Ben bir iliski istemiyorum onunla.. ama.... :(

Merhaba.. yok, dogru söyliyorsun aslinda. Onada yazik.. Ama ben defalarca dille getirdim, hayir dedi, umutlanmiyorum.. Yoksa daha önze yazismayi birakicaktim. Hayirlisi bakalim, simdi kestim yazismayi..

Merhaba, çok sagol.. Yalnis anlasilmasin, ben bu kisi ile iliski falan yasamadim... Belkide bazi arkadaslarin dedigi gibi, ilgisi hosuma gitti, bosluktaydim.. Inshallah illerde, iyikide bu karari almissim diyecem ve pisman olmam.. Cok tesekkürler.

Bence derhal o kişiyle ilişkini kes,senin ki alışkanlık-bağlanma filan değil birisi seninle ilgileniyor diye mutlu oluyosun sadece.

Bak zamanında ben de bi insanla sadece acıdığım için sevgili oldum-hayatımın en büyük pişmanlığıdır.Terk ettikten sonra beni sürekli tehdit etti,hala bir yerde beni görse zarar vermeye çalışır.

Bu yüzden hislerime güvenerek söylüyorum senin durumun da benim zamanında yaptığım hataya benziyor,bir an önce uzaklaş o kişiden.

Merhaba.. yok, dogru söyliyorsun aslinda. Onada yazik.. Ama ben defalarca dille getirdim, hayir dedi, umutlanmiyorum.. Yoksa daha önze yazismayi birakicaktim. Hayirlisi bakalim, simdi kestim yazismayi..

Şimdilik en doğru gözükeni yapmışsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok pardon ya ilişki derken hani görüşmüşsün anlamında falan demiştim :) amin canm yaaa inşşş pişman olmcaksın emin ol daha iyileri çıkar karşına zamanlaa rica ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…