Ben bir hiç ' mişim

Hayır ben elimdeki Tepsiyi masaya attım o görmedi bile ama öyle algıladım insanlar tarafından
Yani o konuda sadece eşiniz haksız değildi. Adamı çileden çıkarmıştı kız. Sonraki tavırlarınız da çok ergenceydi.siz sakinleşmesine fırsat vermeden sürekli eşinizi darladınız. Ne bekliyordunuz bunca olaydan sonra.ayaklarınıza kapanmasını mı? Hiç sanmam

Yani o konuda sadece eşiniz haksız değildi. Adamı çileden çıkarmıştı kız. Sonraki tavırlarınız da çok ergenceydi.siz sakinleşmesine fırsat vermeden sürekli eşinizi darladınız. Ne bekliyordunuz bunca olaydan sonra.ayaklarınıza kapanmasını mı? Hiç sanmam

Tabiki onu beklemedim ama bir telefonu beklemiştim ama ben hata ettim onu aradım ama bu saatten sonra ölsem aramam

Tabiki onu beklemedim ama bir telefonu beklemiştim ama ben hata ettim onu aradım ama bu saatten sonra ölsem aramam
Aramayın zaten. Bir durun hatalarınızı düşünün. Haklı haksız sorgulaması yapmayın zira ikiniz de suçlusunuz

Tokatta haklısınız ama şu an adamın sizden uzak durmak istemesi normal önceki konunuzda da dedik. Sizinkide şiddet hem tepsi fırlattınız hemde adamın haklı olduğu konuda saatlerce kavga ettiniz. Şu anki tavrı normal geliyor. Üstüne arayıp iyice adamı gerdiniz. O konuşmayı yapmasaydınız belkide bu kadar soğuk olmayacaktı.

• Beğen
Reactions: JES
11 gün aramadı diye aklınıza hemen boşanmayı getirmeyin.ses kaydında sırf siz de duyacaksınız diye bilerek öyle demiştir aklınca size ders vermeye çalısıyor.Sizi ailenizin evine o mu göndermisti yanlıs hatırlamıyorsam
Evet ailemi aramıştı bende geldim bizi otogar a getiren oydu...
Ders vermek değilde ya gerçekse bunu ailem de bende kaldıramam 6 saat lik mesafe den gelip bizi merhaba demeden sadece çocuğu girmek

Tokatta haklısınız ama şu an adamın sizden uzak durmak istemesi normal önceki konunuzda da dedik. Sizinkide şiddet hem tepsi fırlattınız hemde adamın haklı olduğu konuda saatlerce kavga ettiniz. Şu anki tavrı normal geliyor. Üstüne arayıp iyice adamı gerdiniz. O konuşmayı yapmasaydınız belkide bu kadar soğuk olmayacaktı.
Ah nasıl pişmanım... Çok hata yaptım

Gülüm sen kendini burda bile tamamen hicliyorken baskalari sana ne yapmaz? Evet yaralisin felan anliyorum, ama sen annesin, calisiyormussun, yine calisirsin. Var olmak araba ile olacak birsey mi? Kaldiki beraber yaptiginiz herseyde senin hakkin da var, söke söke de al. Sen kendini umutsuzlugun icine biraktigin anda kaybolursun asil

Gülüm sen kendini burda bile tamamen hicliyorken baskalari sana ne yapmaz? Evet yaralisin felan anliyorum, ama sen annesin, calisiyormussun, yine calisirsin. Var olmak araba ile olacak birsey mi? Kaldiki beraber yaptiginiz herseyde senin hakkin da var, söke söke de al. Sen kendini umutsuzlugun icine biraktigin anda kaybolursun asil
Çok teşekkürler ama umudum da kırgın kalbim de..

Sizin emeklerınıze verecegı cevabı soleyım:)Yapmasaydın:)O def olup gıtseydı sen nıye gıdıosun.
Cok guzel bir yere parmak basmissin.
Yapmasaydin diyecek bu kadar basit.

Konuya tam hakim degilim konu sahibi, ama geri adim atma.
Bosanmada da benim bildigim ortak mallar oldugundan ki hala parasini oduyormussun galiba arabanin; sana da pay dusecek.

Seviyorsun evet ama belli ki o sevmiyor ya da sevilmeye degecek bir adam degil.

Allah yardim etsin.

11 günde hala kızgınlığı geçmemesi ilginç. O olaydan önce evliliğiniz nasıldı? O girdiğiniz sinir krizine girer miydiniz sık sık?

