ben bir hata yaptım !!!!

inandırıcı neden gelemiyorum bunu anlayabilmiş değilim..ben yüzeysel şeyler yaşardım demek istedim.böyle birşey değil.erkek arkadaşımı tabiki seviyorum ama ileride sorun yaşarsak sırf buyüzden ona katlanıcak değilim.neye pişmansın diyen arkadaşım dünden sonra herşeye pişmanım zaten..başına gelenler ne hissetti bilmek istedim sadece..26 yaşında olmak herzaman bu konularda bilinçli olabilmeyi sağlayamıyor ne yazıkki..

Herkes gitsin her köşe başında birbiriyle sevişsin demiyorum,ama namus ve bekaret kavramının kadınların sırtına bindirilmesine karşıyım.Erkek yapınca neden namussuz olmuyor?Böyle bi çifte standartı kadın kadına yapamaz.Burda sorgulanması gereken toplumda erkeği yücelten,kadını yerin dibine geçiren bekaret konusudur.:3:

Bende kanama çok çok daha fazla olmuştu. Zarın yırtıldığını da hiç hissetmemiştim. Zarın kalınlığına göre kanama oluyormuş.
Karanlıklarkraliçesi yaşın 26, küçük değilsin. Bu kadar mutsuz olmana, erkek arkadaşınla evlenmek zorundaymış gibi hissetmene gerek yok. Cinselliği yaşamak, su içmek, yemek yemek gibi doğal bir ihtiyaç. Sen erkek arkadaşını sevdiğin için onunla birlikte oldun, ilerde hiç kimseye bunun için hesap vermek zorunda değilsin. Kaç erkek başkasıyla seviştiği için eziklik hissediyor, yıkılıyor, ölmeyi düşünebiliyor!
Lütfen kadınlığına sahip çık.

siz bu konuyu açmak için mi üye oldunuz kk'ya?mesaj sayısı az,ilk konunuz,ilk mesajlarınız ve giriş tarihi bugün? güvenemedim kusura bakmayın :ssz:

bu ara habire bu konular namus kavramı diye bişey kalmadı..ben bir anneyim ve korkuyorum çocuğum için lütfen ya biz müslümanız zina dinimizde haram teşvik edici şeyler yazmayalım. anneler olarak bu kavramı biz öğreteceğiz çocuklarımıza onlar cahil biz yetiştireceğiz... birlik olalım gençlere sahip çıkalım yazık günah sonrada bir sürü ortada genç kız kalıyor.. ailesinden şiddet görmüş sokağa atılmış..

eğer böyle konuları insanlar bu gibi yerlerde de konuşamayacaklarsa veya öğrenmeyeceklerse esas o zaman yaptığımız cahillik olur bana kalırsa.. hem hangimizin annesi babası bize cinsel eğitim verdi? her zaman bir tabu olarak kalmadı mı? Buraya böyle konu açan arkadaşların aileleri cinselliği bir tabu olarak görmeyip zamanında cinsel eğitimi bize vermiş olsalardı eğer; ne travmalar yaşanırdı, ne hata yapılırdı ne de pişman olunurdu.. kaldı ki kimse buraya konu açmaz oturup konuşacak insanlar bulurdu çevresinde.. umarım bilinçli bir anne olursunuz ve çocuğunuza iyi bir cinsel eğitim verirsiniz..

bu durumu kımseyle paylaşmamanı öneririm

bu arada bu sitede yazdıklarımız tek tek googleda çıkıyor bilesin nickini arama motoruna girdiğinde hepsi çıkıyor maalesef..

yüzeysel olarak hep yapıyodun kaçınılmaz sonda neden şaşırdınız anlamadım........ :)
ayrıca bir acı olur bi şey olur ne bilim.....aman neyse....
zamanla geçer......

kocası kadını aldatsa birşey olmaz kadın affeder.başkasının vajinasından kopup gelen adamı kendi bağrına basar...adamın yaptığı zina değildir bir gecelik kaçamaktır ama kadının çocukları vardır boşanmaz

kadın sevgilisiyle yatar zina olur midem bulandı gerçekten türk kadınının ahlak anlayışı ve onun yetiştirdiği çocuklar gerçekten kuskunç.

bu durumu kımseyle paylaşmamanı öneririm

bu arada bu sitede yazdıklarımız tek tek googleda çıkıyor bilesin nickini arama motoruna girdiğinde hepsi çıkıyor maalesef..

