklı mı

birde başka numaradan arayın bakalım şu dengesizi
cevap verecek mi:ssz::ssz::ssz:
Ne saçma ya kendini ne sanıyor acaba:53::53::53:

Böyle bize sorunca 1-2 aylık ilişki sandım. Bunu bize sorman yersiz. Hani 1-2 aylık olsa sıkılmış diye yorumlarsın da. Burda biraz boşvermişlik var. Yabancı bir numaradan ara bakalım açacak mı?
"Başına bir şey gelmiş olmasından endişe ediyorum. Okuyorsan lütfen yaşam belirtisi ver ve sonsuza dek sus." yazabilirsin :24:

Böyle bize sorunca 1-2 aylık ilişki sandım. Bunu bize sorman yersiz. Hani 1-2 aylık olsa sıkılmış diye yorumlarsın da. Burda biraz boşvermişlik var. Yabancı bir numaradan ara bakalım açacak mı?
"Başına bir şey gelmiş olmasından endişe ediyorum. Okuyorsan lütfen yaşam belirtisi ver ve sonsuza dek sus." yazabilirsin :24:

Buna katılıyorum .

Ya böyle yap yada onun bilmediği bir numaradan ara bence .

ben daha çok benimle konuşacak yüzü olmayacak birşey yaptığını düşünüyorum çnkü facede açktı gördüm yani

Malesef annemın babamın kardeşimin numarasını bılıyor eğer uşakta yurtta olsaydım arkdaşlardan arayabılırdım ama şuan yanımda farklı hatta yok...

Bir kerede insanı sinir etme ya kaç saatti bekliyorum arayacaksın dıye bilerek aramıyorsun yazıyorum gördüğün halde cevap verme lüksünde bile bulunmuyorsunartık sana hiçbirşey söylemiyorum bir bucuk saattır bekledım bir cevap vermeni göördüğün halde vermedın arama şu saatten sonra da gereği yok hoşçakal.

Ben en son bu mesajı yazdım tam bir saat önce görüldü ama hala cevapsız bir daha yazmayı düşünmüyorum aramıcamda..

hayır canım malesef başak!

anladım canım.bu erkekleri anlamak zor.bi günleri bi günü tutmuyor.bence mesaj at,sorun ne diye sor.onun cevabına göre sende yoluna bakrsın.ama 4 yıl az değil.inş.hakkında hayırlısı olur canım.üzme kendini.olmuyorsa da zararın neresinden dönersen kardır.:16:

Bir kerede insanı sinir etme ya kaç saatti bekliyorum arayacaksın dıye bilerek aramıyorsun yazıyorum gördüğün halde cevap verme lüksünde bile bulunmuyorsunartık sana hiçbirşey söylemiyorum bir bucuk saattır bekledım bir cevap vermeni göördüğün halde vermedın arama şu saatten sonra da gereği yok hoşçakal.

Ben en son bu mesajı yazdım tam bir saat önce görüldü ama hala cevapsız bir daha yazmayı düşünmüyorum aramıcamda..

en güzelini yapmışsın :16:

bişey olmuş olmasın face te gördüm diyorsunuz ama kardeşi de oyun oynuyor diyorsunuz, yani face ye giren belki de kardeşiydi

bişey olmuş olmasın face te gördüm diyorsunuz ama kardeşi de oyun oynuyor diyorsunuz, yani face ye giren belki de kardeşiydi

kendisi facesiinin şifresini giriyor açıkken oynuyor kardeşi şifreyi bilmiyor ayrıca kardeşi bile olsa en azından o benı tanıyor derdı yanı gözde abla yazdı dıye. Ayrıca benım dk olmadıgından o benı telefonundan arıyordu ben onu çaldırdıgımda meşgule verıp ararken bugun meşgule verıyo fakat aramıyo

4 yıllık ilişkide hiç ortak arkadaş yok mu ulaşabileceğini düşündüğün? Ya da anne baba?

artık ulaşmaya çalışsam ne ki ya bilerek kendisi kapattı telefonu ya da sarjı bıttı her durumda merak ettıgımı sınırlendıgımı bılıyor bı yerden mutlaka ulaşırdı ısteseydı eğer mantıklı sebep söylemezse ayrılcam bu sefer artık yettı canıma

Ya olağanüstü bir durum var, ki oyun oynadığına göre düşük bir ihtimal, ya da seni terk etti diye düşünüyorum...

aynen bende öyle düşünüyorum ya da benımle konuşmaya yüzü olmayacak bırsey yaptı dıye dusunuyorum

Back
X