• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir gerizekaliyim sanirim...

Hayatında başka birileri de var belli ki. Dağınık ruhlu bir adam olduğunu düşündüm. Size de böyle bir adamı yakıştıramadım. Demişsiniz ya adama, veririm ama saygım biter. Kendinize de söyleyin, böyle bir paçoz için üzülürsem kendime saygım biter deyin.

Witch yanlış oldugun sürece yanlis adamlar gelir. Dogru adam sen dogru olursan gelir. Ha normal insan bana göre yasamiodur bu hayati sadece ömür tuketiodur ama sen bence üzülüyorsun bu tarz seylerin akabinde. O yuzden sinirlarinin disina çıkma, kendini cok zorlama bisey olmuyor sanarsin bes sene sonra patlak verir ruhunda hastaliklar.

Üzülüyorum evet
Hiç sevilmeden defolup gidicem bu hayattan sanırım...
Günlerce bekledim o anı
Gelsin kapatalim telefonları siginayim bir köşesine susalım istedim.
Olmadı

Diğer konuları da okumuştum.Kendine kötülük ediyorsun,haykırmak istedim resmen.Yapma böyle :KK43:

Neden vs diye sorma, bu ,adam değil gerçekten.Enerji sömürücü,insan kullananan bir varlık

Sabahtan beri koltukta oturmuş düşünüyorum
Küçük bir kiz çocuğu gibi ağlıyorum
Kimseye anlatamiyorum..
Para mara istemesi umrumda değil
Ben kimim neyim neyi severim neye üzülürüm bilmiyor.
Şimdi aptal aptal durum paylasiyor
Hataymisim ben
Benmisim hata ...

Üzülüyorum evet
Hiç sevilmeden defolup gidicem bu hayattan sanırım...
Günlerce bekledim o anı
Gelsin kapatalim telefonları siginayim bir köşesine susalım istedim.
Olmadı

Neden bu karamsarlık? Yaşınız çok mu geç sevmek ve sevilmek için.. Siz her gördüğünüzü aşk sanıp kendinizi sömürtmeyin. Karşı taraf zaafınızı anlayıp kullanır sizi. Siz doğru durun, karşınıza elbet sevginize karşılık verecek ve menfeat gütmeyecek birileri çıkacaktır. Sabırla koruk asma olurmuş.

Sabahtan beri koltukta oturmuş düşünüyorum
Küçük bir kiz çocuğu gibi ağlıyorum
Kimseye anlatamiyorum..
Para mara istemesi umrumda değil
Ben kimim neyim neyi severim neye üzülürüm bilmiyor.
Şimdi aptal aptal durum paylasiyor
Hataymisim ben
Benmisim hata ...

Valla bi silkelen , hayata bakış açımız çok farklı ama diğer konunda da yadırgamamıştım seni.Sen sevilmek ait olmak istiyorsun bence .Ama o bir yontulmamış kütük .

İnsan en çok kendine kötülük ediyor.Sen kendine bi iyilik yap,aklından çıkar onu.

Unutamam çok bağlıyım vs diyorsan psikolojik destek al.Kaç yıl ömrümüz var belli değil değmez terliksi bir hayvan için

Sorunlu tipler hiç çekilmez yahu
Bir de görüşemiyorsunuz diye size çekici geldi sanırım. Biraz da cool bir beyfendi galiba. 1 hafta hergün görüşseniz, tekmeyi basardınız sanki.

Biz kadınların handikapı bu. Güçlü de olsak dağları da devirsek birine içimiz aktiysa en saçma hataları bile yapıyoruz. Akıllı kadinsiniz böyle bir terliksi hayvana sümük bile atmamaniz lazım aslında. Ama yarım kalmışlık, duyguları tamamlama isteği size oyun oynuyor. Bu herifi hayatınızda net bir yere konumlandirabilseniz böyle şeyler yasamayacaksiniz aslında. Sevgili olarak görmüyorsunuz, nefret etmiyorsunuz, arkadaş olarak da görmüyorsunuz hayatınızda UFO gibi bir yer kaplıyor. Zihnimiz de acayip çalışır. Bir şey yarımsa, tamamlayamiyorsa arka planda hep onunla uğraşır. Yanlış hatırlamıyorsam zeigarnik etkisi deniyor buna. Iste bir yere konumlandirsaniz denklemi cozeceksiniz. Ya da bence tepigi atın. Kürekle de üzerine iyice vurup dümdüz edin de şekli meydana çıksın. Sonra sepetleyin gitsin kafanız rahat etsin. Ama tabi mecazi zira şiddeti sevmeyiz.

En sevdiğim mesaj buydu teşekkür ederim .
Ona karşı o kadar sustum ki
Sanırım o bahsettigin yarim kalmışlık sebep oldu buna
Duygusal açlık.
Bütün maymunlar muz mu toplasın
Bu da benimle uğraştı
Yıktı geçti
Izin verdim.

Sanırım benden ona olan duygu
Ondan bana cinsellik vardı
Otokontrolsuz olduğu için bu sefer onu da beceremedi...
Aklıniza onu arayan bir kadın gelmesin
Kendisi sitemkar bu konuda ilgisizmisim
Aramamışsınız, görüşmemişsiniz ama 4 ay yanınıza gelmeden 2 günde drama yaşatacak cesareti yine de görmüş.
Lütfen bir silkelenin çıkartın bu adamı hayatınızdan. İnsan en güzel en verimli yaşlarında karşılıklı sevmek sevişmek ister. Bununla yetinmeyin.

tuttu benden 15 bin lira para istedi

Gerçekten seni sevdiğini düşünüyor musun? Samimiyetle soruyorum. Yani bu adam seninle birlikte olmaktan keyif alıyor olabilir, ama bir yandan da başka çıkarları da var gibi hissettim ben. Gerizekalı değilsin ama duygusalsın, önceden de var olan sevgiye açlığın nedeniyle daha da kırılgansın. Bu kırılganlıkla iyice un ufak olmadan, daha da yanlış işler yapmadan bu sağlıksız ilişkiyi bitirmelisin.

Sevgi deme zaaf de madem.
Bu ilk defa yanılışı değil.
Aklin basinda ise kaç kere Kanar, kaç kere yanarsın?

zaaf olsun ok :))
adamın zamanlaması mükemmeldi.
hatta av haline dönüştüğü anda çullandı.
witch zaten çökmüş haldeydi.
ben başından beri fırsatçının teki olduğunu düşünüyorum.
maddi manevi çökmüş arkadaşının bile gözünün yaşına bakmadı.

Back
X