yaaa evet kk bu konuda bı guwenlık olusturamıyor mu uyeler harıc google da cıkmasa kımsenın yazdıgı cok daha ıyı olacak:50:

Neyi niçin ,neden yaşadığınızı sorgulamıyacağım ,o sizin kararınızdır ancak bu kadar çok kan gelmesi çok olağan bir durum değil,normalde fazla bir kanama olmaz.Bu yüzden bence en kısa zamanda bir jinekologa gidin,sağlık herşeyden önemli.

ya arkadaslar biz nasil bir toplum olduk boyle

tamam kadin yapinca gunah erkek yapinca gurur olmasin olmaz da aslinda kendini bilen bir adam da utanir ilerde esinden eger derdi buysa

ama aferin iyi yaptin olayi nedir ya
pisman olma demek nedir
ask bitti mii kendini omrunu gecirmek isteyecegin insana artik oldurulmeye calisilan evlilik kurumuna girdikten sonra saklamak her iki cins icin de kutsal degil mi
biz kizlarimizi ' erkeklerimizi artik boyle mi yetistirecegiz
degerlerimizi boyle mi koruyacagiz
ben adet oldum annemden tokat yemedim
erkek kardesim oldu pipisini hic acip ortaliklarda gezdirmedik' sunnet olayi zaten baskadir ..kutlanmasi gereken pipinin kesimi degil inananlar icin bir sunnetin gerceklestirilmesidir
bunlari yapan var diye tam tersini mi destekliyecegiz artik

o zaman 15 16 yasinda birlikte olan genclere de aferin diyelim cunku buyuklerinden artik gordukleri bunlar
toplumun bir kesimi iicn evet hala tabu
ama ulkemiz gercekten gelisti ve gelisiyor
neyin nasil olmasi gerektigi anlatilmaya calisiliyor
ben her boyle konuda yapanlari alkislayanlari anlamiyorum

konu sahibi arkadasim eger bu senin icin kutsal bir deger idiyse oturup uzulmek evet pisman olmak gerekir!! ama hayatini karartmanin sana faydasi yok. herkes hata yapar ve hatalar insanlar icindir...hayatta her sey gonlunce olsun...

inanıp inanmamak size kalmış da bende anlamıyorum gerçek olamayn birşeyi buraya yazarak ne elde edebilirim ?? erkeksem bu konudan zevkmi alıcam ??yada bayansam amacım ne olabilir.. kan olayı hep birkaç damla olarak söylenir ve ben bukadar gelmesinden korktum.bu konuyu açmam sadece rahatlamak konuşmak içindi çünkü bir kişi dışında konuşabilceğim biri yok..bende aynen sizin gibi yorumlar yapardım birkaç sene önce..ama bazen bakıyoruzki en yanlış dediğimiz şeyleri yapmışız..yargılamadan düşünmek gerek..peşin hükümler vermek çok kolay..anlamak zor ve anlamak zorunda değilsiniz zaten..

Valla canım, burada o kadar yorumla karşılaştık ki , resmen kurgulanmış ince ayrıntıları olan.Çoğu yalan çıktı.
Biz de çoğu zaman anlamadık, ne elde ettiler ?
Benim içim inanmadı. Yapabileceğim bir şey yok.
Yani bir de, o kadar kan gelmesine şaşırıyorsun madem, bir doktora git öğren.
Ne bilelim biz ?
Bir saniyeee, benim yorumumda seni bu konu için yargılayan tek bir cümle bulamazsın.
Ben senin ilişkiye girmene, ya da yüzesel bir şeyler yaşamana bir şey demiyorum.
Ne istersen onu yaparsın, senin hayatın bu.

