Ay valla ağlıycam Akbank’ı arıyorum inşallah bağlanabilirsem o hesaba bağlı bi kredi kartım vardı 500 tllikkorkuyorum başkası yapsa gülerdim demek dolandırılan insanlar böyle oluyor
Ast bu nasıl olmuş ya? Nereden alıyorlar kart bilgilerini böyle? Sanal alışverişlerden mi acaba?en azından 500 tl lik.
geçen gün bankamdan mesaj geldi, 170 tl lik işleminiz bakiye yetersiz olduğundan çekilemedi diye. yazan yere baktım, biri sanal alışveriş yapmaya çalışmış.
kartımın limiti 15bin.
allahtan büyük birkaç işlem için çıkarttırmıştım ve limiti doluydu. ya boş olsaydı da adamlar öyle öyle tüketseydi.
Ast bu nasıl olmuş ya? Nereden alıyorlar kart bilgilerini böyle? Sanal alışverişlerden mi acaba?
Amanın ben korktum, ben de çok sanal alışveriş yaparım da.evet bir kere trendyol alışverişi yapmıştım. bir de kasko ödemesi için kartın fotosunu sigortacıya atmıştım.
ya adamın telefonunu kırıp bilgi aldılar yada trendyol alışverişim üzerinden oldu.
Amanın ben korktum, ben de çok sanal alışveriş yaparım da.
Benim var da içine para atmaya üşeniyorum desem...ya sanal kart çıkarmak lazım aslında. ben üşengeçlikten uğraşmamıştım. bu bana uyarı oldu.
Benim var da içine para atmaya üşeniyorum desem...
Doğru dedin valla Ast. Uyanık olmak lazım, öyle her tcni at diyene atmayacaksın işte, bakınız bu konudaki gibi.üşenen dolandırılır rosa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?