- Konu Sahibi karanliklarkralicesi
inandırıcı neden gelemiyorum bunu anlayabilmiş değilim..ben yüzeysel şeyler yaşardım demek istedim.böyle birşey değil.erkek arkadaşımı tabiki seviyorum ama ileride sorun yaşarsak sırf buyüzden ona katlanıcak değilim.neye pişmansın diyen arkadaşım dünden sonra herşeye pişmanım zaten..başına gelenler ne hissetti bilmek istedim sadece..26 yaşında olmak herzaman bu konularda bilinçli olabilmeyi sağlayamıyor ne yazıkki..
Herkes gitsin her köşe başında birbiriyle sevişsin demiyorum,ama namus ve bekaret kavramının kadınların sırtına bindirilmesine karşıyım.Erkek yapınca neden namussuz olmuyor?Böyle bi çifte standartı kadın kadına yapamaz.Burda sorgulanması gereken toplumda erkeği yücelten,kadını yerin dibine geçiren bekaret konusudur.![]()
Bende kanama çok çok daha fazla olmuştu. Zarın yırtıldığını da hiç hissetmemiştim. Zarın kalınlığına göre kanama oluyormuş.
Karanlıklarkraliçesi yaşın 26, küçük değilsin. Bu kadar mutsuz olmana, erkek arkadaşınla evlenmek zorundaymış gibi hissetmene gerek yok. Cinselliği yaşamak, su içmek, yemek yemek gibi doğal bir ihtiyaç. Sen erkek arkadaşını sevdiğin için onunla birlikte oldun, ilerde hiç kimseye bunun için hesap vermek zorunda değilsin. Kaç erkek başkasıyla seviştiği için eziklik hissediyor, yıkılıyor, ölmeyi düşünebiliyor!
Lütfen kadınlığına sahip çık.