Ben bir hiç ' mişim

Bencede... Henuz hersey taze. Daha anlamadı o farkında degıl.. Kadınada laf cakıyor ayrıca. Sadece İkimiz demiş ya. Neyse..
Aynen kadını tahrik ediyor.
Tek çare sessiz kalmak suan .

Yok yakında diyor hangi yakın bilmiyorum önümüzdeki hafta sonu olabilir
Aklıma takıldı siz neden evi terkettiniz?
Eşiniz gitseydi ya. Küçücük çocuğun da düzeni bozulmamış olurdu hem.

Sizi, hayatindan cikartmis kisiyi baz alarak kendinizin degerini belirlemeniz dogru gelmedi. O varken tam miydiniz sizce ki gidisinde hic olasiniz?

Boşanmayı şuan düşünmüyorum eşimi de seviyorum ama şunu düşünüyorum ya ilerde birşey olursa boşanmak zorunda olursam ben ne olacağım diye
Dovmesinden,yok saymasindan,değer vermemesinden başka mı?
Bence daha kötü bir şey olmaz ya. Dayağa boşanmayan aldatilmaya falan da bir kılıf bulur, bosanmazsiniz. Üzülmeyin.

Buraya kadar gelip

Teşekkür ederim ama dikisi ben yapmıyorum alıp evden satıyordm İnternet Üzeri. Şuan da işler de durdu.
Boşanmayı şuan düşünmüyorum eşimi de seviyorum ama şunu düşünüyorum ya ilerde birşey olursa boşanmak zorunda olursam ben ne olacağım diye
Şunu da düşünün ya boşanmasanız da eşinize bir şey olursa yine tek kalacaksınız ne olursa olsun kendinize bir meslek edinin

Dovmesinden,yok saymasindan,değer vermemesinden başka mı?
Bence daha kötü bir şey olmaz ya. Dayağa boşanmayan aldatilmaya falan da bir kılıf bulur, bosanmazsiniz. Üzülmeyin.

İnanın değer verirdi böyle yapmazdı bende olanlara inanamıyorum dayak a gelince tokat attı asla affı yok asla.
Fakat son konumda arkadaşlar yazınca çok üzerine gittiğimin farkına. Vardım ama asla haklı olamaz. Çok acizmis

Buraya kadar gelip

Teşekkür ederim ama dikisi ben yapmıyorum alıp evden satıyordm İnternet Üzeri. Şuan da işler de durdu.
Bana yorum yapmak ıstemişsiniz ama yarim olmus sankı :)

Olan niye size olsun? Bosanma taraftari degilsinizde ondan. Ev araba bosaninca yari yariya bolusceksiniz parasini, size cocuktan ve kendi adiniza aylik zaten belli bi nafaka odenmesi kararlastirilacaktir. Eee bosandiginizda o, o evde gule oynaya oturmayacak ikinizde esit boluseceksiniz hatta o bide size duzenli para yollayacak. Siz de ise girip calisacak ya da evden is yapip iyi kotu kendinizi döndureceksiniz. Kendinize bahaneler aramayin bi durusunuz olsun. 2 konunuza da denk geldim kac defa hic yediginiz tokatın gururu yok. Aramiyorda aramiyor. O , o sesli mesajida siz duyunda tutuşun diye soylemistir kesin. Biliyor sizin gurur yapmiyacaginizi doneceginizi. Al cocugunu git evine otur hic gelicem gidicem diye de mesaj atma toparlan git evine. Barışmaya niyeti yoksa acin davalarınızı. O ev sizinde tabiki bosancak olsanda gidip oturcaksin.