Boşanmayı düşünmüyorsanız niye evi terk ettiniz size bu aklı kim verdi? Adam tokat atmış hala çocuğa biz yalnız gezicez diye laf sokuyo. Böyle bi adam sizi sevse ne olur sevmese ne olur

11 günde hala kızgınlığı geçmemesi ilginç. O olaydan önce evliliğiniz nasıldı? O girdiğiniz sinir krizine girer miydiniz sık sık?
Hayır girmez di evliliğimz güzeldi nasıl bu hale geldik aklım almıyor yani 8 yılda böyle kavga max 3 kez yaşadım diyebilirim

Cok guzel bir yere parmak basmissin.
Yapmasaydin diyecek bu kadar basit.

Konuya tam hakim degilim konu sahibi, ama geri adim atma.
Bosanmada da benim bildigim ortak mallar oldugundan ki hala parasini oduyormussun galiba arabanin; sana da pay dusecek.

Seviyorsun evet ama belli ki o sevmiyor ya da sevilmeye degecek bir adam degil.

Allah yardim etsin.

Gerçekten sevmiyor diyemem çünkü böyle bir adam değildi herşey bir anda oldu severdi ilgilenirdu suratımı assam bile rahatsız olurdu ama bilemiyorum demekki yanılmışım

Simdi konuyu bir de ben anlatiyim. Karsi taraftan olaylara bakman icin. Esim tayin istese. Birkac yer secse. Iclerinden benim istedigim yeri degistirdi diye ben de evin icinde cingar cikarsam, tepsiyi yere firlatsam, sinir krizleri gecirsem... muhtemeken adamin benden beklemedigi bir tepki... icimdeki canavari oryaya sacsam... sonra da cocugumla beni otogara biraksa...
Sence bu adam ozur dileyip gelir mi? Hayir gittigin yerde kal der. Kafam boyle rahat der. Senden beklenedigi harekwti gorunce yine ayni seyi yasayacaksiniz diye korkar. Muhtemelen bosanmak ister. Cunku olaua gore verdigin tepki cok buyuk. Kriz anini yonetememissin. Ve hala onun aramasini bekliyorsun. Neden sen aramiyorsun? Tamam tokat atmis, bu da dogru degil ama senin tepkin de normal degilmis.

Gerçekten sevmiyor diyemem çünkü böyle bir adam değildi herşey bir anda oldu severdi ilgilenirdu suratımı assam bile rahatsız olurdu ama bilemiyorum demekki yanılmışım
En sevdiklerimizden yanila yanila ogreniriz bu hayati
Hayal kirikligi nedir bilirim.
"O oyle biri degildi" lafi cok aci..
Herkes oyle biri adayidir unutma.
Kimisi seytanina teslim olur kimisi omur boyu savasir.

Simdi konuyu bir de ben anlatiyim. Karsi taraftan olaylara bakman icin. Esim tayin istese. Birkac yer secse. Iclerinden benim istedigim yeri degistirdi diye ben de evin icinde cingar cikarsam, tepsiyi yere firlatsam, sinir krizleri gecirsem... muhtemeken adamin benden beklemedigi bir tepki... icimdeki canavari oryaya sacsam... sonra da cocugumla beni otogara biraksa...
Sence bu adam ozur dileyip gelir mi? Hayir gittigin yerde kal der. Kafam boyle rahat der. Senden beklenedigi harekwti gorunce yine ayni seyi yasayacaksiniz diye korkar. Muhtemelen bosanmak ister. Cunku olaua gore verdigin tepki cok buyuk. Kriz anini yonetememissin. Ve hala onun aramasini bekliyorsun. Neden sen aramiyorsun? Tamam tokat atmis, bu da dogru degil ama senin tepkin de normal degilmis.
Bu cevap bence çok açıklayıcı olmuş.eğer siz mesaj atıp ya da aramazsanız eşiniz hiç hiç aramaz bence.
Bir de eşiniz çocuğunuzla videolu konuşurken parmağındaki evlilik yüzüğü duruyor diye yüzüğü çıkart, whatsap profilinden de aile resmimizi kaldır demeniz de yanlış bence.
Siz bu şekilde rest çekerken o neden çabalasın ki.

Ben söyledim sana arayıp özür dilemen lazım hemen arkasından kendisini kötü hissettirmen lazım diye. Ayrıca yine söyledim arkadaşımın karısı ona reçel kavanozu fırlattıktan sonra boşanma davası açtı diye. Sen aramalısın da dedi bir sürü insan. Dinlemiyorsun, bizi umursamıyorsun. Çok okuruz senin konularını daha

Back
X