Son düzenleme:
İnsallah bir sure sonra erkek arkadasin sudan sebeplerle ayrilmaz erkekligin %90ni bole durumlarda kacarlar erkekler istedigini istedigini aldimi cabuk sikilir ve baska arayislara girer evlendikten sonra bile 390 derece donuyolar nasil guvendiniz

Geçmiş olsun.
sevgilinizle evlenmek gibi bir niyetiniz varmıydı daha öncesinden?
eger onu seviyor ve anlaşabiliyorsan ,oda seni istiyorsa evlenseniz cok iyi olur,yaş olarakta uygunsunuz
birdaha tekrarı olmıcak demişsiniz.ben buna asla inanmam.sen istemesende sevgilin isticektir.nasılsa olan oldu diyerek
ileride olaki sevgilinle ayrılıp başka birine aşık oldugunuzda tekrar tekrar aynı hataları yapabilme ihtimaliniz yüksek olabilir
buda kendinize olan saygınızı yitirmeye sebep olabilir.
sizi kınamak ,üzmek gibi bi niyetim yok sakın yalnış anlamayın.
umarım en yakın zamanda bu işi resmiyete döküp mutlu bi yuvan olur

bu arada sen her ihtimale karşı ertesi gün hapı da al.nöbetci eczaneden filan alsan iyi olur.

merhaba arkadaşlar..buraya yeni üye oldum çünkü paylaşmaya ihtiyacım var..

güzel giden bir ilişkim var..26 yaşındayım..hep birşeyler yaşardık biz uzun süredir,ama aynı şeyleri yaşarken birden birşey hissttim,ayağa kalktığımda bacaklarım yerler kan içinde kaldı.şoka girdim..hayır bu olamazdı..neden olamazdı ? bu kadar riske girmişken neden bu sonuca bukadar şaşırıp bukadar üzülmüştüm ? hayır biliyorum artık bakire değilim.önceden yaşadığım seylerden hiçbir farkı yoktu ama işte kanlar,bunu anlayabilmek..bunlar başkaymış..zormuş..bu hataya nasıl düştüm bilmem..erkek arkadaşım sağlam biri biliyorum bunu..ama benim derdim kendimle.dünden beri yaşamak zor..sanki hayat artık başka..sanki ben başkayım..birdaha asla..giden gitti diyebilirsiniz ama bu olay büyük bir travma yarattı bende.uyuyamıyorum.hiçbirşey yapamıyorum.beni yargılıycak olanlar lütfen yapmasın ben zaten hatamın bedelini ödüyorum..ama bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı ne düşündü ? hayatına normal olarak nasıl devam edebilirim ??
özelden yazsam olur mu ?:34:

merhaba arkadaşlar..buraya yeni üye oldum çünkü paylaşmaya ihtiyacım var..

güzel giden bir ilişkim var..26 yaşındayım..hep birşeyler yaşardık biz uzun süredir,ama aynı şeyleri yaşarken birden birşey hissttim,ayağa kalktığımda bacaklarım yerler kan içinde kaldı.şoka girdim..hayır bu olamazdı..neden olamazdı ? bu kadar riske girmişken neden bu sonuca bukadar şaşırıp bukadar üzülmüştüm ? hayır biliyorum artık bakire değilim.önceden yaşadığım seylerden hiçbir farkı yoktu ama işte kanlar,bunu anlayabilmek..bunlar başkaymış..zormuş..bu hataya nasıl düştüm bilmem..erkek arkadaşım sağlam biri biliyorum bunu..ama benim derdim kendimle.dünden beri yaşamak zor..sanki hayat artık başka..sanki ben başkayım..birdaha asla..giden gitti diyebilirsiniz ama bu olay büyük bir travma yarattı bende.uyuyamıyorum.hiçbirşey yapamıyorum.beni yargılıycak olanlar lütfen yapmasın ben zaten hatamın bedelini ödüyorum..ama bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı ne düşündü ? hayatına normal olarak nasıl devam edebilirim ??

Hangi hata? Siz zaten herşeyi yaşamışsınız, neyin acısını çekiyorsunuz anlamadım ki? İki damla kan mı canınızı acıttı? 26 yaşındasınız, bu durumu daha önce tecrübe de etmişsiniz, bir iki güne bişeyiniz kalmaz.

olanla ölene care yok demisler ki cok dogru..erkek arkadasıyla birseyler yasayıp sorun etmeyen ama bekaretini kaybedince sıkıntıya dusulmesinin sebebi bence toplumdan kaynaklı..hani olay artk oyle bir hale geldiki istedigini yapsın ama bakire kalsın denilmeye baslandı..bekaretini kaybetmis kızlara farklı gozle bakılıyor bununda etkisi var hani diyoruzya okdr sey yasadın bekareti kaybedincemi problem evet aynen oyle bu toplumda oyle iste..ama surekli bu sekilde uzulerek sıkıntı cekerek yasanmaz bir sure sonra bunuda atlatırsınız insallah

Back
X