Ben bir malım gelin beni burdan alın..:(

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhabalar öncelikle.. yaa ben bi salaklık yaptım ve görümcemin yanında eski sevgilimin adını zikrettim yanlışlıkla. Abisinin adının yerine onun adını söyledim. Sonra da anlatmak zorunda kaldım eski sevgilimi :( gerci çok detaylı anlatmadım ailem istemedi olmadı falan dedim geciştirmeye calıştım ama ağliciiimmm

Cidden üzüldüm eğer kötü niyetliyse bunu kullanır ancak ben olsam hiç konusunu bile açmazdım olabilir böyle şeyler. Bence eşiniZe direk siz anlatın sizden duysun

Merhabalar öncelikle.. yaa ben bi salaklık yaptım ve görümcemin yanında eski sevgilimin adını zikrettim yanlışlıkla. Abisinin adının yerine onun adını söyledim. Sonra da anlatmak zorunda kaldım eski sevgilimi :KK43: gerci çok detaylı anlatmadım ailem istemedi olmadı falan dedim geciştirmeye calıştım ama ağliciiimmm
Nasıl yaptınız bu işi? Be kadarlık evlisiniz ki ? Eski sevgiliniz aklınıza nasıl geldide ismini zikrettiniz. Kötü olmuş KESK’e sevgili değilde başka bişey deseydiniz...

O ne dedi, nasil tepki verdi. Iyi niyetlimi kotu niyetli birisi mi ?

Ayy yaa kıvıramadım :( eşim biliyo gerci o ilişkimi ama kardeşine anlattığımı söyleyemedim..
Ne kadar sürdü ondan nefen ayrıldın falan dedi .. ben de ailem istemedi anlasamıyoduk ayrılmak zorunda kaldım iyi ki onla olmamış falan dedim

Dua edin görümceniz bunu kullanmasın.Hiçbişe olmamış gibi lafa devam etseydiniz belkide görümcenizin ilgisini bile çekmeyecekti.

Aferin:KK67: dicektim vazgeçtim :)
E siz zaten birbirinizi sevmiyormuşsunuz ki
Bişey olmaz korkma
Kocan Bunun da üstünü kapatır olur biter

Son düzenleme:
Bide o da eski sevgilisinden falan bahsetti
Bu durumu kullanabilecek biri mi görümceniz ?
kullanacağını sanmıyorum.. kullandı diyelim napabilir ki ? Eşim zatem olayın her detAyını biliyo eşime söylemessinden değil de sürekli konuyı acmasından endişe duyuyorum .. çünkü bazı sorularına cevap vermedim

Bide o da eski sevgilisinden falan bahsetti

kullanacağını sanmıyorum.. kullandı diyelim napabilir ki ? Eşim zatem olayın her detAyını biliyo eşime söylemessinden değil de sürekli konuyı acmasından endişe duyuyorum .. çünkü bazı sorularına cevap vermedim
Keşke her sorduğuna geciştirmeli cevap verseydiniz. Siz cevap vermediğiniz zaman iyice merak edecek. Kullanmak derken hani eşinizin adının yerine o kişinin adını söylemenizi bile büyük bir sey gibi eşinizin önüne sunup aklını karıştırmak isteyebilir.

Back
X