Olan niye size olsun? Bosanma taraftari degilsinizde ondan. Ev araba bosaninca yari yariya bolusceksiniz parasini, size cocuktan ve kendi adiniza aylik zaten belli bi nafaka odenmesi kararlastirilacaktir. Eee bosandiginizda o, o evde gule oynaya oturmayacak ikinizde esit boluseceksiniz hatta o bide size duzenli para yollayacak. Siz de ise girip calisacak ya da evden is yapip iyi kotu kendinizi döndureceksiniz. Kendinize bahaneler aramayin bi durusunuz olsun. 2 konunuza da denk geldim kac defa hic yediginiz tokatın gururu yok. Aramiyorda aramiyor. O , o sesli mesajida siz duyunda tutuşun diye soylemistir kesin. Biliyor sizin gurur yapmiyacaginizi doneceginizi. Al cocugunu git evine otur hic gelicem gidicem diye de mesaj atma toparlan git evine. Barışmaya niyeti yoksa acin davalarınızı. O ev sizinde tabiki bosancak olsanda gidip oturcaksin.
Tokatin gururu olmaz olur mu o nedenle eve gitmek istemiyorum aramamasini dert edisimin sebebi yine attığı tokat için pişman olmayışı

Evet bilerek mi diyor acaba yoksa gerçekten böylemi yapacak bilmiyorum
Bence suanda farkında degıl daha.. Zannedıyorkı devran boyle donecek. Bıraz zaman gecsın sızı özlesin hele bir bekarlığa doysun. Tıpış tıpış gelır. Benım bir akrabam esi ile tartısınca baba evine dondu.. Esi 1 seneye yakın ne aramıs ne sormus. Eş tarafıda aramamıs.kadın artık davayı acıyor ama noluyor esi dusuyor kapılara... Yanı sıze boyle yapın demıyormm ama bu işler hıc bellı olmuyor. Sız neden ayrıldınız kı

Bence suanda farkında degıl daha.. Zannedıyorkı devran boyle donecek. Bıraz zaman gecsın sızı özlesin hele bir bekarlığa doysun. Tıpış tıpış gelır. Benım bir akrabam esi ile tartısınca baba evine dondu.. Esi 1 seneye yakın ne aramıs ne sormus. Eş tarafıda aramamıs.kadın artık davayı acıyor ama noluyor esi dusuyor kapılara... Yanı sıze boyle yapın demıyormm ama bu işler hıc bellı olmuyor. Sız neden ayrıldınız kı
Bu arada yine bır akrabam aynı sekılde oluyor. Adam cocukları arıyor dıyorkı artık annenizle bitti Oluru yok soyle boyle aylarca suruyor bu. Sonra noluyor gelıp yalvaran yine kendısi...genellikle yuvaya dönuyor lar.

Bir önceki konumda detaylı olarak yazdım gerçekten herşey bir anda oldu onu halen seviyorum ve böyle yapması beni çok derinden etkiledi

11 gün aramadı diye aklınıza hemen boşanmayı getirmeyin.ses kaydında sırf siz de duyacaksınız diye bilerek öyle demiştir aklınca size ders vermeye çalısıyor.Sizi ailenizin evine o mu göndermisti yanlıs hatırlamıyorsam

Son konumda kocamın tokat atıp ailemin yanına gelmekten bahsettim.
11. Gün ne arayan var ne soran bugün çocuğumla ses kaydı yollamışlar birbirlerine

Oğlum : baba gelince gezelim sinemaya gidelim vs
O = tamam oğlum seninle herşey yapacağız yakında geleceğim ama sadece seninle ikimiz gezeceğim ikimiz herşeyi yaparız

Düşündüm de ben bu adamdan ayrılsam koca bir hiçim ne işim var ne ailem.

Ailem sürekli laf sokup durur onu savunur
Kızlar ben yıllarca çalıştım
Çocuk olana kadar normal iş
Çocuktan sonra evde dikiş işleri sattım
Evden çalıştım gözlerim bu yaşta puslu gördü yinede yaptm birlikte aldık herşeyi ama şuan ne oldu evde oturan o arabaya binen o
Birde arabanın borcu benim üstüme ne var elimde hiç bir şey
Normal bir isim yok ikinci üniversitesi okuyorum lanet olsun ki yine atanamamakdan korkuyorum tıbbi sekreterlik okuyorum ama kendime güvenim yok.
Demek ben bu adamdan ayrılsam koca bir hiç im..
Memur olan o para getiren o olan bana mı olacak..
Beni aramadığına göre nede olsa illa ki dönecek ders olsun ona mı diyor çok mutsuzum çok umutsuzum......
Yalnız siz de adama tepsi fırlatmıştınız dimi?

Back
X