Ben bir malım gelin beni burdan alın..:(

Merhabalar öncelikle.. yaa ben bi salaklık yaptım ve görümcemin yanında eski sevgilimin adını zikrettim yanlışlıkla. Abisinin adının yerine onun adını söyledim. Sonra da anlatmak zorunda kaldım eski sevgilimi :KK43: gerci çok detaylı anlatmadım ailem istemedi olmadı falan dedim geciştirmeye calıştım ama ağliciiimmm
Niye anlatmak zorunda kaldınız, biri kafanıza silah mı dayadı? Ahmet yerine Mustafa deyip, sonra karıştırmış gibi yapsanız kim ne anlayacaktı ki? Kızın içine mi doğacaktı Mustafa’nın eski sevgiliniz olduğu?
(Önceki konunuza baktığımız zaman anlaşılıyor asıl sebebi ama keşke eski sevgilinizi anlatacağınız daha uzak birini bulsaydınız. Hatta şöyle demeliyim: Keşke birini unutmadan başkasıyla evlenmeseydiniz.)

Aman nolcak bende eskileri anlattım . Herkesin hayatında birileri olur gelir gider. Ne var bunda anlayamadım. Bilse kaç yazar bilmese kaç yazar

Soyadını da verdin mi :deli:

Şaka bir yana olan olmuş ben kullanabileceğini sanmıyorum. Bir daha konuyu açarsa da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum canım de geç.

Merhabalar öncelikle.. yaa ben bi salaklık yaptım ve görümcemin yanında eski sevgilimin adını zikrettim yanlışlıkla. Abisinin adının yerine onun adını söyledim. Sonra da anlatmak zorunda kaldım eski sevgilimi :KK43: gerci çok detaylı anlatmadım ailem istemedi olmadı falan dedim geciştirmeye calıştım ama ağliciiimmm
İyi de esin zaten bilmiyor mu eski sevgilini, gorumce bilse kac yazar. Yok biz konusmadik deme sakin, bayilirim surda.

İnsallah gorumcen fesat degildir.
Benim tam tersi gorumcemle aramiz iyiyken bana esini en yakin arkadasiyla aldattigini ama pisman oldugunu soylemisti.
Sonra aramiz bozuldu bi suru ailevi sorun atlattik ama asla ne yuzine vurdum ne esime ne ailesine soyledim..
uzerinden 5 yil gecti simdi yine aramiz iyi.
Demem o ki karakteri saglamsa bisey olmaz anlar seni insallah

Yanlis isim kullanmani gectim anlatman sacma olmus canim daha fazla acik getirip anlatma yada gorumcen acarsa konuyu kapat hemen

Ben sizin telaşınızı ve yorumları mantıksız buldum. Eski sevgiliniz olamaz mı? Nasıl kullanabilir bunu mesela? Eski sevgili yani adı üstünde. Diliniz sürçmüştür yanlışla ismini söylemişsinizdir. Bu telaş niye?

Mesele durduk yere eski sevgilin var mı Vs denilip onun üzerine anlatmak değil ki?? Eşinden bahsettiği konuda onun adını geçirmek.. Ne kadar zamandır evlisiniz? Kardeşimin eşi, kardeşimin adı yerine eski sevgilisinin adını geçirse, birde üzerine anlatsa ben yıkılırım bir kez .. Bir aylık evli olsalar dahi.. Çünkü tanışma dönemi de oluyor.. 1 aylık evlilik 1 aylık tanışma anlamına gelmiyor neticede.. Hâlâ aklından ara ara da olsa eski sevgilisini geçirdiğini düşünürüm.. Kimseye anlatamam ama cidden çok üzülürüm.. Yine eşimde benim yerime eski sevgilisinin adını geçirmiş olsa idi de üzülürdüm..

Back
X