- 15 Ocak 2014
- 5.989
- 5.201
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Son konumda kocamın tokat atıp ailemin yanına gelmekten bahsettim.
11. Gün ne arayan var ne soran bugün çocuğumla ses kaydı yollamışlar birbirlerine
Oğlum : baba gelince gezelim sinemaya gidelim vs
O = tamam oğlum seninle herşey yapacağız yakında geleceğim ama sadece seninle ikimiz gezeceğim ikimiz herşeyi yaparız
Düşündüm de ben bu adamdan ayrılsam koca bir hiçim ne işim var ne ailem.
Ailem sürekli laf sokup durur onu savunur
Kızlar ben yıllarca çalıştım
Çocuk olana kadar normal iş
Çocuktan sonra evde dikiş işleri sattım
Evden çalıştım gözlerim bu yaşta puslu gördü yinede yaptm birlikte aldık herşeyi ama şuan ne oldu evde oturan o arabaya binen o
Birde arabanın borcu benim üstüme ne var elimde hiç bir şey
Normal bir isim yok ikinci üniversitesi okuyorum lanet olsun ki yine atanamamakdan korkuyorum tıbbi sekreterlik okuyorum ama kendime güvenim yok.
Demek ben bu adamdan ayrılsam koca bir hiç im..
Memur olan o para getiren o olan bana mı olacak..
Beni aramadığına göre nede olsa illa ki dönecek ders olsun ona mı diyor çok mutsuzum çok umutsuzum......
11. Gün ne arayan var ne soran bugün çocuğumla ses kaydı yollamışlar birbirlerine
Oğlum : baba gelince gezelim sinemaya gidelim vs
O = tamam oğlum seninle herşey yapacağız yakında geleceğim ama sadece seninle ikimiz gezeceğim ikimiz herşeyi yaparız
Düşündüm de ben bu adamdan ayrılsam koca bir hiçim ne işim var ne ailem.
Ailem sürekli laf sokup durur onu savunur
Kızlar ben yıllarca çalıştım
Çocuk olana kadar normal iş
Çocuktan sonra evde dikiş işleri sattım
Evden çalıştım gözlerim bu yaşta puslu gördü yinede yaptm birlikte aldık herşeyi ama şuan ne oldu evde oturan o arabaya binen o
Birde arabanın borcu benim üstüme ne var elimde hiç bir şey
Normal bir isim yok ikinci üniversitesi okuyorum lanet olsun ki yine atanamamakdan korkuyorum tıbbi sekreterlik okuyorum ama kendime güvenim yok.
Demek ben bu adamdan ayrılsam koca bir hiç im..
Memur olan o para getiren o olan bana mı olacak..
Beni aramadığına göre nede olsa illa ki dönecek ders olsun ona mı diyor çok mutsuzum çok umutsuzum......